Ben de basindan beri hic ilac kullanmadim. Demirim cok dusmus yeni basladim kan ilacini icmeye vitamini hala kullanmiyorum
ay ne güzel. keşke hiç ihtiyacımız olmasa ama bebişler depoyu sömürüyor doktor doğumdan sonra bile bi süre devam etmem gerektiğini söyledi.

Ben de öyle düşünüyorum hareket ettiği sürece sıkıntı yok demişlerdi ama sancı olunca korktum gerçekten doğurcam sandım sancı sırasında ve sonrasında çocuk bayaa hareketliydi uzun bi süre uyutmadı hatta beni kızım yeter artık dedim ama iyi olsunlar da bunlar geçecektir inşallah sancım şu anda yok canım sadece bebeğin hareketleri değişmedi aynı gece olduğu gibi yani

Ay ne güzel bilgiler olmus de yürüyüş yapmayın kısmına pek inanmadım
Doktor kimdi hatırlıyormusun

M Mimicikk senide ilgilendiriyor
Kulaklarına bize ileten ellerine saglık :)
Dogum hastanesi diye geciyor zaten 7 kadın dogumcusu olup gece de nöbetçi kadın doğumcu bırakan cok hastane yoktur

Cok guzel. Ben de kendiminkini hazirlarken listenizden yararlanacagim. Yalniz bir sey soracagim. Ben marks and spencer'a emzirme sutyeni almaya gittim gecen ay. Bana simdi almami onermediler. Gogusler daha da buyuyebilecegi icin doguma 2 hafta kala gelmemi soylediler. Siz kendi bedeninizden buyuk mu aldiniz, nasil yaptiniz?

Dün bende temizlikle uğraşınca adet oluyorum sandım sancı başladı yarim saat falan sürdü stres yapmamaya çalıştım belime vurmuyodu sora geçti eğer tekrarlarsa gidersin
Bende de dun temizlik vardi. Cok.yoruldum, benim de belim cok agridi. Dinlenince gecti sukur.

Ben sabırsızlıkla Asya mı beklerken bilen bilmeyen herkes erkek geliyor heralde diyorlar karnım öyleymiş hayırlısı olsun tabi de 3 doktor kız dedi ayrıca bir karış minnak bir elbise aldım erkek de olsa o giyilecek:))))))
Kiyafetler yıkandı utulendi kilitli posetlerden almıştım küçük boymus paketı açınca değiştirmedim.madame cocodan küçük boy hurç aldım 2tane işlemeli.bebeğin kıyafetleri onlara koyulacak bakim eşyalarini canta bolmelerine.kendim için almadım benimkiler katlanıp küçük valize koyulacak direk.

Sancı geçti ama içim de hiç rahat değil daha önce oluyodu ama hafifti dün çok şiddetliydi sanki adetimin ilk günü gibiydi belime de vuruyodu eğer devam ederse gidicem sanırım

İhmal etme canım git mutlaka, benimde öyleydi şimdi sabah akşam progestan kullanıyorum bayağı faydası oldu ağrım kesildi

Benim gece bir dk durmadı
Ve neden cözemedim hani tok değildim öyle susuz değildim
Devam etseydi giderdim belkide
Sende takip et hareketlerini derim

Ay ne güzel bilgiler olmus de yürüyüş yapmayın kısmına pek inanmadım
Doktor kimdi hatırlıyormusun
Aslinda kasti suydu hani yuruyucez diye nefes nefese kalmayin. Normalde spor yapmayan insanlarin, hamile kalinca spora baslamasina da karsi. Adam dogumun sektor haline gelmesinden sikayetci anladigim kadariyla. Dr levent konur. Seker yuklemeye filan da karsi tabi her doktorun yaklasimi farkli, mantik suzgecinden gecirmek lazim. Her seyi kabul etmek zorunda degiliz. Ama dr un yaklasimi bu yondeydi. Dogum zor ama normal bir sey, reklamlara kanmayin, sizi zayif noktanizdan yakalarlar. Ki oyle degil mi? Catlak kremi kullanmayanimiz var mi? Ben kullanmadim, o da tembelligimden. Inanmadigimdan degil yani

Harika bir paylaşım olmuş teşekkürler. Ben de kendimi yürüyüş için zorluyorum valla ama sürekli evdeyim akşam yürüyüşe de çıkmasam kaslar, kemikler kaskatı kalacak bu gidişle. Kendimi yormadan yarım saat yürüyorum.

M Mimicikk senide ilgilendiriyor
Kulaklarına bize ileten ellerine saglık :)
Dogum hastanesi diye geciyor zaten 7 kadın dogumcusu olup gece de nöbetçi kadın doğumcu bırakan cok hastane yoktur
Rica ederim ne demek, hii bir de kucuk bir surahi lohusa serbeti veriyorlarmis ama anneye degil, gelen ziyaretciler icin lohusa serbetinin hic bir faydasi yok dediler.

Yarin kontrol aldim ama bugun 2kez karnima sanci girdi..tekme vs.degildi..baya endiselendim..sanci miydi neydi cozemedim..yarin duruma göre bakip donecegim haftasonu artik..kramp gibi acili saniyelik bir sey oldu ve yuruyemiyorum pek

Teşekkür ederiz
2 defa okudum yazını
Bişeyleri atlamayım diye sağolasın

Benim doktorum da sürekli yürü yürü diyor her gittiğimde artık yürümek zorlaştı zaten son aylarda nasıl olcak bakalım

Ay bilemedim gerekliyse işe yarayacaksa üc yüzde verirsin bes yüzde ama dedigin gibi terleticek zaten emzirirken terlicez falan giymeyecegim bişeye icim gider
Cantalara dünya para verdim diye simdiden kullanmaya basladım mesela

Ben çok terledim doğum sonrası malum lohusa teri bebeği emzirirken bile kolum ıslanıyordu kafasının altına birşey koyuyordum, o korselere hiç dayanamadim, şimdide o göbek bölgesi yüksek korse etkili çamaşırlardan alicam bakalim dayanicakmiyim ona. Bir arkadaş giymişti korse çok canının yandığını ama dayandığını söyledi gerçekten hiç göbeği kalmadi.Benimde cok yok ama o aciya dayanamam

Bende kullanmadım
İnanmıyordum işe Yaradıklarına
Vazelin sürdüm bi ara fısfısından şimdi cok gerilirse neutrogena
Duş sonrası bebe yağı rutinim var ama o on yılı askındır olan bişey zaten :)
Aynı hastanede olup doktorum seker yükletti bana gayet :)
Hos bi ayda 4kg almıstım hak etmiştim bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…