Kizlar hurma iyi hos da baya da seker iceriyor. Benim dunyada en sevdigim sey hurma ama kendimi durduramadigim icin eve almiyorum. Dogumu kolaylastirdigi filan pek bilimsel degil sanirim. Bence bir doktorunuza danisin. Ya da yogurtla filan yiyin derim. Malum seker bizim icin pek iyi degil.
Canım ben danışmıştım o zaman doktoruma zaten tatlı tüketmiyoruz ve hurmadakide kendi meyvesinin şekeri bende öğlen yiyordum yedikten yarım saat sonra yoğurt yiyordum yada ayran içiyordum bi sıkıntı yaşamadım
Hmm, benim bebek programi da ekstra durulama yaptiriyor. Ama hic kopuk olusmadi. Honey bunch'inki de kopurmemis. Acaba farkli bir urun mu sizinki? Benimki toz olan, granul degil.
İnşallah canım bakalım çok panik oldum valla geliyor diye öyle bir sancıydı çünkü.
ben hiç dahliyeye gitmedim direk kendi doktoruma gittim
serum ve tek seferlik bir ilaç verdi 2 gündür sancım yok ama
tuvaletim geldiğimde çok sıkıştırıyor cumartesi yine kontol var bakalım
ne durumda ona göre ilacı devam ettirecek erken doğum riski inşallah çabucak atlatırız
ilginç, 9 kg'luk benim makinem üstten elimin rahat geçeceği kadar doldurdum makineyi ve 2 çay bardağına yakın deterjan koydum. Acaba sizin çamaşırlara az gelmiş olabilir mi miktar?
Benim makinem 7 kg. Ben de normal doldurdum makineyi. Ama sorun su ki benimki biraz bile kopurmedi. Yani az kopukten bahsetmiyorum, hic kopuk olusmadi. Simdi acaba camasirlar temizlendi mi diye endiselenmeye basladim tekrar. Bu paket bitsin, bi daha almayacagim. Iyi ki indirimde diye bir kac paket almamisim.
kızlar bugün 32.haftaya girdim hem kontrol hemde çalışabilir raporu almak için dr kontrolüm vardı.bebişin kilosu 2084 gr dedi gayet iyi dedi nette haftama bakıyorum 1800 civarı yazıyor hep acaba biraz iri mi.dr um gerçi öyle bir şey demedi ama nette okuyunca kafam takıldı.sizin ufaklıklar 32.haftada kaç kiloydu
Ben de roxy kullaniyrm ilk bebegimde de onu kullanmistim cok kokusu yok zaten matik sabun oldugu icin fazla kopurmez ki hatta hic kopurmeyebilir de ben makine de dikkat etmedim ama bugun yine yikayacagim bi bakarim kopurup kopurmedigine
Ben de utuleyecegim. Bebek programinin iki derecesi var bende, 95 ya da 60. Ben de sordum etrafima, 60 derece iyi dediler. 30 az gibi sanki. Vallahi bilemedim. Kopurmeden yikandi ilk parti. Simdi 2.'yi attim. Bakalim bu da mi boyle olacak.
60 cok fazla degil mi sonucta temizler ve utulenecekler bir de cekmesinler o derecede. Ben 40 derecede yikadim durulamayi da arttirabiliyrm 3 4 durulama yetiyor
60 cok fazla degil mi sonucta temizler ve utulenecekler bir de cekmesinler o derecede. Ben 40 derecede yikadim durulamayi da arttirabiliyrm 3 4 durulama yetiyor
Canım ben danışmıştım o zaman doktoruma zaten tatlı tüketmiyoruz ve hurmadakide kendi meyvesinin şekeri bende öğlen yiyordum yedikten yarım saat sonra yoğurt yiyordum yada ayran içiyordum bi sıkıntı yaşamadım
Aynen eğer gebelik şekeri yoksa hurmadan zarar gelmez, yanında biraz süt içmek kan şekerinin hızlı yükselmesini de önler, ya da 7-8 adet çiğ badem. Diyetisyen meyve öğünlerini böyle öneriyor mesela. Benim bebişin başı aşağıdaydı 20 gün önceki randevumda, şimdi yine ters dönmüş. Gebelik şekerimden dolayı kuru meyve yemiyorum ben, yiyebilen yesin ama bana kalırsa 36 haftadan sonra başlasınlar, 36 hafta öncesi kritik çünkü ciğer gelişimi için. Kaş yapayım derken göz çıkarmamak lazım.
Hurmanin faydasi cok da ben su pasta gibi olan buyuk medine hurmalari var ya onlara bayiliyorum, 1 tane de beni kesmiyor benim icin cok tehlikeli. Benim amniyon sivisindaki artisi doktor cok sekerli beslenmeme baglamisti. O gunden beri hurma yemiyorum. Doktorun ok dedikten sonra sikinti yok zaten. Ben benim gibi abartanlar olabilir diye soyluyorum. Yani hem hurma, hem kavun hem karpuz sonra dondurma yiyince hurmani faydadan cok zarari oluyor
ShinSeGi
şuan ne durumda bilmiyorum ama ben büyük kızımda penelope kaz tüyü yorgan almıştım çok memnundum o duruyo bebekler için ideal oluyo hem hafif hem soğuk havada sıcak ılık havada serin tutuyo
Evet olumlu bakmak lazim daha rahat heryere tasirim evin icinde zaten 36 haftalik bir minnos olcak insallah saglikli olsun emsin insalkah esim de toparlayacak Allah in izniyle unutacagiz bugunleri birbirimizi tanimasakta cevremizdeki insanlardan birbirimize daha iyi geldigimiz kesin
Ay kesinlikle öyle en azından hamilelik acısından birbirimizi anlayabiliyoruz
Herşey yoluna giricek Allahın izniyle sen derdide kederide Rabbime isyan etmeden kabul ediyorsun Allahta bunu görüp mükafakıtını esirgemeyecektir
Havalar çok sıcak olduğu için kurtlanır hemen canım dolapta kalsın gideceğim zaman inşallah unutmaz alırsın bende zemzem suyu ve hurma ayarladım dolaptalar inşallah doğuma giderken bende alıcam yanıma canım inşallah görürüz canım faydasını