Plm123 canım çok geçmiş olsun dikkat et, bazı yollar da çok kaygan. Öyle yerlerden yürürken santim santim adım atıyorum korkudan.

Canım ben danışmıştım o zaman doktoruma zaten tatlı tüketmiyoruz ve hurmadakide kendi meyvesinin şekeri bende öğlen yiyordum yedikten yarım saat sonra yoğurt yiyordum yada ayran içiyordum bi sıkıntı yaşamadım

Bilirim sancısını panik olman normal bu haftalarda çıkan ağrılardan bende korkuyorum

ilginç, 9 kg'luk benim makinem üstten elimin rahat geçeceği kadar doldurdum makineyi ve 2 çay bardağına yakın deterjan koydum. Acaba sizin çamaşırlara az gelmiş olabilir mi miktar?
Benim makinem 7 kg. Ben de normal doldurdum makineyi. Ama sorun su ki benimki biraz bile kopurmedi. Yani az kopukten bahsetmiyorum, hic kopuk olusmadi. Simdi acaba camasirlar temizlendi mi diye endiselenmeye basladim tekrar. Bu paket bitsin, bi daha almayacagim. Iyi ki indirimde diye bir kac paket almamisim.

Ben 32+3 iken 1800 dedi canım

Neyse icim rahatladi. Baska deterjan alip tekrar yikayacaktim nereseyse.
Ben de roxy kullaniyrm ilk bebegimde de onu kullanmistim cok kokusu yok zaten matik sabun oldugu icin fazla kopurmez ki hatta hic kopurmeyebilir de ben makine de dikkat etmedim ama bugun yine yikayacagim bi bakarim kopurup kopurmedigine

Ben de utuleyecegim. Bebek programinin iki derecesi var bende, 95 ya da 60. Ben de sordum etrafima, 60 derece iyi dediler. 30 az gibi sanki. Vallahi bilemedim. Kopurmeden yikandi ilk parti. Simdi 2.'yi attim. Bakalim bu da mi boyle olacak.
60 cok fazla degil mi sonucta temizler ve utulenecekler bir de cekmesinler o derecede. Ben 40 derecede yikadim durulamayi da arttirabiliyrm 3 4 durulama yetiyor

evet banada 60 çok geldi, hepsinin üzerinde 30 - 40 derece yazıyor sonra yazık olmasın güzelim kıyafetlere:)
Evet, abarttim galiba. Bebek programi oyle olunca ben de bilemedim. Bir dahakine 40'ta yikarim artik. Ama kakali seyleri en az 60 kesin

Aynen eğer gebelik şekeri yoksa hurmadan zarar gelmez, yanında biraz süt içmek kan şekerinin hızlı yükselmesini de önler, ya da 7-8 adet çiğ badem. Diyetisyen meyve öğünlerini böyle öneriyor mesela. Benim bebişin başı aşağıdaydı 20 gün önceki randevumda, şimdi yine ters dönmüş. Gebelik şekerimden dolayı kuru meyve yemiyorum ben, yiyebilen yesin ama bana kalırsa 36 haftadan sonra başlasınlar, 36 hafta öncesi kritik çünkü ciğer gelişimi için. Kaş yapayım derken göz çıkarmamak lazım.

Hurmanin faydasi cok da ben su pasta gibi olan buyuk medine hurmalari var ya onlara bayiliyorum, 1 tane de beni kesmiyor benim icin cok tehlikeli. Benim amniyon sivisindaki artisi doktor cok sekerli beslenmeme baglamisti. O gunden beri hurma yemiyorum. Doktorun ok dedikten sonra sikinti yok zaten. Ben benim gibi abartanlar olabilir diye soyluyorum. Yani hem hurma, hem kavun hem karpuz sonra dondurma yiyince hurmani faydadan cok zarari oluyor

Ay kesinlikle öyle en azından hamilelik acısından birbirimizi anlayabiliyoruz
Herşey yoluna giricek Allahın izniyle sen derdide kederide Rabbime isyan etmeden kabul ediyorsun Allahta bunu görüp mükafakıtını esirgemeyecektir

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…