Şimdilik ona karar vermedim araştıracağım daha. 2. Gebeliğimde humana içmiştim sanırım
İlkinde ben de o kadar çok humana içtim ki ama bunda düşünmüyorum, ne derece doğrudur bilmiyorum ama mühendisoğlu var instagramda içeriğinin çok masum olmadığını söylüyor

Tamam canım gidicem çok sağol burası çok iyi geliyor cidden hepimize yalnız olmadığımızı bilmek bile iyi hissettiriyor ❤
Aynen canım çok iyi oluyor, bende ne kadar tecrübeli olsamda her çocuk her hamilelik farklı oluyor, bunu sizde ilerleyen zamanlarda anlarsınız. Benim hepsi farklı farklıydı, mesela diğerlerinde çok sıkıntı yaşamadım ama bunda başından beri lekelnme kanama ağrı vs çok yaşadım, bide erken doğum riski çıktı öyle yani.

Ya acıdan ziyade eger sezeryan olursak orda baya bi organlarla oynayacaklar ya onlara bi zararı olur mu diye düşünüyorum
Doktorlarda söylüyor bazen şu kadar gün sonra korse takabilirsin diye. Valla ben de uzun süre sıkıntıya gelemem ama normal bi korse alıp günde bi kaç saat takabilirim. Ben normalde de göbekliydim az kilo aldım çabuk gider diye düşünüyorum ama göbekli olmaya meyilliyim

Kızlar Duru bi kac gündür coook fazla hareketliydi ama bugün o kadar seyrek az ve zayıf ki hareketleri neden bilmiyorum. 1 saate yakın konusuyorum tatlı yiyorum siluet gbi zayıf hareketi hareket bile denilemez yani. Bugun odasını düzenledim çok az yoruldum kahvaltidan tutun dolabın silinmesi evin temizliği bulaşığı kadar eşim yaptı. Ben dolabın içini yerleştirdim akşam yemeği icin 15 dakika ayakta kaldım o kadar bu yorulmakta sayılmaz da bel ağrım var iste. Sizce kızım niye hareket etmiyor ya endişelenmelimiyim en fazla kac saat hareket etmezse sorun oluyor

Çok güzel bilgiler teşekkür ederiz
Yenidoğan bakımı eğitimine gittiğimde de benzer şeyler söylemişti hemşire, burda bir kez daha okuyunca daha iyi oturdu bende, bazılarını unutmuştum Bebişi filede yıkamayacaksak nasıl yıkicaz küvetinini içinde elimizle mi tutucaz, ama kayabiliyor elden.

Benim oğlum da birkaç gündür öyle Yarın dr a sorcam ama uyku periyotları oluşturuyormuş bebekler bu haftalarda.

Benim oğlum da birkaç gündür öyle Yarın dr a sorcam ama uyku periyotları oluşturuyormuş bebekler bu haftalarda.
Oda olabilir babasıyla biraz yüksek sesle tartıştık oda olabilir. Küstü mu yavrum anlamadım ki

Ne olacak halimiz bilmiyorum..hareket etse endise duyuyoruz etmese de..cok yormadiysan kendini endiselenme canim dinleniyordur..benimki beni inanilmaz yoruyor

Bir saniye durmuyor cocugum..ayagini kafasini uzatiyor dayiyor yarini zor edicem herhalde..bu kadar hareket cidden anormal geliyo bana..hep hareketliydik ama son 3gundur daha beter..gun icinde cok nadir uzanip yatabiliyorum..oturur vaziyette canimi cikartiyor resmen canimi acitircasina tekmeler yiyorum

bi görünsene doktora. randevu yarındı sanırım? çok endişe ediyorsan acilden bi gir

Merhaba kızlar üye olmadan okuyordum burayı üye olayım dedim. Bebek hareketleriyle ilgili bize gebe okulunda şunu söylediler: eğer hareket hissetmiyorsanız 1 bardak meyve suyu için sol tarafa yatın. 1 saat boyunca her hareketi sayın, 10u geçmezse hastaneye başvurun. Bebeğin aşırı hareketlenmesi genelde sorun olmuyormuş ama bazen stres belirtisi olabilir dediler. Herkesi Allah bir nefeste kurtarsın inşallah :)

Canim benim rahimim de ters onda bir sıkıntı yokmus islev olarak. One degil arkaya donuk sadece. Hic kendini sartlama sezeryan gozukuyor diye. Yapabiliyorsan normal yapmaya bak. Olmuyorsa zaten mecbur sezeryan yapiyorlar. Normal veya sezeryan diye takilmamak lazim.
Bebek saglikli sun sen saglikli ol gerisi onemli degil. Dogumdan da korkma. Heyecan da cok nprmal zaten.

Annene gecmis olsun canim.
Ates olcer olarak ben bundan kullandim ilk bebekte. 7 yilda pili ancak bitti. Simdiki bebekte de ayni atesolceri kullanacagim. Ucu da esnek kullanimi cok rahat. Tavsiye ederim.

Bende belden uyuşmayla doğum yaptım sezeryan iki saat sonra uyuşukluğum geçti ve ben hemen kalktım yürüdüm yürüdükçe de açıldım herkesin bünyesi farklı ama Sezeryamda yürümek çok iyi geliyor iyileşme sürecini kısalıyor bence

Benim oluyor öyle bi yerde toplanıp kasıyo erken doğum belirtisimiymiş o

Ben şöyle bişey aldım ebebekte görmüştüm
Ama ordan almadım yerel bi mağazadan aynısını 35tlye buldum tesadüf

Eklentiler

• 30EE46C6-741D-45FF-B380-30EBFFD068C6.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…