Kızlar benim dün gece bir saatten fazla adet sancısı gibi sancım oldu ve belim de çok kötü ağrıyodu kızım da hiç durmadı sürekli çalkalanıyodu içerde rahatsız oldu sanırım yada bilmiyorum. Bugün sancım yok ama kızım hâlâ aynı durumda ne yapsam acile gitsem mi sizce?

Ben de basindan beri hic ilac kullanmadim. Demirim cok dusmus yeni basladim kan ilacini icmeye vitamini hala kullanmiyorum

Şimdi magnetlerimizi de sipariş ettim inş istediğim gibi olur ❤ toplam 50 adet yaptiricam renkleri pembe sarı ve mor olacak. Üzerinde de Ece doğdu Ada ve Masal abla oldu yazacak. Ayy çok heyecanlandım

Eklentiler

• FB_IMG_1561648039701.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 53

Valla ben aynı şikayetle dün gittim, rahim ağzında kısalma var dedi erken doğum riskim varmış. Dünle bugün ciğer geliştirici iğne yaptılar, ağır iş yapma vs dedi. Bi git istersen

Kızlar bunu instagramda bir kadın doğum uzmanı paylaştı, ben de sizinle paylaşmam gerektiğini düşündüm. Yabancı bir makaleden çevrilmiş. Makalenin orijinalinde bu bitkilerin kullanımı emziren kadınlarda ve küçük çocuklarda minimum seviyede tutulmalı diyor. Ben artık rezeneye güvenemem. Tabi herkesin düşüncesi farklı olabilir. Bol bol kayısı kompostosu yapmam lazım H honey bunch gibi

Valla ben aynı şikayetle dün gittim, rahim ağzında kısalma var dedi erken doğum riskim varmış. Dünle bugün ciğer geliştirici iğne yaptılar, ağır iş yapma vs dedi. Bi git istersen
Sancı geçti ama içim de hiç rahat değil daha önce oluyodu ama hafifti dün çok şiddetliydi sanki adetimin ilk günü gibiydi belime de vuruyodu eğer devam ederse gidicem sanırım

Şimdi magnetlerimizi de sipariş ettim inş istediğim gibi olur ❤ toplam 50 adet yaptiricam renkleri pembe sarı ve mor olacak. Üzerinde de Ece doğdu Ada ve Masal abla oldu yazacak. Ayy çok heyecanlandım
Ya maşallah çok imrendim sana. Ben de işlere giriştim dün yine

Canım doktoruna bi git rahim ağzına bakılsın. Adet sancısı gibi ağrılar bazen rahim ağzı kısalmasından olabiliyor.

Ben kızımda aldim korse o kadar pahali değildi ama ben dayanamadım tam ağustos sıcağında bide sezaryan acısı kaç kez denediysem çıkarttım ama kullanan arkadaşlar vardi etrafımda. Şimdi göbek üstü korseli gibi Ama korse kadar sıkı olmayan kilodlar var ondan alıp deniycem oda tutar göbeği gibi geliyor denemedim gerci

Canım artık aman birşey olmaz diyeceğimiz zamanlar değil, belki yok birşey ama yine de gitsen senin de için rahat eder

Sancı geçti ama içim de hiç rahat değil daha önce oluyodu ama hafifti dün çok şiddetliydi sanki adetimin ilk günü gibiydi belime de vuruyodu eğer devam ederse gidicem sanırım
Ben de geçen haftalarda aynısını yaşadım canım üstüste bayaa temizlik yapmıştım, balkonlar camlar kapılar derken çok yorulmuşum iki üç gün ağrı çektim korktum sonra. Bir de yaptım da ne oldu her yer yine toz.

Devam etmesini hiç bekleme canım yarın doktoruna git sen, tedbirli olmak da yarar var. Yalancı sancı da olabilir ama nolur nolmaz rahim ağzını ölsün doktor. Bugün de yat dinlen hep.

Canım artık aman birşey olmaz diyeceğimiz zamanlar değil, belki yok birşey ama yine de gitsen senin de için rahat eder
Haklısın şansa bırakmak iyi olmaz hep korkuyodum erken doğumdan umarım sıkıntısız atlatırız şu günleri vaktinde sağlıkla gelsinler

Geçmiş olsun için rahat etsin bi doktoruna görün
Teşekkür ederiz ya ben rezeneyi çok duydum birileri getirir içerdim kesin
Meyve kompostosu çok daha mantıklı

Benim kız da dün acaip hareketlendi, zaten hareketliydi ama dün ayrıca çoştu sanki karnımı delip çıkmak ister gibi sürekli el, kol, bacak Allah ne verdiyse karnıma bastırıp durdu içerden bayağa da canımı yaktı bunlar bu kadar güçlendi mi yav maşallah akşam sürekli ahhh, uuuhhh modundaydım resmen evlat dayağı yedim

Devam etmesini hiç bekleme canım yarın doktoruna git sen, tedbirli olmak da yarar var. Yalancı sancı da olabilir ama nolur nolmaz rahim ağzını ölsün doktor. Bugün de yat dinlen hep.
Çok sağol canım bilmeden nereye kadar sonuçta en azından içim rahat eder en iyisi yarın gidip görüneyim bi inşallah sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…