Aaa hiç öyle düşünmeyin siz harika bir annesiniz bence yoksa böyle düşünmezdiniz bile.Elbet zorluklar olur ama bir şekilde doğanlar büyüyor yeterki sağlık sıhhat olsun.İlerde size iyiki bizi dogurmussunuz diyecekler ne güzel 4 kardeş maşallah.

İnşallah canım ne bileyim bazen duygusallaşıyorum, hepsine ayrı ayrı yetişmeye çalışıyorum onları kırmamaya çalışıyorum. Bir yere gezeceklerse yada canları bişey istediyse yapmaya çalışıyorum, böylede bazen üzülüyorum işte

Evet simdilik böyle bırakıcam belki alısırım hic istemem bile
Cokta tatlı yanına bişey bogar belki :)
Sagol canım :)

Süt ne yahu bari kolonya alsaymıs
Senin gelen olursa kuru kalabalık olacak belliki haklısın kimseyi istememekte :)

Yine uzun zaman giremedim şifremi unuttum da :) 32. Haftaya merhaba dedik artık kontrollerimiz iyi gidiyor eylülün 3. Haftası insAllah bebeğimiz bizimle olacak nasipse alışveriş olarak da kıyafetlerimiz tamam bi pakette yenidogan bez aldım bu ay sonuna kadar tamam olacak insAllah gerisi de

Bende de ayni his vardi ama erken dogum riski olunca icimde tutabileyim diye butun gun yatmaya raziyim. Ben de dogumdan korkuyorum hatta bir tik fazlasi korkmaktan dahi korkuyorum. Oyle ya da boyle bir sekilde doguracagiz. Simdiden dusunup kendini korkutma. Belki de cok sakin, guzel bir dogum olacak. Epidural opsiyonu var mi hastanede? En kotu epidural istersin, ya da sezeryan da o kadar kotu bir sey degil bence.

Bende de olmuştu geçen haftalarda ben gittim acile :) başı aşağıda artık normal bunlar dedi doktor nst ye bile bağladı ama sancı çıkmadı çok aşırı rahatsız edici olursa yine gel dedi magnorm yazdı zaten kullandığım için tekrar almadım

Benimki döndü dört haftadır kafa asagıda ama göbek yukarıda göbek düşmedi
Al bi sebep daha kafaya takmaya benim sıpa makat gelişli nasil dönücek ya sezeryan istemiyorum senin ne güzel dönmüş hayırlısıyla yolunda acele etme hem vakti var aşağı inmeye hiçç moralini bozma hepsinin var bi günü saati hayırlısıyla alıcaz kucağınıza çoğu bitti azi kaldı

Pijama takımını iyiye almışsın güle güle kullanın
Kızlar bu arada benim Doğum tarihimi 09/09/2019 olarak belirledik, ilki sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak. Ama 39+5 oluyorum biraz geç gibi geldi bana ama hayırlısı bakalım
Yaaa
Hayırlı uğurlu olsun saglikla gelsinler insallah
Kızlar korse aldınız mı? Ne aldınız?
Ben de bakiyorum hangi bedeni almak lazim diye
Arkadasım 2 beden kullanmış
İlk önce m bedeni alıp biraz karnı inince s bedene geçmiş

@balbebis gittiğim hastanenin anlaşmalı çiçekçisi varmış balonlu çiçekli süsleme yapıyorlarmış uygun fiyata
Ama buralarda hastaneden ziyade eve gelen çok oluyor 40ın çıkmasa bile
O yüzden hazırlığı eve yaparım sadece ikramlık götürürüz hastaneye
Takı için ayrıca eve geliniyor bi de Çay oturması gibi yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…