Toplanma oluyor bazen çok fazla bazı gun hiç doktorumda tecrübeli bir doktor kizim da 34+6 da doğdu şuan 33+2 yiz 2070 gr dedi belki erken dogum hikayem olduğu için yapalım dedi
2015 eylül annelerinden gene 3. Doguranlardandim tesadüfki kızımla aynı günler insallah 3 hafta bari dayanir
Canım zaten ilk meyveyle başlamıyolar sebzeyi öneriyorlar
Günde bir defa ancak bi iki kaşıkla başlanıyor tam ek gıdaya geçene kadar tekrar bahar geliyor meyveler sebzeler çeşitleniyor
Bi de sebzede olsa belli bi sürede tüketmek gerekiyor
Azosilkn ve purinol sisit dedi hareketleri bayadır az enfeksiyonla ilgisi olduğunu sanmıyorum ,aynen benimde şikayetim hiç yoktu hafif leke gördüm diye istemişti tahlili yoksa hiç farkına varmazdım ben gelişimi az dedi ona taktım daha önce 2 hafta önce gidiyordu hep öyle söylemişti hayırlısıyla su haftaları bi atlatsak
Kızlar benim kasilmam var muayenede 2 kez kasildim doktor Bebek tehdit ediyo erken doğabilirim diye dedi, ciğer geliştirici vurucam bugün. Nst de Şancı yok. Sizlerde hiç olmuyor mu bu?Bebek bian bir tarafa toplanıp karın sertleşmesi. Hemen ciğer geliştirici vermesi gerçi kizim da erken doğdu belkide onunda etkisi
Toplanma oluyor bazen çok fazla bazı gun hiç doktorumda tecrübeli bir doktor kizim da 34+6 da doğdu şuan 33+2 yiz 2070 gr dedi belki erken dogum hikayem olduğu için yapalım dedi
2015 eylül annelerinden gene 3. Doguranlardandim tesadüfki kızımla aynı günler insallah 3 hafta bari dayanir
İnşallah dayanır canjm bizim ilk olunca tecrübesiziz biraz. Aslında artık hazır olmak gerekiyor da sıcaktan işlerimi bitiremedim bir türlü ben de. Çantalarımı da hazırlayamadım, daha kendime bir takım pijamayla bebeğe çanta alıcam.
Canım zaten ilk meyveyle başlamıyolar sebzeyi öneriyorlar
Günde bir defa ancak bi iki kaşıkla başlanıyor tam ek gıdaya geçene kadar tekrar bahar geliyor meyveler sebzeler çeşitleniyor
Bi de sebzede olsa belli bi sürede tüketmek gerekiyor
Bozma moralini haftan iyi Allahtan
Yatıp dinlen hep 35 36 yı görürsün inşallah
Geçmiş olsun sana da
Bizim gurup erkenci çıktı
Benim de gün içinde 3-4 defa oluyor ama olur böyle şeyler demiştiönceden
ben de korkmadım hiç
Ben bide calısan bi kadın oldugum icin mutfakta herşeyim pratiktir tık tık acar koyar kaparım tencereyi bunuda biraz ondan yapasım var sanırım :) işimi kolaylastırsın
İnşallah dayanır canjm bizim ilk olunca tecrübesiziz biraz. Aslında artık hazır olmak gerekiyor da sıcaktan işlerimi bitiremedim bir türlü ben de. Çantalarımı da hazırlayamadım, daha kendime bir takım pijamayla bebeğe çanta alıcam.
Alla alla cok enteresan gercekten
Dogumdan sonradamı ödem oluyormus bi kurtulamayacakmıyım yahu :)
Doktor en az 4kg ödemin var dogumdan sonra atıcaksın demişti de ben hemen gider diye kurmustum
Basmana bile gerek olmadan gözüken ödemlerden
Cok yemiyorum icmiyorum öyle iki kişilik ödem yapacak seylerden uzak duruyorum
Saglıksız seylerde yiyorum o ayrı :)
Aldıgım kilo normal değil
Kortizonlu ilacta kullanıyorum malum hemoroid icin
Bana cokta ütopik gelmedi söyledigi :)
kilo alimin ne oldu senin canım
az kilo almayi erken doğum nedenine yazmışlar okumuştum dün de
benim de sanki tekrar midem bulanmaya başladı gerci ben baya baya aldim kilo almasamda olur da..
Ben bide calısan bi kadın oldugum icin mutfakta herşeyim pratiktir tık tık acar koyar kaparım tencereyi bunuda biraz ondan yapasım var sanırım :) işimi kolaylastırsın
Kolaylık diyorsan wasabi buharlı pişirici var ablam onu kullandı çok rahat ettim demişti hem de lezzetli hazırlıyor kendine bile pişiriyordu
Ben de onunkini alır kullanırım aklında olsun zamanı gelince bi incelersin makineyi
Kolaylık diyorsan wasabi buharlı pişirici var ablam onu kullandı çok rahat ettim demişti hem de lezzetli hazırlıyor kendine bile pişiriyordu
Ben de onunkini alır kullanırım aklında olsun zamanı gelince bi incelersin makineyi
Ya ben 24. haftadan beri diyetteyim, 6 kilo verdim. Gecelik ve pijamaları hafif dökümlü almıştım ama bir buçuk aya bir beden küçülcem galiba. Kendi çantamı o yüzden hazırlamaya elim gitmedi, ama napalım artık bol bol giycem yapıcak bi şey yok sanırım başka.
kızlar bu kasılmalara ben de hiç endişe etmedim. etmeli miydim ki? günde 2-3 defa oluyor banada bi tarafa toplanıp sertleşiyor. 1-2 dk sürüyor geçiyor sonra. normal diye biliyorum bu haftalarda rahim de bebek de kendini doğuma hazırladığı için