Kafana takma canım benim
Ben geçen gün hissetim başı yukardayken aşağı döndü kontrolde de gerçekten aşağıdaydı
Bugün tekrar aynı şey oldu ve makat gelişe geçti tekmelerini kasıklarımda hissediyorum artık
Bir hafta içinde kaç defa pozisyon değiştirdi daha zamnları var dönerler merak etme

Canım kafana takmamaya çalış, herşeyin en hayırlısı olur inşallah. Ama sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek istiyorsan en azından 36yı doldurmalısın.36da doktorun bebek çok büyük normal zor olur derse sezeryan planlaması yaparsınız belki 37-38 gibi alır az zaman kaldı sabır

Sanırım öyle, onun dışında birde ilk 6 ay ben hiç alışamadım, sanki hastanede görünce evet hamileyim eve dönünce değilim gibiydi, nasıl anlatayım bilemedim ama ilk çocukta ki gibi değilim
Anladım cnm. Daha sakinsin anladıgim kadarıyla. İlk bebekten tecrübeli olduğun için tedirginlik olmuyor en azindan

ben gynoferon ve decavit dışında bişey kullanmıyorum hala. beni rahatsız edecek kadar şikayetlenmedim henüz. tamam yorulduğumda ağrılarım oluyor ama normal karşılıyorum dinlenince geçiyor zaten. ne kadar az ilaç kullanırsam o kadar kârmış gibi geliyor :)

Bana da celeston yapti yarin yine vurulcam ciger gelistirici 36 arti 1 de alacak inşallah bebegi bana da 4. Diye riskin var bebegin kafasi rahmin en dibinde simdi dogurtsam dogurursun dedi bakalim hayirlisi artik gun sayiyorum ben de Allah sağlıkla kavusmamizi nasip etsin

Teşekkür ederimmm

36'ya kadar dönebilir. Benim kaç kereler döndü bi aşağı bi yukarı.

Sen istediğin kadar iste , bebek nezaman nasıl doğacağını kendi seçer , etkilenme bu kısmet işi , hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah

Doğumdan korktuğumu düşünmedim hiç aslında, normal diye diretme durumum da olmadı allah sagliklisini versin diye ettim hep ama kayınvalidemler yüzünden böyle oldu sanırım neyse hayırlısı olsun hepimiz hakkında bakalım
Canım gelişimi biraz daha normale döndü zaten son randevu itibariyle. Önceden 16 gün öndeydi, 10 a düşmüş doktor daha olumlu konuştu. Hayırlısı olsun bakalım sağlıkla doğsunlar
Sen istediğin kadar iste , bebek nezaman nasıl doğacağını kendi seçer , etkilenme bu kısmet işi , hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah
Amin hepimizinki inşallah canım

İnşallah canım benim

Benim 3. Sezeryanım olacak büyük ihtimal 9-10 eylül olacak doğum günü. Sizin 9 eylülde 39+2 oluyor gebelik takviminize göre
Son adet tarihime göre 39+5, takvimd geç döllenme ihtimaline göre yazmıştım Kendi tahminime göre

Eşim de bu tarihi istiyor
Evet biraz geç olmuş sanki, hayırlısıyla gelsin bebiş. Doktoruna sor kafanda soru işareti varsa. Benim ilk doğum ama sezeryan olacak gibi duruyor.
Doktorum geçen randevuda Ağustos sonu demişti bu sefer böyle deyince ben de şaşırdım, ne kadar içerde durursa bebek için o kadar iyi dedi.

Benim ilk kızım 34 yada 35. Haftamdi makat gelişken baş gelişe dönmüştü. Umarım sizin de öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…