Çok şükür

Kızlar benim acayip iştahım açıldı sürekli tıkınasım geliyor izne ayrıldım ya bir de hiç durduramıyorum kendimi. Var mı iştahı acılan?

Neyse icim rahatladi. Baska deterjan alip tekrar yikayacaktim nereseyse.
Bide az koymak lazım kendi seysinde yazıyordu iki kasık kadarmıydı neydi
Leke bırakır yoksa
Ben herhalde bi on posta falan calıstırmısımdır
Bebegin kıyafetlerinde suanda dısarının tozu var kirli değil o yüzden köpürmüş köpürmemiş cok önemlide değil koku vs bırakmasın yeterli

Kizlar, roxy dalan bebek deterjani kullanan var mi? Ilk kez kullandim ama hic kopurmedi. Programi durdurup deterjan ilave ettim ama hala biraz bile kopuk olusmamis. Sizde de boyle oldu mu?
Ben kullandım köpüğüne hiç dikkat etmedim ama güzel yıkadı gibi. Sadece annem bi parçayı elde yıkamıştı çok durulama sına rağmen sabun tortuları kalmış elde yıkamaya pek uygun değil

Trabzon hurması diyorsun sanırım taze turuncu renk olan
Bende ona bayılıyorum ama bu mevsimde bu ayda bulamazsın zaten :)
Dediklerimiz orucu acarken yenilen medine hurması :)

Evet galiba, kafayi fazla taktim. Kontrol ettim camasirlari tortu kalmamis. Kokusu da yok gbi neredeyse. Ben deterjanda koku sevmiyorum zaten. Ama paket bitince baska bir sey denerim sanki.

Evet galiba, kafayi fazla taktim. Kontrol ettim camasirlari tortu kalmamis. Kokusu da yok gbi neredeyse. Ben deterjanda koku sevmiyorum zaten. Ama paket bitince baska bir sey denerim sanki.
Bende deterjan kokusuna ölür biterim ama bünyem alerjik büyğk ihtimal bebegimde alerjik olucak o yüzden ona kıyamıyorum kokulu seyler kullanmaya :)
Buarada arkadaslarda söylemiş 60 cok fazla ceker ederse yazık olur kullanmadan bi daha yıkarsan 40 en güzeli

Ben de esim de alerjigiz. Kendimize de yumusatici bile kullanmam. Bebis de buyuk ihtimal alerjik olacak gibime geliyor. O yuzden mumkun oldugunca kokusuz seylere yoneliyorum. Artik 40'ta yikarim ama butun yeni kiyafetlerini yikadim bile. Cektilerse yandik

Farkederdin herhalde ya asarken falan :)

Benim oluyor öyle bi yerde toplanıp kasıyo erken doğum belirtisimiymiş o
@ozlemo248 benimde oluyor toplanma ama birkaç saniyede normale dönüyor, artık içerde yer daraldı
, tam anlamıyla kasılmayı şu şekilde yaşadım karnım top yerine kare şeklini aldı, hatta sabahta bir kasılmam oldu üstelik 15 dk fln rahmim ağrıdı var mı bu şekilde olan

geçmiş olsun yaa dikkatli olun, olalım tehlikeli

Allah yardımcınız olsun inşallah su gibi geçsin bu günler dualarım sizinle

Teşekkür ederim Göbek çevresini ölçmüyor doktor, bir ay önce ben sorunca ölçtü, bugün de sormayı unuttum. Bir dahaki sefere bi kağıda yazıcam sorcaklarımı.

Ay haftasonu sürekli işlerim işlerim vardı ,sayfaları geriden takip ediyorum
Artık herkes ağırlaşmaya başladı, bebek hareketleri coştu, doğumlar yaklaştı , inşallah herkesten vaktiyle güzel haberler alırız önümüzdeki haftalarda, bende umarım 38.haftayı doldururum, doktorum 37 bile olabilir demişti. Beslenmeme yine odaklanıp kaliteli gıdalar yemeğe özen göstereceğim kısmet olursa bayram arefesinde 10 ağustosta randevum var , bayram öncesi göreyim seni dedi doktor. zaten 2 haftada birdi artık randevular.

Cumartesi günü arkadaşım ütülerimi yaptı saolsun dolabına yerleştirdik, kurumayan beyazlar bana kaldı kalanları haftaiçi ütülerim , gecelikler terzide perşembe günü alacağım. Valizimide bu hafta içi hazrlayacağım . haftasonum yoğundu, brkaç işimi halettikten sorna arkadaşımıda alıp eşimle fotoğraf çekilmeye gittik, çok güzel pozlar çıktı en beğendiklerimi çıkartıp kızımın resim albümüne ekleyeceğim ilerde vakti olan varsa güzel bir kombinle biraz manzaralı biryerde bir kaç poz çekilin derim çok keyifliydi

Canim ben o suda eritilen ilaci icmistim iyi gwliyor erteleme ic. Bende de idrarda yanma yoktu ama alt karnimda yani kasiklarimda agri vardi. Ilaci kullaninca gecmisti. Bol su ic 3lt.

Kontrolden ciktik hareketler bizim istedigimiz seyler dedi..tabi burda devlet hastanesindeyim kizi ben yonlendirdim ...rahim uzunluguna bakarmisiniz dedim 40 suan iyi dedi..suyuda iyi dedi.32.haftamdayim ama 35 cikiyor yine 2.300 gr olmus..sorun yok 2hafta sonra nst cekelim dedi.sertlesme kasilma tekmeler hala devam her ne kadar sorun yok desede bunca harekete bu kiz fazla durmayacak orada herhalde :)

Maşallah minnoşa Ben ilk nst'ye girdim, bebek tekme attıkça cihazda gürültüsü çıkıyor Bu ara sakindi benimki, duruşundan dolayı dedi doktor, başı yukarı çıkmış yine, ayaklar aşağıda. Başta suyu az gibi dedi ama sonra iyi iyi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…