kızlar bugün 32.haftaya girdim hem kontrol hemde çalışabilir raporu almak için dr kontrolüm vardı.bebişin kilosu 2084 gr dedi gayet iyi dedi nette haftama bakıyorum 1800 civarı yazıyor hep acaba biraz iri mi.dr um gerçi öyle bir şey demedi ama nette okuyunca kafam takıldı.sizin ufaklıklar 32.haftada kaç kiloydu

Kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama yazamıyorum pek bu ara sıcaklar beni çok daraltıyor birde çok halsizim bebek büyüdükçe kaburgalarıma baya ağrı yapıyor dışardan hamile olduğum hala anlaşılmıyor iç karnım baya geniş sanırım zaten diğer hamileliklerim de de çıkmamıştı fazla karnım içe baskı olduğu için artık hiç rahat oturamıyorum devamlı uzanmak istiyorum uzanınca daha rahat ediyorum zaten oturunca meleğimde rahatsız oluyor hemen dürtüyor beni ayın 6 sında kontrol var o zaman görücem meleğimi bir ay oldu özledim acaba büyüdümü diye merak ediyorum

ShinSeGi şuan ne durumda bilmiyorum ama ben büyük kızımda penelope kaz tüyü yorgan almıştım çok memnundum o duruyo bebekler için ideal oluyo hem hafif hem soğuk havada sıcak ılık havada serin tutuyo

Haklısın aslında +-21 gün yazıyor. Bence de doktordan kaynaklı, yalnız ben başlarda 3 doktora daha gitmiştim hepsi haftasını bu doktorunkiyle aynı söyledi. Ultrasona göre söylüyorlar, sat'a göre değil, arada iki hafta var geç döllenme dedi dr. Sadece ayrıntılı ultrason yapan dr haftasıyla uyumlu dedi yani sat ile.
En çok merak ettiğim ise doğum hangisine göre olcak. Doktorum onu da ultrasona göre hesaplıyor.

Cok sukur agrim yok ama sabah hasta gibi uyandim. Cok korktugum icin sanirim. Biraz dirseklerim aciyor ama o dusmeye gore cok degil. Baya yere yayildim cunku. Aksam hareket etmese acile gidelim dedik ama cok sukur bebegin herzamanki gibiydi hareketleri Allah korudu gercekten. Sabah ta tepinmelerine uyandim sukur.

bende en son 32. haftamda gittim 2 kiloydu. bana da biraz yüksek gelmişti ama bu kontrolde belli olur iri mi olacak bebek normal mi doktor bişey dedi mi? bana uzun boylu uzun bacaklı olucak dedi. dedim artık bi manken yaparım kızımı

Bende tam 32+0 da gittiğimde 2045 gr ve gayet normal demişti. Ölçümlerde bir hafta önden gidiyormuş kızım. Belki sende de öyle birşey vardır.

Kizlar, roxy dalan bebek deterjani kullanan var mi? Ilk kez kullandim ama hic kopurmedi. Programi durdurup deterjan ilave ettim ama hala biraz bile kopuk olusmamis. Sizde de boyle oldu mu?

Annem battaniye alalım diyordu gerek yok o zaman. Eşim sıcağı hiç sevmez bense kışın çok üşürüm şimdi bebişi üşütmeme durumu var. Kışın bol bol tartışırız bu konuyu kesin eşimle en iyisi derece alayım ben

Benimku 2360 gr'di. Ortalamanin ustunde dedi doktorum. Bi sorun olmaz dedi, yalnizca anneyi biraz fazla somurur dedi.

Canım benim 31.haftada 2162 gramdı. Doktor 2 haftaya yakın önde gidiyor dedi ama benim doktorum sevindi bile gelişimi iyi diye. Bende tansiyon sorunu varya normalde bebekte gelişim geriliği yapabilirmiş bizimki çok şükür iyi. Ama bu şekilde kilo almaya devam ederse sezeryan olabilir 37de karar veririz dedi.

Benimde oyle canim o olcumler pekte tutmuyor daha gitmedim ama hep basi 3 hafta onde deniliyor..

Kizlar, roxy dalan bebek deterjani kullanan var mi? Ilk kez kullandim ama hic kopurmedi. Programi durdurup deterjan ilave ettim ama hala biraz bile kopuk olusmamis. Sizde de boyle oldu mu?
Ben kullaniyorum acaba fazla mi koyuyorum da kopuruyor. Simdi az koymaya basladim. Kizimda da o deterjani kullanmistim. Ben memnun kaldim.

Ben kullaniyorum acaba fazla mi koyuyorum da kopuruyor. Simdi az koymaya basladim. Kizimda da o deterjani kullanmistim. Ben memnun kaldim.
Ben de bayagi koydum, ona ragmen hic ama hic kopuk olusmadi. Anlamadim ki. Acaba bebegin giysileri temizleniyor mu boyle yoksa aldigim deterjanda bir sorun mu var, bilemedim.

selam kızlar nasılsınız.
bende cumartesi gttim doktora sancım var diye
nst ye bağladı ve idar tahlili aldı sancım çıkmadı idrar da
bakteri çıktı sancılarım o yüzdenmiş serum taktı ve 1 adet ialç verdi suya atılan
bakalım devam edicekmi etmememsi lazım erken doğuma sebep olabilirmiş bakalımartık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…