Çok sevindim canım allah korumuş düşünce kendini kastığın için ağrın olmuştur bununla geçmiş olsun bir yere sadaka ver yada çocuk sevindir canım

Bebek bir yerini batiriyordur kolunu yukari dogru kaldir o bolgeyi asagi dogru sivazla iyi gelir ben kizimda cok cektim o aciyi sirtina da vuruyorsa safra kesesi de olabiliyor
Gece annemlerde kaldım yaptık hep hafif hafif masaj falan birazcik sıcak tuttum gece boyunca düne göre hafiflemis en azından kalkabiliyorum oturduğum yerden bu baya zormuş kimsenin başına gelmesin insAllah

Kizlar, roxy dalan bebek deterjani kullanan var mi? Ilk kez kullandim ama hic kopurmedi. Programi durdurup deterjan ilave ettim ama hala biraz bile kopuk olusmamis. Sizde de boyle oldu mu?
Ben kullanıyorum
Aynen dedigin gibi köpürmüyor kokmuyor
Sabun oldugu icin köpürmesinide beklemiyordum hatta ben extra durulama yaptırıp kullanıyorum

Her hafta 2 arttırıp yiyicem öyle mi ?

Canım bebekler icin modern kundaklar var onlar belini sırtını acmanasını saglıyor

Eklentiler

• 0F8A1C7B-833E-4BA2-96F1-34CBDDBA5AEB.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 25
Bazen ben de psikolojik cokus oluyor bir de esimle hayal ediyorduk dogumu falan ama bu gece cok kotu oldum ne uyku var bebek asagiya baski yapti cok korktum kucuk kizim surekli onu birakip gidicem saniyor kriz geciriyor bugunler gececek insallah 3 hafta oldu yasanilanlar da agir ama veren de Allah uzerimizden kaldiracakta Allah insallah iste hergun hastaneye gidiyordum bugun gidemedim bi kayinvalidem gelme dedi aklim hep orada ama iste bebegimi de cocuklarimi da dusunmem lazim Allah im sana da bana da ferahlik versin nerede sıkıntısi olan varsa ferahlatsin canim

Bence kilosu normal bende 31+5te 1950 gr di

Geçmiş olsun bugünlerde bendede var biseler takılıp duruyorum ama Allah'tan düşmedim sende dikkat bebisinede masallah

boyunu söylemedi sadece kilosunu söyledi gayet iyi gidiyor dedi okadar

şuan için rahatladı aslında normal sayılıyor ozaman nette 1800 leri görünce eyvah dedim

Geçmiş olsun ilaçla düzelir ben cok atlattım ağrı yapiyodu banada inşallah geçer canim

Valla seni okuyunca uykusuz mu kalmısım sancı mı girmiş nefesimmi daralmıs ne basit dertlerim var diyorum
Allah sana güc kuvvet versin
Boyle de sizi uzuyorum Rabbim hepimizi kolaylikla kavustursun desteginiz icin Allah razi olsun ama iyi geliyor destek bana gercekten de cok zor bir durumdayim ama Rabbim kuvvet veriyor mecburuz kuvvetli olmaya bazen cokuyorum agliyorum bazen motive ediyorum kendimi de esimi de insan yasayinca anliyormus boyle imtihanlar varmis diye simdi saglikla dogurayim onu bekliyorum 11 gun kaldi besigini kurlmustuk eve getiremiyoruz anneme simdi bebek arabasini besik olarak kullanicam ayaklanana kadar hicbirsey onemli degilmis diyorum simdi hersey nasipmis saglik olsun gerisi gercekten bos

Allah yardımcın olsun canım elbet geçecek bugünlerde esinede bebeğinede sağlıkla kavuş inşallah

Kizlar, roxy dalan bebek deterjani kullanan var mi? Ilk kez kullandim ama hic kopurmedi. Programi durdurup deterjan ilave ettim ama hala biraz bile kopuk olusmamis. Sizde de boyle oldu mu?
Merhaba, bende roxy kullandım gayet köpürdü aslında. Kaç derecede yıkandın? Erimedi mi acaba?

Geçmiş olsun canım ben de dahiliyeye gitmiştim rutin tahliller için, idrarda bakteri ve lökosit çıktı. Suda eritilen urocare ve bir de piyeloseptyl verdi, bu ikinci yazdığım ilaç bende alerji yaptı kestim, diğerini kullanmadım daha. Bugün kendi doktoruma gittim akıntın varsa vajinittir sen dahiliyeciye bakma, fitil yazıyorum dedi. Dahiliye doktoru da demişti zaten akıntın varsa ondaki bakteri idrara geçmiştir diye. 3 gün boşuna mı kullandım o ilacı, suda eriyen tozu daha kullanmadım, kullansam mı, dediğin gibi erken doğumu tetikliyormuş ben de korktum açıkçası. Dahiliyeye gitmeden önce şikayetim yoktu aslında. Sonra farkettim ki gece ve sabah idrara sıkıştığımda sancım oluyor. Yanma gibi bir şikayetim de yoktu, olmayabilirmiş de.

Bebek arabasında daha güzel uyuyor hem uyanırsa sallrsın hemencik daha pratik olur senin icin öyle düşünelim :)
Hep iyiyi güzeli anlatacak halimiz yok hayatta öyle değil mi zaten
Sahsen tanısmasasakta iyiyi konustugumuz kadar kötü anımızdada yanımızda olmamız lazım

iyiki aileler var dinç hayatta ve yardımcılar çok şükür
Gercekten binlerce sukur ikimizin ailesi de hep yanimizda birine birsey oldumu butun akrabanin akli bile bizde kaliyor ariyorlar soruyorlar sagolsunlar insan dostunu dusmanini bugunlerde anlarmis bir komsum diyelimki öldü ne yapcan 4 cocukla deyiverdi esim hastanede yatiyor dusunsene nasil uzuldum hamileyim insan dusunup konusur oyle kalpleri kotu ki cocuk doguruyorum diye bile suclamaya kalkti beni ne kadar uzuldum ama ustunu cizdim artik merhaba merhaba kapi komsum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…