Valla seni okuyunca uykusuz mu kalmısım sancı mı girmiş nefesimmi daralmıs ne basit dertlerim var diyorum
Allah sana güc kuvvet versin

Bugun en cok uyuyan benim galiba. Gozumu simdi actim. Gecede 1 milyon kez tuvalete kalkan ben tuvalete bile kalkmadan uyumusum. Sabah erken demir hapimi icerdim kahvaltidan once. Onu bile icmemisim. Nolduysa bugun :) simdi uyandim, aksamdan oglumun kiyafetlerini makineye atilacak sekilde hazirlamistim. Ilk partiyi makineye attim. Bugun yikamakla gecer galiba. Aksam guc bulursam utuler dolabina dizerim yarin da cantasini hazirlarim.

gozunaydin canim insan cok endiseleniyor

iyiki aileler var dinç hayatta ve yardımcılar çok şükür

Kızlar park yatağın içine uyku seti almak gerekiyor mu? Hani şu normal beşiklere alınan yan koruma yastıklı filan olan takımlardan?

Kızlar park yatağın içine uyku seti almak gerekiyor mu? Hani şu normal beşiklere alınan yan koruma yastıklı filan olan takımlardan?

Park yatakta kullanmadım ben o yan korumaliklari bence gereksiz zaten file kenarları park yatağı duvara dayamadiktan sonra cocuk kafasını carpsada birşey olmaz ama kenarlar dayanmiycak biryere

Canim hic alma ben yorgan aldigima bile pisman olmustum. Elyaf diye kullanamadim bebegi acayip terletmisti 1 defa ortmustum sadece. Bizim yataklarimizin cevresi de uyku setleri ile kapli degil. Guzel bir nevresim takimi veya pamullu pike al daha iyi. O uyku setleri de sirf elyaf birak bebis hava alsin bunalmasin. Cok hevesin varsa al tabi ben engel olmayayim.

Park yatakta kullanmadım ben o yan korumaliklari bence gereksiz zaten file kenarları park yatağı duvara dayamadiktan sonra cocuk kafasını carpsada birşey olmaz ama kenarlar dayanmiycak biryere
uyku setine gerek yok canim çarpıp canını yakacağı bir yer olmadığı gibi onun için takilacak bir yer de yok
yatak ve nevresim takımı lazım
Süpersiniz kızlar sağolun bana da gereksiz geldi zaten o yastıkların iplerini bağlayacak bi yerde yok park yatakta. Ben değil de annem heves etmiş canım annem benden daha hevesli. Ben bi tane düz nevresim takımı alıcam cici bici desenli, bi tane de pike takımı alırım diyorum.

Sahi biz kışın bu bebeklerin üstüne ne örtücez?

Penye battaniyesine sarip ustune de kendi ordugum battaniyeyi ortuyordum kizdayken. Ama zaten evlerin ici sabit isida oldugundan 2 penye kundan bile yetiyor. Karda kista degiliz cok sukur. Zaten giydiriyoruz kat kat yorganlara geek olmuyor. Ihtiyac halinde pike de ortulur.

M Mimicikk doktora sordum hareketleri duruşundan dolayı dedi, yine ters dönmüş bizimki kafa yukarda ayaklar aşağıda. Nst'n gayet iyi dedi ilk kez girdim nst'ye. Baş ölçümü ile bacak ölçümü arasında 3 haftaya yakın fark var, neden böyle bilmiyorum, soramadım da biz ultrasondayken sürekli sekreteri birşey sordu başka bi hastayla ilgili, sonra da unuttum sormayı.

Hurma benimde aklımda
Doguma yardımcı oluyor diyorlar da ne zaman abanmak lazım bilemedim
Humana aldım ben ama sanırım kullanmayacagım icerigi cok vasat
Hurmayi bu hafta baslayabilirsin ben de arada yiyorum da 34ten sonra gunde tek sayi olmak kaydiyla 3 5 7 olarak cogalticam

O fark biraz da olcumlerden be bebegin pozisyonundan farkli cikiyor bence. Cunku ben 2 hafta ust uste doktora gitmistim. Ayni cihaz farkli doktor olctu bacak uzunlugunu 2. Haft gittigim doktor daha kisa olctu. Biraz doktordan da kaynakli olabilir. Bizim bebegin de bas ve bacak olcumu arasinda 2 hafta fark cikiyor hep. Esim de bebek kisa bacakli mi olacak acaba diyor. En son baska bir doktora gittim ondaki olcumde ise tum olcumleri haftasi ile uyumlu cikti. Cok fazla takilmamak lazim o olcum olaylarina.

Plm123 çok geçmiş olsun canım dikkat et aman düşmek çok kötü oluyor bende ilk aylarda merdivenlerden düşmüştüm insan çok korkuyordu içerdeki Yavrucak için Rabbim koruyor meleklerimizi çok şükür ağrın varmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…