Hadi insallah faydasını görürüz cok sagol
Bebeğim icin de valize koyayım dedim hurma buzdolabındaydı kücük paket yapıp odasına koymustum resmen iki üc günde kurt yapmıs
Simdi unutmazsam inşallah hastaneye giderkende götürmek istiyorum
Bebek arabasında daha güzel uyuyor hem uyanırsa sallrsın hemencik daha pratik olur senin icin öyle düşünelim :)
Hep iyiyi güzeli anlatacak halimiz yok hayatta öyle değil mi zaten
Sahsen tanısmasasakta iyiyi konustugumuz kadar kötü anımızdada yanımızda olmamız lazım
Evet olumlu bakmak lazim daha rahat heryere tasirim evin icinde zaten 36 haftalik bir minnos olcak insallah saglikli olsun emsin insalkah esim de toparlayacak Allah in izniyle unutacagiz bugunleri birbirimizi tanimasakta cevremizdeki insanlardan birbirimize daha iyi geldigimiz kesin
Hadi insallah faydasını görürüz cok sagol
Bebeğim icin de valize koyayım dedim hurma buzdolabındaydı kücük paket yapıp odasına koymustum resmen iki üc günde kurt yapmıs
Simdi unutmazsam inşallah hastaneye giderkende götürmek istiyorum
Havalar çok sıcak olduğu için kurtlanır hemen canım dolapta kalsın gideceğim zaman inşallah unutmaz alırsın bende zemzem suyu ve hurma ayarladım dolaptalar inşallah doğuma giderken bende alıcam yanıma canım inşallah görürüz canım faydasını
Hmm, benim bebek programi da ekstra durulama yaptiriyor. Ama hic kopuk olusmadi. Honey bunch'inki de kopurmemis. Acaba farkli bir urun mu sizinki? Benimki toz olan, granul degil.
Ben hacı şakir kullanıyorum az koysam bile köpük köpük oluyor makinede, ama 30 derecede yıkayıp üzerine ütülüyorum siz 60 derecede mi yıkıyorsunuz? Hepsinin üzerinde 30 derecede yıkayın yazıyor bende.
@Mimicikk doktora sordum hareketleri duruşundan dolayı dedi, yine ters dönmüş bizimki kafa yukarda ayaklar aşağıda. Nst'n gayet iyi dedi ilk kez girdim nst'ye. Baş ölçümü ile bacak ölçümü arasında 3 haftaya yakın fark var, neden böyle bilmiyorum, soramadım da biz ultrasondayken sürekli sekreteri birşey sordu başka bi hastayla ilgili, sonra da unuttum sormayı.
Boyu kafa çevresi ve göbek çevresi arasındaki fark, bebek büyüdükçe genetik farklılıklar ortaya çıktığı için artabilirmiş. Benim de baş çevresi ile femur arasında 2 hafta fark var ama doktor önemli değil dedi. 4 haftadan daha fazla fark varsa sadece inceliyorlarmış. Bir de bebek büyüdükçe ultrasonun hata payı artar diyorlar, içinizi rahat tutun :)
Ben hacı şakir kullanıyorum az koysam bile köpük köpük oluyor makinede, ama 30 derecede yıkayıp üzerine ütülüyorum siz 60 derecede mi yıkıyorsunuz? Hepsinin üzerinde 30 derecede yıkayın yazıyor bende.
Boyu kafa çevresi ve göbek çevresi arasındaki fark, bebek büyüdükçe genetik farklılıklar ortaya çıktığı için artabilirmiş. Benim de baş çevresi ile femur arasında 2 hafta fark var ama doktor önemli değil dedi. 4 haftadan daha fazla fark varsa sadece inceliyorlarmış. Bir de bebek büyüdükçe ultrasonun hata payı artar diyorlar, içinizi rahat tutun :)
Ben de utuleyecegim. Bebek programinin iki derecesi var bende, 95 ya da 60. Ben de sordum etrafima, 60 derece iyi dediler. 30 az gibi sanki. Vallahi bilemedim. Kopurmeden yikandi ilk parti. Simdi 2.'yi attim. Bakalim bu da mi boyle olacak.
Çok güzel bilgiler teşekkür ederiz
Yenidoğan bakımı eğitimine gittiğimde de benzer şeyler söylemişti hemşire, burda bir kez daha okuyunca daha iyi oturdu bende, bazılarını unutmuştum Bebişi filede yıkamayacaksak nasıl yıkicaz küvetinini içinde elimizle mi tutucaz, ama kayabiliyor elden.
Hmm, benim bebek programi da ekstra durulama yaptiriyor. Ama hic kopuk olusmadi. Honey bunch'inki de kopurmemis. Acaba farkli bir urun mu sizinki? Benimki toz olan, granul degil.
Ben şu aşağıdakini kullanıyorum canım, ekstradan durulama yapıyorum hatta. Deterjanın biraz kokusu var ama bitkisel yağlar olduğu için zararlı değiliş diye okumuştum Mühendisinoğlundan. Sizinki de bu ürün mü?
Ben şu aşağıdakini kullanıyorum canım, ekstradan durulama yapıyorum hatta. Deterjanın biraz kokusu var ama bitkisel yağlar olduğu için zararlı değiliş diye okumuştum Mühendisinoğlundan. Sizinki de bu ürün mü?Eki Görüntüle 2293567
Evet, aynisi. Ay bozuk mu benimki acaba ya da makinede mi sorun var. Anlamadim. Bir cay bardagina yakin deterjan koydum ben de. Ikinci parti de kopurmedi.
Gercekten binlerce sukur ikimizin ailesi de hep yanimizda birine birsey oldumu butun akrabanin akli bile bizde kaliyor ariyorlar soruyorlar sagolsunlar insan dostunu dusmanini bugunlerde anlarmis bir komsum diyelimki öldü ne yapcan 4 cocukla deyiverdi esim hastanede yatiyor dusunsene nasil uzuldum hamileyim insan dusunup konusur oyle kalpleri kotu ki cocuk doguruyorum diye bile suclamaya kalkti beni ne kadar uzuldum ama ustunu cizdim artik merhaba merhaba kapi komsum cunku
Canım ben diğer kızımda 33 haftalıkken başlamıştım hurma yemeye gün aşırı 3 tane yiyordum sen artık 36 haftalık olmuşun günlük 3 tane yiyebilirsin her hafta artırırsın sayısını hem hurma kanda yapıyor
Kizlar hurma iyi hos da baya da seker iceriyor. Benim dunyada en sevdigim sey hurma ama kendimi durduramadigim icin eve almiyorum. Dogumu kolaylastirdigi filan pek bilimsel degil sanirim. Bence bir doktorunuza danisin. Ya da yogurtla filan yiyin derim. Malum seker bizim icin pek iyi degil.
Geçmiş olsun canım ben de dahiliyeye gitmiştim rutin tahliller için, idrarda bakteri ve lökosit çıktı. Suda eritilen urocare ve bir de piyeloseptyl verdi, bu ikinci yazdığım ilaç bende alerji yaptı kestim, diğerini kullanmadım daha. Bugün kendi doktoruma gittim akıntın varsa vajinittir sen dahiliyeciye bakma, fitil yazıyorum dedi. Dahiliye doktoru da demişti zaten akıntın varsa ondaki bakteri idrara geçmiştir diye. 3 gün boşuna mı kullandım o ilacı, suda eriyen tozu daha kullanmadım, kullansam mı, dediğin gibi erken doğumu tetikliyormuş ben de korktum açıkçası. Dahiliyeye gitmeden önce şikayetim yoktu aslında. Sonra farkettim ki gece ve sabah idrara sıkıştığımda sancım oluyor. Yanma gibi bir şikayetim de yoktu, olmayabilirmiş de.
ben hiç dahliyeye gitmedim direk kendi doktoruma gittim
serum ve tek seferlik bir ilaç verdi 2 gündür sancım yok ama
tuvaletim geldiğimde çok sıkıştırıyor cumartesi yine kontol var bakalım
ne durumda ona göre ilacı devam ettirecek erken doğum riski inşallah çabucak atlatırız
Evet, aynisi. Ay bozuk mu benimki acaba ya da makinede mi sorun var. Anlamadim. Bir cay bardagina yakin deterjan koydum ben de. Ikinci parti de kopurmedi.
ilginç, 9 kg'luk benim makinem üstten elimin rahat geçeceği kadar doldurdum makineyi ve 2 çay bardağına yakın deterjan koydum. Acaba sizin çamaşırlara az gelmiş olabilir mi miktar?
İnşallah canım bakalım çok panik oldum valla geliyor diye öyle bir sancıydı çünkü.
ben hiç dahliyeye gitmedim direk kendi doktoruma gittim
serum ve tek seferlik bir ilaç verdi 2 gündür sancım yok ama
tuvaletim geldiğimde çok sıkıştırıyor cumartesi yine kontol var bakalım
ne durumda ona göre ilacı devam ettirecek erken doğum riski inşallah çabucak atlatırız
Ben de gebelik şekeri için gittim dahiliyeye, idrarda protein kaçağı da var deyince idrara da baktı. Gitmese miydim diyorum acaba, bilemiyorum ki hayırlısı neydi. Çok kötü kaşınıyorum şimdi o ilaç yüzünden, boynum göğsüm kıpkırmızı. Suda eriyen ilacın adı urocare mi?