evet canım ben öyle yapmıştım
Hadi insallah faydasını görürüz cok sagol
Bebeğim icin de valize koyayım dedim hurma buzdolabındaydı kücük paket yapıp odasına koymustum resmen iki üc günde kurt yapmıs
Simdi unutmazsam inşallah hastaneye giderkende götürmek istiyorum

Evet olumlu bakmak lazim daha rahat heryere tasirim evin icinde zaten 36 haftalik bir minnos olcak insallah saglikli olsun emsin insalkah esim de toparlayacak Allah in izniyle unutacagiz bugunleri birbirimizi tanimasakta cevremizdeki insanlardan birbirimize daha iyi geldigimiz kesin

Havalar çok sıcak olduğu için kurtlanır hemen canım dolapta kalsın gideceğim zaman inşallah unutmaz alırsın bende zemzem suyu ve hurma ayarladım dolaptalar inşallah doğuma giderken bende alıcam yanıma canım inşallah görürüz canım faydasını

Ben kullanıyorum
Aynen dedigin gibi köpürmüyor kokmuyor
Sabun oldugu icin köpürmesinide beklemiyordum hatta ben extra durulama yaptırıp kullanıyorum
Neyse icim rahatladi. Baska deterjan alip tekrar yikayacaktim nereseyse.

Ben kullandım baya köpürmüştü benimki hatta iki durulama bile gerekir
Hmm, benim bebek programi da ekstra durulama yaptiriyor. Ama hic kopuk olusmadi. Honey bunch'inki de kopurmemis. Acaba farkli bir urun mu sizinki? Benimki toz olan, granul degil.

Merhaba, bende roxy kullandım gayet köpürdü aslında. Kaç derecede yıkandın? Erimedi mi acaba?
60 derecede, bebek programinda yikadim. Ekstra durulama da yaptirdi. Benimki toz olan, granul degil. Ondan mi acaba?

Ben hacı şakir kullanıyorum az koysam bile köpük köpük oluyor makinede, ama 30 derecede yıkayıp üzerine ütülüyorum siz 60 derecede mi yıkıyorsunuz? Hepsinin üzerinde 30 derecede yıkayın yazıyor bende.
Boyu kafa çevresi ve göbek çevresi arasındaki fark, bebek büyüdükçe genetik farklılıklar ortaya çıktığı için artabilirmiş. Benim de baş çevresi ile femur arasında 2 hafta fark var ama doktor önemli değil dedi. 4 haftadan daha fazla fark varsa sadece inceliyorlarmış. Bir de bebek büyüdükçe ultrasonun hata payı artar diyorlar, içinizi rahat tutun :)

Ben de utuleyecegim. Bebek programinin iki derecesi var bende, 95 ya da 60. Ben de sordum etrafima, 60 derece iyi dediler. 30 az gibi sanki. Vallahi bilemedim. Kopurmeden yikandi ilk parti. Simdi 2.'yi attim. Bakalim bu da mi boyle olacak.

Rica ederim ne demek. 2 kisi yikamak lazim tutus seklini filan da gosterdiler de ben simdiden unutmusum youtube da bir suru video var, izler ogreniriz

Hmm, benim bebek programi da ekstra durulama yaptiriyor. Ama hic kopuk olusmadi. Honey bunch'inki de kopurmemis. Acaba farkli bir urun mu sizinki? Benimki toz olan, granul degil.

Ben şu aşağıdakini kullanıyorum canım, ekstradan durulama yapıyorum hatta. Deterjanın biraz kokusu var ama bitkisel yağlar olduğu için zararlı değiliş diye okumuştum Mühendisinoğlundan. Sizinki de bu ürün mü?

Evet, aynisi. Ay bozuk mu benimki acaba ya da makinede mi sorun var. Anlamadim. Bir cay bardagina yakin deterjan koydum ben de. Ikinci parti de kopurmedi.

ne vicdansız manyak mış

Kizlar hurma iyi hos da baya da seker iceriyor. Benim dunyada en sevdigim sey hurma ama kendimi durduramadigim icin eve almiyorum. Dogumu kolaylastirdigi filan pek bilimsel degil sanirim. Bence bir doktorunuza danisin. Ya da yogurtla filan yiyin derim. Malum seker bizim icin pek iyi degil.

Geçmiş olsun ilaçla düzelir ben cok atlattım ağrı yapiyodu banada inşallah geçer canim

İnşallah canım bakalım çok panik oldum valla geliyor diye öyle bir sancıydı çünkü.

ben hiç dahliyeye gitmedim direk kendi doktoruma gittim
serum ve tek seferlik bir ilaç verdi 2 gündür sancım yok ama
tuvaletim geldiğimde çok sıkıştırıyor cumartesi yine kontol var bakalım
ne durumda ona göre ilacı devam ettirecek erken doğum riski inşallah çabucak atlatırız

Evet, aynisi. Ay bozuk mu benimki acaba ya da makinede mi sorun var. Anlamadim. Bir cay bardagina yakin deterjan koydum ben de. Ikinci parti de kopurmedi.
ilginç, 9 kg'luk benim makinem üstten elimin rahat geçeceği kadar doldurdum makineyi ve 2 çay bardağına yakın deterjan koydum. Acaba sizin çamaşırlara az gelmiş olabilir mi miktar?

Ben de gebelik şekeri için gittim dahiliyeye, idrarda protein kaçağı da var deyince idrara da baktı. Gitmese miydim diyorum acaba, bilemiyorum ki hayırlısı neydi. Çok kötü kaşınıyorum şimdi o ilaç yüzünden, boynum göğsüm kıpkırmızı. Suda eriyen ilacın adı urocare mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…