Eğer rahat edemezsem şöyle bi şey de vardı
Artık bi deneyip görcez hangisi rahat olur

Eklentiler

• 346D1BBB-0C9E-44AB-8E16-5C155F039815.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 46
Az once dustum kizlar. Fayansta ayagim kaydi popo ustu dustum dizimin biri bukuldu, biraz acidi ama ciddi birseyim yok. Bebegin hareketleri herzamanki gibi. O nedenle acile gitmeye falan gerek gormedim ama cok korktum. Esim benden cok korktu. Dusunce tek kalcamin ustune dustum ve karnimda aci hissetmedim. Kizimda da sirt ustu düşmüştüm. Esim her gebelikte en az bir kez duserim mi diyorsun dedi. Yazik adam panik oldu.

Hayır olması gereken bu carsamba günü kontrolum vardı ilk kez nst ye bağladılar, inanilmaz hareketliydi böyle karnım dalgalaniyo hemsire oo bu ne boyle gelmeden nutella kavanozunumu yedin dedin o kadar kipirdadi ki makine kalp atışını zor aldi. Doktora sordum hocam hic bu kadar hareketli değildi neden böyle dedi. Cook hareketli bebek hicbi zaman sorgulanmaz bu hoşumuza gider aksine dedi. Hareket seyrekse ve günler sürüyorsa su azalmasindan bahsedebilirim ama cok hareket demek ilerde daha cok canını okuycam demek dedi. O yüzden üzülme sana destek oluyo ve herşey yolunda anne diyor. Bu dönemde canının yanmasi norml gecen bizde kızlarla konuştuk bazen gözümden yas gelircesine bos anımda bi hareketi oluyo çok zorlanıyorum ama normalmiş hic kafana takma o cok iyi

Amann geçmiş olsun dikkat et canım benim
İkiniz de iyiyseniz bi sorun olmaz inş
Ben de düştüm yana devrildim kolumun üstüne çok şükür bişey olmadı

Cok gecmis olsun aman Alalh korusun dikkat et bende çok düşen biriydim gebelik öncesi hayır bide ağırım düştüm mü biyerim fena morarirdi. Gebelikte cok korkuyorum o yüzden. Allah korusun cok dikkatli ol yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik

Aynı durum iki gündür bende de var canım. Benim de yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor. Happy mom da sanırım bebeğin suyu artık azalmaya başladığı için kendini karnınız dayar diye okumuştum. Bi de büyüdüler, güçlendi ler.

Benim oluyor öyle bi yerde toplanıp kasıyo erken doğum belirtisimiymiş o

Benim 5-10 dk lık muayene esnasında 2 kez oldu ve doktor kendi gördü birde erken dogum hikayem var riske atmak istemedi sanirim oldukçada tecrübeli bir doktor gün içinde kasılmalar normal ama sürekli oluyorsa dikkate almak gerek

Geçmiş olsun canim dikkat etmek gerek ama olabiliyor bende geçen takildim savruldum tuttum kendimi düşmedim ama bacağım mosmor carptim

Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et

Çok geçmiş olsun. Sen yine de bir süre dinlen. Bebeğinin hareketlerini gözlemle. Normal zamanda bile düşsek bir ağrımız olur, dinlenmek iyi gelecektir

Saat hesabı her zaman olmaz tutmaz
Sevmedigi bi pozisyonda uzan derim ben süphe ettigimde sola yatmamı sevmiyor oyle yapıyorum veya müziğe tepki veriyor bazı türlere müzik acıyorum veya eşim yanımdaysa onu konusturuyorum ekşi yiyorum vs
Tepki verdigi seyler belli sendede vardır illaki onları yap

Geçmiş olsun

Selam hosgeldin :)
1 saat boyunca on hareket cok değil mi

Cok gecmiş olsun agırlık merkezimiz değişti ama Allahtan terse işlemiş

Öyle dediler ama bazı yabancı kaynaklarda 2 saatte 10 hareket diyor haklısınız belki o daha iyi bir kriter olur :)
Ben cok video izledim bu hareket saymayla ilgili kimisi dedigin gibi saatte on diyor kimiside her cocugun huyu suyu farklıdır hepsi on defa dönmez kıyas yapmayın vs diyor
Gercektende öyle aynı cocugumuz bile bazen cosuyorlar bazen duruyorlar
Dün gece on değil elli altmış hareket yaptı bi saat icinde bi dk bos durmadı mesela ama bugun daha sakin

Evet yamune korse çok etkiliymiş , normal Doğum sonrası hemen sezeryan sonrası en azından 40ından sonra takmayı öneriyorlar , ama açıkçası ben sıcaklarda emzirip enerji kaybederken korse düşünebileceğimi sanmıyorum eğer düşünecek durumda olursam o zaman sipariş veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…