Ya ütülenmişti katladım bi baktım hepsi kat izi olmus hemen yeniden ütülettirdim kılıfın icinde temiz temiz gidincede dolaba asarlar
Ben herşeyi hastanede dagıtıcam kalan olursa onuda hastaneye gelmeyip eve gelince veririm
Bizde hastanede ziyaret olur cunku
Bide takıda takıcaklar cok öyle 50-100kişi gelmez ama nerden baksan yakın dostlar yakın akrabalar 20-30 kişi gelir bos bos gönderemem kimseyi

Selam kızlar bugün doktor kontrolüm vardı , bir türlü müsait olamadım
Önde nts ye bağlandım sancı normal çıktı , tansiyon düşük 10/6 yüksek olmasın da dediler. 2 haftada 300 gr almışım ama İpeğim 500 gr almış 46 cm 2350 gr olmuş güzel dedi doktor. Dedim ki sağ kasığıma kramp giriyor biraz fazla aşağıda galiba dedim , normal bebek o tarafta arada olur dedi
Sonra baktı yanlız baya aşağıya yerleşmiş dedi , 37.hafta bile olabilir dedi gerçekten mi dedim evet belli olmaz dedi gelişimi iyi dedi sancın olursa kanaman vs hemen ara gel dedi

Ama diyordun zaten göbegim düştü gögüs altımdan diye bak erken dogum habercisiymiş
Olsun saglıklı olsunda 36+ olduktan sonra küvöze bile koymuyorlar nasılsa :)

Ama diyordun zaten göbegim düştü gögüs altımdan diye bak erken dogum habercisiymiş
Olsun saglıklı olsunda 36+ olduktan sonra küvöze bile koymuyorlar nasılsa :)
Aynen bakalım ama yinede doktordan duyunca şaşırdım herşeye normal diyordu ama ablama öyle dediler 40.haftayı geçti belli olmaz yine de ben hazır olayımda geceliklerimi korkudan hemen gidip terziye verdim herşeyi yıkamıştım arkadaşım geldi ütüyü akşama bıraktık özellikle çok sıcaktı

Valla hic belli olmuyor gercekten ne zaman gelicekler
benim karnım hala yukarda sen öyle diyince bende asagıya ne zaman incek ya inmezse mecbur sezeryan olursa diye düşünmeye basladım

Ay yeni girebildim ne güzel olmuş

Ya evet bayıldım ama bi kısım bos kaldı yayıncada hala bos kalıyor kenarlar
Gözümü alıstırmaya calısıyorum en kötü bulut falan yaptırıcam bosluga :)
Benim fikrim böyle kalsın biraz ortala kuzunun kafasını beşiğe doru çevir ve biraz ortala. Oda da cok hali olmadimi daha ferah duruyor. Ilerde bak bakalım kullanimina gözün alısmadi diyelim o zaman da normal cicili bicili bi halı yaptırırsın benim filli gibi istedigin boy. Ama simdi baska bisey yapma böyle bi kalsın zamanla bak bakalım kışın yerlerin sıcaklığına göre flan hemen internetten sipariş verirsin 1 haftaya elinde kafanı takma cok güzel olmus yerim öyku durunun kuzusunu ben masalllaah

hmm bizim hastaneye öyle bir gelir gelebilen, sonra eve de gelir mutlaka. hastanede takı olmaz. yalnız bayaa kişi gelebilir kayınvalidem sağolsun biri hastaneye düşmeyiversin hemen yanına damlıyor, doğum olsun hastalık olsun. eşimin arkadaşlarının eşleri doğum yapınca hep gitmiş eşimle, bizle de geldi bir yere, bir keresinde ben annemdeydim, yine bir doğuma almış eşimi gitmiş Öyle bir şey taktığı da yok bir kutu süt alıp gidiyor O yüzden herkese duyurmamamız lazım, gösterişi de sever, söylicem sosyal medyada paylaşmayın insanlar doluşmasın diye, bir de telefonlar susmuyormuş öyle herkese duyurunca.

Valla hic belli olmuyor gercekten ne zaman gelicekler
benim karnım hala yukarda sen öyle diyince bende asagıya ne zaman incek ya inmezse mecbur sezeryan olursa diye düşünmeye basladım
Ayni seyi bende dusunuyorum donmedi acaba donmezse ne yapicam diye hesap yapiyorum sorma gerci 36 ya kadar doner diyolar ama illa takicam

Aynen öyle dedim ben yerim en kötü
kötüde olmaz ama besin değeri düşer onuda napayım baska seylerle dengeler artık :)
Maşallah canım ne güzel benimde tansiyon 10 6 hep öyle yüksek olmasında seninki bekletmicek heralde

Bende de o toplanma karın sertleşmesi oluyo nst sancı çıkmıyo dr un yanındayken olmuyo söyledim dr a nst de sancı çıkmayınca yalancı sancı oluyo düzenli olmadığı için bende korkuyom bu durumdan

Diğer doktor hiç sorun görmedi bunu ama bu kendi görünce muayende 2 kez sorun dedi karnına hiç dokunup bastırma dedi insallah zamanında gelirler

Kızlar merhaba. İlk değilde ikinci bebekte insan daha mı sakin oluyor. Yani ilkindeki gibi heyecan aynı oluyor mu
Sanırım öyle, onun dışında birde ilk 6 ay ben hiç alışamadım, sanki hastanede görünce evet hamileyim eve dönünce değilim gibiydi, nasıl anlatayım bilemedim ama ilk çocukta ki gibi değilim

Kızlar merhaba. Benim garip bir durumum var içimi dökeyim size. Erken doğum durumu bana cezbedici geliyor sanırım belki ilerlerse bebeğin kilosu artacak doğum zorlaşacak gibi birşey yer etti kafamda bilmiyorum. Farkındayım aslında anne karnında ekstra 1 gün dursa o bile çok kıymetli ama sanki 35. Haftamda doğursam mutlu olacak gibiyim . Böyle bir düşünceye kanalize olup enerjiyi o yönde çekmek de istemiyorum aslında ama engelleyemiyorum kendimi
Kayınvalidemler sürekli normal doğum yapmalısın diye kafa ütülediler, doktorum bebek önden gittiği için normal doğum yapman zor olur 38. Haftadan sonra dedi, belki bu sebeple böyle bir düşünce gelişti bilmiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…