Bizim doğum paketinin içinde varmış, fotoları gösterdiler yeterli buldum, daha fazla uğraşamicam. Bi kapı süsümü götürcem isimli, onu da almadım daha.
Doğum ücreti ne kadar Canım? Paketin içinde olması çok iyiymiş

Bana fuzuli geliyor. Hastaneye de kimseyi cagirmamaya karar verdik. Eger hevesin varsa, organizasyon yerine kendin de hazirlayabilirsin. Ya da makul ise fiyati tabi tum yuku organizasyon firmasina birakmak mantikli
Ben de oyle dusunuyorum. Bebegimin ve benim saglikli olmamizdan baska hic bi sey benim icin onemli degil. Yapani anliyorum ama bana da fuzuli geliyor.

Ben iki defa kullandım fitil, iyi geliyor akıntıya. İsimlerini hatırlamıyorum biri üç dozdu diğeri fazla. Evet tahlil yapmadan veriyorlar.
Aynen birinin icinde 3 digerinde 6 tablet var. Dr nasil kullanacagimi soylemedi. Ikisini de ayni anda mi alacagim acaba?

O toplanmayla birlkte karnım tamamen sert oluyo afri yapiyo benimki

Geçmiş olsun canım. İstirahat etmen lazım . Senin çocuklar var gerçi hep yatman zor olur ama varsa birileri sana ve eve baksın. Bu şekilde son haftaları görürsün insallah. Kısa olup yatak istirahatiyle bir ay sonraki ölçümde uzadığı tespit edilenler var. Ne kadarmış şuanki ölçüsü söyledi mi.

Cvp için tskler.. Geçmiş olsun size ve yavrunuza

Cok tesekkur ederim Ben de arastirayim cunku tek yatagi olacak baska anne yani yada kucuk sepet yatak tarzi alamayacagimiz icin her yonden isime yarayan olsun istiyorum.

Yok kuzum ölçü söylemedi, kısalık var dedi ağır iş yapma ilişki yasak dedi. 10 gün sonra gel tekrar bakalım dedi, nstde sancı görülmedi öyle işte. Yardım edebilecek kimsem de yok canım, kayınvalidegille altlı üstlü oturuyoruz hiç faydaları yok gelip gitmezler komşu gibiyiz. Kendi annemde gel bende kal 1 ay dedi tek olsam giderim yada tek çocuk olsa ama 3 çocukla rahat edemem daha çok strese girerim. Annem gelip gidecek yemek evişi yapıp, oda kalamıyor iki erkek kardeşim babam oda evinde tek. Tek kızım yanıma gelip gidecek kız kardeş abla da yok. Allah yardımcımız olsun

Diğerini hayvan figürlü değilde düz beyaz dolduracak şekilde ördürebilirsin. 2 hayvan figürlü boğabilir

Kızlar bu arada benim Doğum tarihimi 09/09/2019 olarak belirledik, ilki sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak. Ama 39+5 oluyorum biraz geç gibi geldi bana ama hayırlısı bakalım
Benim 3. Sezeryanım olacak büyük ihtimal 9-10 eylül olacak doğum günü. Sizin 9 eylülde 39+2 oluyor gebelik takviminize göre

Bebişiniz nasil oldu? Umarım herşey yolundadir

Süper bizim yatakta 54 cm civarı

Biz de daha yatak almadik kalite olarak nasil bu yatak? Maalesef markalardan filan hic anlamiyorum. Fiyati nedir netten mi aldiniz?
Ya biz park yatak istiyorduk bu model anne yanı olabiliyor bi de diğer yataklardan 10 cm daha dar, daha az yer kaplıyor o yüzden beğendik. Ben mağazada inceledim güzel gibiydi. Kumaşı biraz naylonsu gibi ama park yatakların da çoğu öyle. Ahşap anne yanı olabilen bişey de alabilirim bakıyorum ben de ama park yatak daha mantıklı gibi.

Kızlar merhaba. İlk değilde ikinci bebekte insan daha mı sakin oluyor. Yani ilkindeki gibi heyecan aynı oluyor mu

Kızlar bu arada benim Doğum tarihimi 09/09/2019 olarak belirledik, ilki sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak. Ama 39+5 oluyorum biraz geç gibi geldi bana ama hayırlısı bakalım
Eşim de bu tarihi istiyor
Evet biraz geç olmuş sanki, hayırlısıyla gelsin bebiş. Doktoruna sor kafanda soru işareti varsa. Benim ilk doğum ama sezeryan olacak gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…