Valla herkeste oluyor diye bende önemsemedim
Doktoruma kasılma var demiştim ama özellikle toplanma seklinde anlatmadım oda normal yasadıgın sey yalancı sancı gibi bişeyler demişti

Ben o kasilmalari 26. Haftadan beri yasiyorum. Dun doktor gunde 5-8 tane kasilma normal dedi. Benimki cok daha fazla. Ilac da kullaniyorum. Bakalim belki bana da ciger gelistirici yapar.

Durmaktan fayda yok dedim ve bunları aldım kızlar, bu çantayı hastane çantası olarak götürebilir miyim? Kendime valiz yapıcam zaten. Bir takım 4'lü şık gecelik sabahlık pijama seti almıştım, bu da yedek olsun, belki bir gecelik daha götürürüm. Pijamayı da spor olduğu için özellikle sevdim, evde de giyerim dedim rahat ederim. Gelsinler de hazırlayayım şu çantaları artık

ay nasıl ya
6 kilo süperr
naptın canım söylesene bende bebek zaten kilolu kendimi biraz hafifletmiş olurum ben de düşünüyorum diyet :)
Diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum mecburen canım hiç dışına çıkmadım. Şeker yüklemesinden beri böyle. Un şeker tuz yok, üç ana üç de ara öğün, tam tahıllı ekmek.

Kizlar ben kafayi bu akinti olayina taktim, dun dr dedi ki, vajinal akinti icin tahlil yapmiyoruz. Ilacin bir zarari yokmus. Bana gyno max xl ve donaxyl yazmis. Bu iki fitili kullanan var mi?

benim o çanta hazırlamayan tembel
Ben dee. Bugun evde buyuk temizlik var. Dolap icleri falan, bir de yeni mobilyasinin temizlennesini bekledim. Isi yardimci yapiyor ama ben yoruluyorum. Biter bitmez baslayacagim kiyafetlerini yikayip dizmeye. Ama dinlendikten sonra!

Ben dee. Bugun evde buyuk temizlik var. Dolap icleri falan, bir de yeni mobilyasinin temizlennesini bekledim. Isi yardimci yapiyor ama ben yoruluyorum. Biter bitmez baslayacagim kiyafetlerini yikayip dizmeye. Ama dinlendikten sonra!
kolay gelsin çok zevkli kıyafetleri yıkayıp ütülemek. bugüne sıkıştırma yarın yaparsın :)

Aynen yatıyorum canım 2-3 hafta daha geçse çok korkmam. Annemi çağırcam canım
Çok gecmis olsun.Evde 3 de prenses vardı heralde ama yardımcı oluyorlardır annelerine:)bol bol dinlenin stres de yapmayın Allah in izniyle bir sıkıntı olmaz inşallah.
Doktorlar her ihtimali düşünüp söylüyor işleri gereği

3 prenses şükür eziyetli değiller canım da, istekleri bitmiyor biri pasta yap der, biri sarma sar der, onlarıda kırmak istemiyorum geçen kızıma yaş pasta yaptım yoruldum herhalde. En çok onlar için üzülüyorum bir yere gezdiremiyeceğim yaz zamanı sıkılırlar, ama yapacak bişey yok. Eşim yıllık izne çıktı 10 günlüğüne bana yardımcı olmak için, çocukları falan gezdirir o sırada. Sanki yetemiyormuşum gibi geliyor

Kızlar hastane odası süsleme organizasyonu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptıracak olan var mı?

Bende bi tane daha canta aldım
Okiedog u övüp duruyordum onun urban trek serisinde de gözüm kalmıstı onu da aldım
Sumo modeline hastane icin kozmetik ürünleri koydum peddir taraktır kalkandır ıslak mendil depent vs vs gibi bişeyleri

Inş vaktinde sağlıkla gelir bebiş. Muayene sırasındaki o kasılma toplanma gibi şey nst çekildiğiniz süre boyunca hiç olmadı mi? Yani merak ettiğim şey nst sırasinda o toplanma olsaydı nstye sanci olarak mi yansırdı acaba?

Kızlar hastane odası süsleme organizasyonu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptıracak olan var mı?
Kendim bişeyler yapıcam
Nişandan kalma cam yükselticilerim vazo ve çiçekler ve sunum tepsilerim duruyor
Balon standı aldım balonlar vs şişirttiricem
Öyle bişeyler işte :)

Bana fuzuli geliyor. Hastaneye de kimseyi cagirmamaya karar verdik. Eger hevesin varsa, organizasyon yerine kendin de hazirlayabilirsin. Ya da makul ise fiyati tabi tum yuku organizasyon firmasina birakmak mantikli

kilo alimin ne oldu senin canım
az kilo almayi erken doğum nedenine yazmışlar okumuştum dün de
benim de sanki tekrar midem bulanmaya başladı gerci ben baya baya aldim kilo almasamda olur da..

2 kilo aldim başlangıç kiloma göre benimde ara ara bulaniyo hala. Kizim da bağırsak enfeksiyonu gecirdi dün serum falan verildi sonra benimde başladı bulantı onu oyle zor çıkardım hastaneden arabayla eve gelirken bian üstüme çıkardım saga çekemedim o an allahtan kaza yapmadim banada geçmiş mikrop bulanti berbat gece sabaha kadar ayni

Ben o kasilmalari 26. Haftadan beri yasiyorum. Dun doktor gunde 5-8 tane kasilma normal dedi. Benimki cok daha fazla. Ilac da kullaniyorum. Bakalim belki bana da ciger gelistirici yapar.

Kesinlikle normal gun içerisinde 5-6 kez olması ama 5_10 dk lık muayene esnasında 2 kez oldu doktor gözleriyle gördü bide erken dogum riskim var onun için tedbir alalim dedi

Oldu 1 kez tam nst deyken hic sanci olarak yansimadi. Bundan 3 hafta once esimin yanina giderken olmustu ama sayisiz kasilma yasadim o gun farkli bir doktora gittim nst cekildi 20 dk lik nst esnasinda 3_4 kez kasilma oldu ve her kasilmami hemşire gözüyle görüp baktı hiç sanci yansımadı, o doktor o gun stresten oyle olduğunu söyledi önem vermedi duruma ama bu doktor kendi gozuyle gordugu icin mi bilmiyorum progestron ciger gelistirici verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…