Belki herkes de olmuyordur canım, başka topikte olan arkadaşlar var bazıları ödemden acaip şişmiş doğumdan sonra ama bi kaç güne geçmiş.
Bana da iki kişi söyledi, balon gibi şişmişler. Terliğini büyük al dediler hastaneye. Çok mu abartıyoruz bilemiyorum ki

Bende de gün icinde bikaç kere o toplanma oluyor ama hic endişe edip gitmedim doktora
Nst yede baglanmadım
Bilemedim onu

@ozlemo248 daha bu sabah oldu benim de. Günde bir defa oluyor sayılır. Ben de sormadım doktora.

Toplanma oluyor bazen çok fazla bazı gun hiç doktorumda tecrübeli bir doktor kizim da 34+6 da doğdu şuan 33+2 yiz 2070 gr dedi belki erken dogum hikayem olduğu için yapalım dedi
2015 eylül annelerinden gene 3. Doguranlardandim tesadüfki kızımla aynı günler insallah 3 hafta bari dayanir

Ya ama kıs meyveleri cok asidik seyler
Hemen pişik vs yapabiliyormus ki benimde vucudum cok sevmiyor kıs meyvelerini
Canım zaten ilk meyveyle başlamıyolar sebzeyi öneriyorlar
Günde bir defa ancak bi iki kaşıkla başlanıyor tam ek gıdaya geçene kadar tekrar bahar geliyor meyveler sebzeler çeşitleniyor
Bi de sebzede olsa belli bi sürede tüketmek gerekiyor
Valla benimde moralim bozuldu iğne yaptılar bana şimdi, yarın bidaha yapılacak.
Bozma moralini haftan iyi Allahtan
Yatıp dinlen hep 35 36 yı görürsün inşallah
Geçmiş olsun sana da
Bizim gurup erkenci çıktı
Benim de gün içinde 3-4 defa oluyor ama olur böyle şeyler demiştiönceden
ben de korkmadım hiç

İnşallah dayanır canjm bizim ilk olunca tecrübesiziz biraz. Aslında artık hazır olmak gerekiyor da sıcaktan işlerimi bitiremedim bir türlü ben de. Çantalarımı da hazırlayamadım, daha kendime bir takım pijamayla bebeğe çanta alıcam.

Ben bide calısan bi kadın oldugum icin mutfakta herşeyim pratiktir tık tık acar koyar kaparım tencereyi bunuda biraz ondan yapasım var sanırım :) işimi kolaylastırsın

Benimde hazır değil Daha bu hafta bitirecektim bende insallah dayanirlar

Alla alla cok enteresan gercekten
Dogumdan sonradamı ödem oluyormus bi kurtulamayacakmıyım yahu :)
Doktor en az 4kg ödemin var dogumdan sonra atıcaksın demişti de ben hemen gider diye kurmustum
senin doktorun da da ne göz varmış termal kamera gibi
kg mini bile demiş
bastığında çöken ödemlerden mi seninkisi

senin doktorun da da ne göz varmış termal kamera gibi
kg mini bile demiş
bastığında çöken ödemlerden mi seninkisi
Basmana bile gerek olmadan gözüken ödemlerden
Cok yemiyorum icmiyorum öyle iki kişilik ödem yapacak seylerden uzak duruyorum
Saglıksız seylerde yiyorum o ayrı :)
Aldıgım kilo normal değil
Kortizonlu ilacta kullanıyorum malum hemoroid icin
Bana cokta ütopik gelmedi söyledigi :)

kilo alimin ne oldu senin canım
az kilo almayi erken doğum nedenine yazmışlar okumuştum dün de
benim de sanki tekrar midem bulanmaya başladı gerci ben baya baya aldim kilo almasamda olur da..

Ben bide calısan bi kadın oldugum icin mutfakta herşeyim pratiktir tık tık acar koyar kaparım tencereyi bunuda biraz ondan yapasım var sanırım :) işimi kolaylastırsın
Kolaylık diyorsan wasabi buharlı pişirici var ablam onu kullandı çok rahat ettim demişti hem de lezzetli hazırlıyor kendine bile pişiriyordu
Ben de onunkini alır kullanırım aklında olsun zamanı gelince bi incelersin makineyi

Buharlı pişirme icin su basit tencere icine konan demirlerden kullanıyorum
Bu daha mı kolay bişey bakayım :)

Dayanır inşallah erken doğum öykün de var
Eksiğin varsa onları yorulmadan tamamlamaya çalışıp köşene çekilip dinlen

ay nasıl ya
6 kilo süperr
naptın canım söylesene bende bebek zaten kilolu kendimi biraz hafifletmiş olurum ben de düşünüyorum diyet :)

kızlar bu kasılmalara ben de hiç endişe etmedim. etmeli miydim ki? günde 2-3 defa oluyor banada bi tarafa toplanıp sertleşiyor. 1-2 dk sürüyor geçiyor sonra. normal diye biliyorum bu haftalarda rahim de bebek de kendini doğuma hazırladığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…