Benim gece bir dk durmadı
Ve neden cözemedim hani tok değildim öyle susuz değildim
Devam etseydi giderdim belkide
Sende takip et hareketlerini derim
Sorma karnıma bakmaktan bi hâl oldum geceden beri sabah yemek yedirmedi bana sürekli tepiniyo içerde ben de anlamadım ki bugünü bi atlatayım yarın gidicem inşallah canım

Inş kilo alıp çok daha sağlıklı olup çıkar hastaneden en kısa zamanda. Allah hep güzel günlerini göstersin

Amin inş tskler inş sağlıkla kucaklayalım hepimiz bebeklerimizi

Tskler

Bence doktor kontrolünde fayda var

Ben de basindan beri hic ilac kullanmadim. Demirim cok dusmus yeni basladim kan ilacini icmeye vitamini hala kullanmiyorum
Annenin ve bebegin vitamin mineral vs ihtiyaçları artıyor yiyeceklerle karşılamak çok mümkün olmuyor bence doktorunuzun önerdiği takviyeleri ilaçları kullanın

Kizlar buda benim yaptiklarim yanina plexsi harfle isim yazilcak ama belli degil ismimiz daha nasil olmus?Eki Görüntüle 2293359
Ay aman çok talı
Ben eczaneden 15-20 liralık bişey aldım

Çok güzeller nereye kaç paraya yaptırıyorsun?
Tskler facede bir sayfada görüp beğenmiştim siparişi bugün verdim 50 adetini 110 tl ye yapacak 13 tl de kargo ücretini ödeyeceğim kapıdan ödemeli olarak. Inş göründüğü gibi güzel ve düzgün olur

Eklentiler

• Screenshot_20190728-162047.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 61
Devlette doktorum bugün de pazar günü acaba acilde bakıyolar mıdır ki
Acildeki doktor değerlendirir nst ceker gerekli görürse icapcı kadın dogum doktoruna danisir. Hatta hastanede aktif nöbetçi kadın doğumcu varsa direkt ona da muayene ettirir diye düşünüyorum

Tskler kolay gelsin size de

Tskler ben son zamana bırakmak istemedim herşeyim hazır olsun nolur ne olmaz diye. Şimdiki ölçülerimden bir tık büyüğünü aldim. Benim aldigim kuplu kalipli olanlardan degil kumas seklinde olanlardan ama icinde ped de var çok rahat yumuşak ve esnek geldi bana.

Nereden aldiniz? Hangi marka acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…