Yarin kontrol aldim ama bugun 2kez karnima sanci girdi..tekme vs.degildi..baya endiselendim..sanci miydi neydi cozemedim..yarin duruma göre bakip donecegim haftasonu artik..kramp gibi acili saniyelik bir sey oldu ve yuruyemiyorum pek
Çok endişelenme burda çoğumuzda oluyor yarın kontrolden çıkınca bize de yaz
Anneciğin nasıl oldu

Rica ederim ne demek ❤ tabi hareketsiz kalmak daha kotu. Cok yorma kendini yeter.

Ya acıdan ziyade eger sezeryan olursak orda baya bi organlarla oynayacaklar ya onlara bi zararı olur mu diye düşünüyorum

Yarin kontrol aldim ama bugun 2kez karnima sanci girdi..tekme vs.degildi..baya endiselendim..sanci miydi neydi cozemedim..yarin duruma göre bakip donecegim haftasonu artik..kramp gibi acili saniyelik bir sey oldu ve yuruyemiyorum pek
Hepimize oluyor cnm yalancı sancı dedikleri sey
Günde bes on kadar olabilir sorun yok diyor doktorlar

Rica ederim ❤ bence herkes zaten kendi doktorunu dinlemeli. Sonucta takibi onlar yapiyorlar. Benim doktorum da ayni hastanede calismalarina ragmen farkli dusunuyo. Ben ogtt yaptirdim mesela. Ama gercekten hamileler uzerinde buyuk bir baski var, yok balik ye, onu ye, bunu yeme, bunu sur, pilates yap, yapma... halbuki cok dogal bir sey ama her birimizi bir yerden yakalayip, bir seyler satiyorlar.

Annem erik kompostosu yapıyor bol bol, ama uzağız bayramdan beri gitmedik. O doğuma gelirken getirir. Benim iki senelik vişne konserve kavanozlarım var onlara bir şey olmuş mudur ki. Annem olmamıştır diyor.

Geçmiş olsun için rahat etsin bi doktoruna görün

Teşekkür ederiz ya ben rezeneyi çok duydum birileri getirir içerdim kesin
Meyve kompostosu çok daha mantıklı
Ya bana da emzirmeyi kesen arkadaşım yollamış bir paket rezene. Zaten güvenip içmezdim ama aktardan yenisini alırdım kesin bu yazıya denk gelmeseydim.

M Mimicikk senide ilgilendiriyor
Kulaklarına bize ileten ellerine saglık :)
Dogum hastanesi diye geciyor zaten 7 kadın dogumcusu olup gece de nöbetçi kadın doğumcu bırakan cok hastane yoktur
Harika bilgiler gerçekten ikinize de cok teşekkür ederim magic fruit Allahım hepimizi iyilerle karşılaştırsın. Bende sezaryan olacağım için biberonla damlatma yada enjektörle emzirme olayı için mutlaka doğurmadan vaktim olursa konuşacağım sütüm gelmiyorsa asla hemen biberon istemiyorum. Bebek beni emerken üstten damlatma yöntemi yapabilir bi yakınım biberonla. Yada olmazsa enjektörle çocuk emzirilebilir. Sezaryan benim icin önemli degil ama süt işini önemsiyorum Allâh izin verirse mutlaka böyle istiyorum. Bu arada doktoruma doğumdan 15gun önce humananin süt yapıcı çayını soracağım icsem ne olur diye. En azından süt kanallarina etkisi varsa 15gün evvel başlamak iyi olabilir. Ve tabiki bol hurma en önemli besin kaynaklarından meryem süresinde geçtiği gibi süte ve doğuma yardımcı. sizinde bilginiz olsun bende ne öğrenirsem sizinle paylaşacağım Allah izin verirse

Doğum konusu gün geçtikçe heyecan yapıyor kişide gerçi benim ki de hem heyecan hem korku ama şu da var kızlar benim sezeryan gözüküyor ilk dogumum olmasına rağmen kontroller de eskisi gibi sıklasti mesela.. daha bebek yeni makat gelişine geçti bu haftaya kadar doğum pozisyonundaydi. Benim şöyle bi durumum vardı sanırım ondan oluyor rahim tersligi ve darlığı var demişlerdi bebegin de kfa yapısı genetik olarak büyükmüş nasıl olacak bilmiyorum valla zaman da hızlı geçiyor sanki kurban bayramından sonrası artık doğuma yaklasmış olacağım diyorum kafamda deli sorular

Çok endişelenme burda çoğumuzda oluyor yarın kontrolden çıkınca bize de yaz
Anneciğin nasıl oldu

Sagol canim..kendi doktoruma gidemedim henuz ama bir sorun varsa ogrenirim en azindan..annem yarin yine cikiyor hastaneden
Kilcal damar kanamasi durdu ama kan sulandirici ilaci veremedikleri icin yeni pıhtı atma riski var verseler kanama riski var..doktorlar surekli kan olcumu yaptilar en az 2 hafta ilaci veremeyeceklerinden biraz sansa kaldi isimiz..umarim bir aksilik olmaz ve fizik tedavi kismina gecebiliriz..
H honey bunch bende daha yeni basladi o zaman tam bugun hissettim farkliliklari...

Bir de ates ölcer olarak sunu alsam olur mu arkadaslar cubuk ates olcer iyi diyor saglikcilarda var mi acaba baska marka ? Eksiklerimi netten tamamlicam dondugumdr her sey hazir olsun bu moralle kosturramam sanirim daha

Eklentiler

• Screenshot_20190728-172622_ebebek.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 44
Benim doktorum a101den omron marka almış ve çocuklarını onunla büyütmüş, 2 yikdir bende de vardi omron dijital ates ölçer o öyle diyince bende bidaha almadım. Gecen eczanede sordum 25 liraydı bence bu gereksiz pahalı, 20 30 tl lik bisey alabilirsin

Annem erik kompostosu yapıyor bol bol, ama uzağız bayramdan beri gitmedik. O doğuma gelirken getirir. Benim iki senelik vişne konserve kavanozlarım var onlara bir şey olmuş mudur ki. Annem olmamıştır diyor.
Sanmam oldugunu konserve sonucta actıgında pıssst yapıp asitlenmez taşmazsa sorun yoktur :)

Hurma benimde aklımda
Doguma yardımcı oluyor diyorlar da ne zaman abanmak lazım bilemedim
Humana aldım ben ama sanırım kullanmayacagım icerigi cok vasat

İhmal etme canım git mutlaka, benimde öyleydi şimdi sabah akşam progestan kullanıyorum bayağı faydası oldu ağrım kesildi
Tamam canım gidicem çok sağol burası çok iyi geliyor cidden hepimize yalnız olmadığımızı bilmek bile iyi hissettiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…