Ben cok video izledim bu hareket saymayla ilgili kimisi dedigin gibi saatte on diyor kimiside her cocugun huyu suyu farklıdır hepsi on defa dönmez kıyas yapmayın vs diyor
Gercektende öyle aynı cocugumuz bile bazen cosuyorlar bazen duruyorlar
Dün gece on değil elli altmış hareket yaptı bi saat icinde bi dk bos durmadı mesela ama bugun daha sakin
Evet aslında bazı doktorlar desteklemiyor anne adaylarında gereksiz strese sebep olduğu için, yalan değil ben de bazen panikliyorum bebiş uyurken hareket saymaya çalışıp :) ama yine de şüpheyle durmaktansa hastaneye gitmek en iyisi 2 saatte 10 hareket yapmazsa
Acildeki doktor değerlendirir nst ceker gerekli görürse icapcı kadın dogum doktoruna danisir. Hatta hastanede aktif nöbetçi kadın doğumcu varsa direkt ona da muayene ettirir diye düşünüyorum
Aynen canım çok iyi oluyor, bende ne kadar tecrübeli olsamda her çocuk her hamilelik farklı oluyor, bunu sizde ilerleyen zamanlarda anlarsınız. Benim hepsi farklı farklıydı, mesela diğerlerinde çok sıkıntı yaşamadım ama bunda başından beri lekelnme kanama ağrı vs çok yaşadım, bide erken doğum riski çıktı öyle yani.
Haklısın biz daha yolun başındayız Allah'ım iyilik güzellik nasip etsin hayatımızın her anında inşallah evlatlarımızı da hayırlısıyla bize bağışlasın vaktinde gelirler umarım
İyi geceler bayanlar . Bugün sabah yataktan kalkamadim sağ göğüs tarafında kaburgalarda inanılmaz acı vardı eşim yardımci oldu gün içine de huzur vermedi ağrı değil ama acı hareketlerim kısıtlanda nefes alırken bile açıyor dr a gitmedim salı kontrol die bide malum sıcaklar açıkta yatıyorum büyüklerim yel olabilecegini söylediler başına gelen var mı ? Bebek de elini hep oraya dayiyordu yavrum benden korkusuna bugün bi iki yokladı çekti elini onun orda ki hareketi bile canımı yakıyor zateb de hiç durmuyor gece gündüz. Uykusuz geceler bana baya erken başladı
İyi geceler bayanlar . Bugün sabah yataktan kalkamadim sağ göğüs tarafında kaburgalarda inanılmaz acı vardı eşim yardımci oldu gün içine de huzur vermedi ağrı değil ama acı hareketlerim kısıtlanda nefes alırken bile açıyor dr a gitmedim salı kontrol die bide malum sıcaklar açıkta yatıyorum büyüklerim yel olabilecegini söylediler başına gelen var mı ? Bebek de elini hep oraya dayiyordu yavrum benden korkusuna bugün bi iki yokladı çekti elini onun orda ki hareketi bile canımı yakıyor zateb de hiç durmuyor gece gündüz. Uykusuz geceler bana baya erken başladı
ben de sivrisinekle mücadele timi olusturdum
sonunda öldü ama uykum kaçtı güya klimasız yatacaktim başarısız bir deneme bir ölü (sivri)
bir yaralı (beni ısırmış)kanım vardı üzerinde
bi demakale okudum gece gece sivriler hamileligin son donemlerindeki kadinlari pek bi seviyormus
ben de sivrisinekle mücadele timi olusturdum
sonunda öldü ama uykum kaçtı güya klimasız yatacaktim başarısız bir deneme bir ölü (sivri)
bir yaralı (beni ısırmış)kanım vardı üzerinde
bi demakale okudum gece gece sivriler hamileligin son donemlerindeki kadinlari pek bi seviyormus
Bu gece ben de hic uyuyamadim kucuk kizim 3 yasinda cok inat yapiyor sallanmadan aglamadan uyumuyor onu sallarken bebek cikacak gibi yapti cok acidi canim nefesim yetmiyor gibi o yuzden uyku tutmuyor bir de 9 a kadar hastanedeyim ayaklarim sisiyor ama esim iyi olsun destek olayim diyorum psikolojim yerlerde evim de bile kalamicam dogum sonrasi mecbur annemdeyim esimin ciger leri iyi calismiyor diye ne zaman cikar belli degil ciksa da annesinde kalicak cok iyi bakilmasi lazim bagirsagi disari bagladilar diye onun da psikolojisi cok bozuldu bakimi zor biraz ama iste Allahtan annesi babasi ilgileniyor bir yandan doguma gelemeyecek diye gozleri doluyor bu gunler gececek de cok yiprandik Allah kolaylik versin hepimize insallahh
Allah bi şekilde sana kolaylığını da verir canım benim
Gecenin sonu gündüzdür
Annenlerin yanında kalmak sana da çocuklarına da iyi gelir işin çok kolaylaşır toparlanınca geçersin evine
Eşin de en kısa sürede döner yuvasına
Gece 3 te uyuyup sabah 6 da tekme tokatla uyananlar kulübüne hoşbuldum Allahıma çok şükür bi sevinçle kalktım vallahi uyutmadı diye sevindim dün az hareketsiz kalınca demekki kızımın uykusu ağır benim bekar hallerim gibi dün o yüzden ne yaptıysam kalkmadı. Bugün gümbür gümbür geri geldi hareketler bin şükür ayy
Allah bi şekilde sana kolaylığını da verir canım benim
Gecenin sonu gündüzdür
Annenlerin yanında kalmak sana da çocuklarına da iyi gelir işin çok kolaylaşır toparlanınca geçersin evine
Eşin de en kısa sürede döner yuvasına
Insallah canim 3 haftadir annemlerdeyim 3 cocuguma bakiyorlar Allah razi olsun bu bile buyuk sans aslinda aklim hic kalmiyor bir de seker hastasi annem ona da uzuluyorum ama mecburum Allahim onlara hayirli saglikli omur versin insallah annem bende kalicakti simdi ben onda kalicam bu sorun degil aslinda da iste bu ara benim psikoloji yerlerde herseyi takiyorum esim iyi olsun ben saglikla kuzuma kavusayim esimle de kavuscaz sonunda insallah uykusuzluga da alisiyoruz lohusayken lazim olcak zaten
Bebek bir yerini batiriyordur kolunu yukari dogru kaldir o bolgeyi asagi dogru sivazla iyi gelir ben kizimda cok cektim o aciyi sirtina da vuruyorsa safra kesesi de olabiliyor
Insallah canim 3 haftadir annemlerdeyim 3 cocuguma bakiyorlar Allah razi olsun bu bile buyuk sans aslinda aklim hic kalmiyor bir de seker hastasi annem ona da uzuluyorum ama mecburum Allahim onlara hayirli saglikli omur versin insallah annem bende kalicakti simdi ben onda kalicam bu sorun degil aslinda da iste bu ara benim psikoloji yerlerde herseyi takiyorum esim iyi olsun ben saglikla kuzuma kavusayim esimle de kavuscaz sonunda insallah uykusuzluga da alisiyoruz lohusayken lazim olcak zaten
Bugunlerimiz gececek biliyorsun dimi ? Her sey bizler icin hayatta..ben artik gelecek her seyi olgunlukla karsilayacagim diye soz verdim kendime..oyle ya da boyle gececek..cocuklarina saril sana muhtaclar..aciyan tarafi dusunmek yerine yasayacagim sevince odaklanmaya calisiyorum yoksa kalkamaz insan ayaga..ilk baslarda cok istedi torununu gormek sevmek bakmak diyordum..simdi gorurmu bir sans bir ihtimale bagli..ama bunu dusunmuyorum artik cok guzel seyler yasadik her sey Allah'tan diye teslim olmaktan baska bir care bulamiyorum..üzme kendini hep iyiye odaklan her sey guzel olacak insallah bizimde bunlari yasamamiz gerekiyormus
Gece 3 te uyuyup sabah 6 da tekme tokatla uyananlar kulübüne hoşbuldum Allahıma çok şükür bi sevinçle kalktım vallahi uyutmadı diye sevindim dün az hareketsiz kalınca demekki kızımın uykusu ağır benim bekar hallerim gibi dün o yüzden ne yaptıysam kalkmadı. Bugün gümbür gümbür geri geldi hareketler bin şükür ayy
Yaaaa cok sevindim cok sükürrr..boyle korkutuyolar arada annesi hep iyi olsunlar bizimde sabaha karsi.pencere kenarina sincap geldi..tiz sesle bagirdikca bizimki icerde tekme atti senkronize oldular ne guldum bu sabah..korktumu yavrum bilmiyorum o bagiriyo bizim zilli tekme atiyo
Bende 1 de yattım arada uyandım 6 dan beri ayaktayım uyuamıyorum. Ciğer geliştirici iğne vurulmustun sende bebeğin hareketlerinde farklılık var mi? Benim daha az hareket ediyo 2 gundur iğneden sonra
Annene gecmis olsun canim.
Ates olcer olarak ben bundan kullandim ilk bebekte. 7 yilda pili ancak bitti. Simdiki bebekte de ayni atesolceri kullanacagim. Ucu da esnek kullanimi cok rahat. Tavsiye ederim.
Bende 1 de yattım arada uyandım 6 dan beri ayaktayım uyuamıyorum. Ciğer geliştirici iğne vurulmustun sende bebeğin hareketlerinde farklılık var mi? Benim daha az hareket ediyo 2 gundur iğneden sonra