Bende hiç kasılma vs olmuyor endişe etmeli miyim herkes de var bi bende yok. Gerçi bu mesajı yazdım ya yarın kesin başlar. Bebek bazen bi yerlerini dayıyor kol, bacak, omuz çözemiyorum ama 1 dakika olmadan kayar gibi çekiyor bu kasılma değildir dimi? Başka toplanma filan yok bende. Bazen de göbeğimin sağ tarafı veya sol tarafına daha çok dayanıyor orası yumurta gibi tepe oluyor ama yine 1 dakika olmadan iniyor.
Bende hiç kasılma vs olmuyor endişe etmeli miyim herkes de var bi bende yok. Gerçi bu mesajı yazdım ya yarın kesin başlar. Bebek bazen bi yerlerini dayıyor kol, bacak, omuz çözemiyorum ama 1 dakika olmadan kayar gibi çekiyor bu kasılma değildir dimi? Başka toplanma filan yok bende. Bazen de göbeğimin sağ tarafı veya sol tarafına daha çok dayanıyor orası yumurta gibi tepe oluyor ama yine 1 dakika olmadan iniyor.
Bende bi tane daha canta aldım
Okiedog u övüp duruyordum onun urban trek serisinde de gözüm kalmıstı onu da aldım
Sumo modeline hastane icin kozmetik ürünleri koydum peddir taraktır kalkandır ıslak mendil depent vs vs gibi bişeyleri
Güle güle kullan canım bunun kumaşı hoşuma gitti hem de başka bir çanta almaya gerek kalmaz dedim. Urban jeans trek beğenmiştim ben de ama, gerek olursa alırım ilerde. Bir küçük valiz yetecek mi bakalım bana da.
Canım iğne 4 doz değil mi? 2 şer doz şeklinde 12 saat arayla yap dedi doktor bana suan kilosu kac? Biz 33+2 2070 gr dedi. Kizimda 34+6 2200 dogdu hep minik gitti, sağlıklı olsun gerisi önemli değilde genede kafama çok takiliyo
Güle güle kullan canım bunun kumaşı hoşuma gitti hem de başka bir çanta almaya gerek kalmaz dedim. Urban jeans trek beğenmiştim ben de ama, gerek olursa alırım ilerde. Bir küçük valiz yetecek mi bakalım bana da.
Bende jeans modelini aldım
Aşk yasıyorum kendisiyle normal zamandada kullanabilecegim bi model
İşte kücük valizi alıcam, benim gecelikleri elbise kılıfına koydum, bide o sumo modeli cantayı alıcam kozmetikler icin yeterli
Zaten hediyelikler ikramlar vs hepsi kolide
Canım sen park yatağı kurmuş muydun? Anne yanı modundayken yerden yüksekliği ne kadar biliyor musun? Benim yatak alçak, uyum sağlar mı acaba? Ben de galiba geliş gidiş onu alıcam zaten ilk göz ağrıdı chipolina merida. Sen ne renk aldın?
Canım sen park yatağı kurmuş muydun? Anne yanı modundayken yerden yüksekliği ne kadar biliyor musun? Benim yatak alçak, uyum sağlar mı acaba? Ben de galiba geliş gidiş onu alıcam zaten ilk göz ağrıdı chipolina merida. Sen ne renk aldın?
Ben gri aldım canım kurduk geri söktük, içine yarı ortopedik yatak almıştık onunla beraber eşit gibi oldu bizim yatağa, ama zaten aşağıda da kalsa yukarıda da kalsa çok bi şey farketmeyecek onu gördük, yani sonuç olarak sen bebeği, bebek de seni görebilecek herhalukarda. Yatağımın yüksekliğini ölçtüm şimdi, 56 cm'miş. Biz mağazaya da yatağı ölçmeden gitmiştik, şansımıza uydu, hafif aşağıda kalıyordu sanki, o da çok hafif, ama yarı ortopedik yatak da ince değil onu da hesaba kat.
Ben gri aldım canım kurduk geri söktük, içine yarı ortopedik yatak almıştık onunla beraber eşit gibi oldu bizim yatağa, ama zaten aşağıda da kalsa yukarıda da kalsa çok bi şey farketmeyecek onu gördük, yani sonuç olarak sen bebeği, bebek de seni görebilecek herhalukarda. Yatağımın yüksekliğini ölçtüm şimdi, 56 cm'miş. Biz mağazaya da yatağı ölçmeden gitmiştik, şansımıza uydu, hafif aşağıda kalıyordu sanki, o da çok hafif, ama yarı ortopedik yatak da ince değil onu da hesaba kat.
Kızlar doktordan geldim erken doğum riskim varmış, rahim ağzını ölçtü biraz kısalmış. Ciğer geliştirici iğne yaptı, yarın bidaha yapılacak. Progestan fitil verdi sabah akşam. 32+2 günlük hamileyim kilosu 1800 iyi mi
Bende jeans modelini aldım
Aşk yasıyorum kendisiyle normal zamandada kullanabilecegim bi model
İşte kücük valizi alıcam, benim gecelikleri elbise kılıfına koydum, bide o sumo modeli cantayı alıcam kozmetikler icin yeterli
Zaten hediyelikler ikramlar vs hepsi kolide
Aa elbise kılıfı çok mantıklı, kırışmazlar en azından di mi. Sen bayaaa hazırsın maşallah. Oda kokularını hastanede mi dağıtacaksın? Ben eve gelenlere mi versem yoksa mevlütte mi bilemedim. Mevlüde sadece eşimin tarafı gelebilecek, sonra memlekette annem bi daha mevlüde yapıcak. Nedense onların tarafa hediye dağıtmak içimden gelmiyor ama hiç bir şey vermeden de olmaz.
Bende şimdi geldim 32+3 1700 Olmadı gerekenden biraz ufak dedi kilosuna , hareketleri normalden az olduğu icin ntsde aldi aklıma takıldı benimde :/ bide idrar yolu enfeksiyonu var dedi antibuyetik ve suda eriyen toz ilaç verdi haftaya tekrar gidicem bakalım çok moralimi bozdu bugün
Idrar yolu enfeksiyonu genel olarak bu haftalarda daha sık oluyo sen ilaçlarını kullan geçer nst de bi problem mi çıktı hareketleri az demissin protein ağırlıklı beslenirsen inşalalh biraz daha kilo alır bebisin
Canım iğne 4 doz değil mi? 2 şer doz şeklinde 12 saat arayla yap dedi doktor bana suan kilosu kac? Biz 33+2 2070 gr dedi. Kizimda 34+6 2200 dogdu hep minik gitti, sağlıklı olsun gerisi önemli değilde genede kafama çok takiliyo
Canım dün adet ağrısı gibi ağrım vardı akşama kadar sürdü, cm olarak söylemedi. Rahim ağzında kısalma var dedi sadece, önlem amaçlı iğneyi vurdu birde yarın vuruncam. Sabah akşam progestan verildi
Bulgar markası, Avrupa'da yaygın kullanılıyormuş, Avrupa standartlarına göre üretilmiş. İnternette 700 civarı görüyorum ama mağazadan indirimde 600'e aldık, içine ekstradan yarı ortopedik yatak aldık. Müzikli titreşimli aparatı da var ama bize vermeyi unutmuşlar sözde, gelip alın mağazadan dediler, gittiğimizde de kalmadı sonra gelin dediler Herneyse piyasadaki tek anne yanı olabilen park yatak bu, muadili olmadığından bunu aldık, söküp takılması kolay, sökünce çantasına koyup kaldırabiliyorsun minnacık oluyor. Diğer park yataklardan 10 cm dar, 60*120 ebatlarında. Sallanma ayakları var. Doğumdan itibaren 15 kg'ye kadar kullanılıyor.
Canım dün adet ağrısı gibi ağrım vardı akşama kadar sürdü, cm olarak söylemedi. Rahim ağzında kısalma var dedi sadece, önlem amaçlı iğneyi vurdu birde yarın vuruncam. Sabah akşam progestan verildi
Kızlar benim kasilmam var muayenede 2 kez kasildim doktor Bebek tehdit ediyo erken doğabilirim diye dedi, ciğer geliştirici vurucam bugün. Nst de Şancı yok. Sizlerde hiç olmuyor mu bu?Bebek bian bir tarafa toplanıp karın sertleşmesi. Hemen ciğer geliştirici vermesi gerçi kizim da erken doğdu belkide onunda etkisi
Bende de o toplanma karın sertleşmesi oluyo nst sancı çıkmıyo dr un yanındayken olmuyo söyledim dr a nst de sancı çıkmayınca yalancı sancı oluyo düzenli olmadığı için bende korkuyom bu durumdan
Kizlar ben kafayi bu akinti olayina taktim, dun dr dedi ki, vajinal akinti icin tahlil yapmiyoruz. Ilacin bir zarari yokmus. Bana gyno max xl ve donaxyl yazmis. Bu iki fitili kullanan var mi?
Kizlar ben kafayi bu akinti olayina taktim, dun dr dedi ki, vajinal akinti icin tahlil yapmiyoruz. Ilacin bir zarari yokmus. Bana gyno max xl ve donaxyl yazmis. Bu iki fitili kullanan var mi?