Çok şükürCok sukur agrim yok ama sabah hasta gibi uyandim. Cok korktugum icin sanirim. Biraz dirseklerim aciyor ama o dusmeye gore cok degil. Baya yere yayildim cunku. Aksam hareket etmese acile gidelim dedik ama cok sukur bebegin herzamanki gibiydi hareketleri Allah korudu gercekten. Sabah ta tepinmelerine uyandim sukur.
Bide az koymak lazım kendi seysinde yazıyordu iki kasık kadarmıydı neydiNeyse icim rahatladi. Baska deterjan alip tekrar yikayacaktim nereseyse.
Ben kullandım köpüğüne hiç dikkat etmedim ama güzel yıkadı gibi. Sadece annem bi parçayı elde yıkamıştı çok durulama sına rağmen sabun tortuları kalmış elde yıkamaya pek uygun değilKizlar, roxy dalan bebek deterjani kullanan var mi? Ilk kez kullandim ama hic kopurmedi. Programi durdurup deterjan ilave ettim ama hala biraz bile kopuk olusmamis. Sizde de boyle oldu mu?
Benimki ama buEvet, aynisi. Ay bozuk mu benimki acaba ya da makinede mi sorun var. Anlamadim. Bir cay bardagina yakin deterjan koydum ben de. Ikinci parti de kopurmedi.
Aa bilincsizce son bi haftadır ahududu yiyorumBence 3 taneyle basla diger hafta 5 sonra 7 doguma kadar arttirirsin bir de ahududu ve adacayina baslicam ben 36 gibi
Trabzon hurması diyorsun sanırım taze turuncu renk olanHurmanin faydasi cok da ben su pasta gibi olan buyuk medine hurmalari var ya onlara bayiliyorum, 1 tane de beni kesmiyorbenim icin cok tehlikeli. Benim amniyon sivisindaki artisi doktor cok sekerli beslenmeme baglamisti. O gunden beri hurma yemiyorum. Doktorun ok dedikten sonra sikinti yok zaten. Ben benim gibi abartanlar olabilir diye soyluyorum. Yani hem hurma, hem kavun hem karpuz sonra dondurma yiyince hurmani faydadan cok zarari oluyor
Evet galiba, kafayi fazla taktim. Kontrol ettim camasirlari tortu kalmamis. Kokusu da yok gbi neredeyse. Ben deterjanda koku sevmiyorum zaten. Ama paket bitince baska bir sey denerim sanki.Bide az koymak lazım kendi seysinde yazıyordu iki kasık kadarmıydı neydi
Leke bırakır yoksa
Ben herhalde bi on posta falan calıstırmısımdır
Bebegin kıyafetlerinde suanda dısarının tozu var kirli değil o yüzden köpürmüş köpürmemiş cok önemlide değil koku vs bırakmasın yeterli
Bende deterjan kokusuna ölür biterim ama bünyem alerjik büyğk ihtimal bebegimde alerjik olucak o yüzden ona kıyamıyorum kokulu seyler kullanmaya :)Evet galiba, kafayi fazla taktim. Kontrol ettim camasirlari tortu kalmamis. Kokusu da yok gbi neredeyse. Ben deterjanda koku sevmiyorum zaten. Ama paket bitince baska bir sey denerim sanki.
Ben de esim de alerjigiz. Kendimize de yumusatici bile kullanmam. Bebis de buyuk ihtimal alerjik olacak gibime geliyor. O yuzden mumkun oldugunca kokusuz seylere yoneliyorum. Artik 40'ta yikarim ama butun yeni kiyafetlerini yikadim bile. Cektilerse yandikBende deterjan kokusuna ölür biterim ama bünyem alerjik büyğk ihtimal bebegimde alerjik olucak o yüzden ona kıyamıyorum kokulu seyler kullanmaya :)
Buarada arkadaslarda söylemiş 60 cok fazla ceker ederse yazık olur kullanmadan bi daha yıkarsan 40 en güzeli
Farkederdin herhalde ya asarken falan :)Ben de esim de alerjigiz. Kendimize de yumusatici bile kullanmam. Bebis de buyuk ihtimal alerjik olacak gibime geliyor. O yuzden mumkun oldugunca kokusuz seylere yoneliyorum. Artik 40'ta yikarim ama butun yeni kiyafetlerini yikadim bile. Cektilerse yandik
@ozlemo248 benimde oluyor toplanma ama birkaç saniyede normale dönüyor, artık içerde yer daraldıBenim oluyor öyle bi yerde toplanıp kasıyo erken doğum belirtisimiymiş o
geçmiş olsun yaa dikkatli olun, olalım tehlikeliAz once dustum kizlar. Fayansta ayagim kaydi popo ustu dustum dizimin biri bukuldu, biraz acidi ama ciddi birseyim yok. Bebegin hareketleri herzamanki gibi. O nedenle acile gitmeye falan gerek gormedim ama cok korktum. Esim benden cok korktu. Dusunce tek kalcamin ustune dustum ve karnimda aci hissetmedim. Kizimda da sirt ustu düşmüştüm. Esim her gebelikte en az bir kez duserim mi diyorsun dedi. Yazik adam panik oldu.
Allah yardımcınız olsun inşallah su gibi geçsin bu günler dualarım sizinleBu gece ben de hic uyuyamadim kucuk kizim 3 yasinda cok inat yapiyor sallanmadan aglamadan uyumuyor onu sallarken bebek cikacak gibi yapti cok acidi canim nefesim yetmiyor gibi o yuzden uyku tutmuyor bir de 9 a kadar hastanedeyim ayaklarim sisiyor ama esim iyi olsun destek olayim diyorum psikolojim yerlerde evim de bile kalamicam dogum sonrasi mecbur annemdeyim esimin ciger leri iyi calismiyor diye ne zaman cikar belli degil ciksa da annesinde kalicak cok iyi bakilmasi lazim bagirsagi disari bagladilar diye onun da psikolojisi cok bozuldu bakimi zor biraz ama iste Allahtan annesi babasi ilgileniyor bir yandan doguma gelemeyecek diye gozleri doluyor bu gunler gececek de cok yiprandik Allah kolaylik versin hepimize insallahh
Teşekkür ederimBen hacı şakir kullanıyorum az koysam bile köpük köpük oluyor makinede, ama 30 derecede yıkayıp üzerine ütülüyorum siz 60 derecede mi yıkıyorsunuz? Hepsinin üzerinde 30 derecede yıkayın yazıyor bende.
Boyu kafa çevresi ve göbek çevresi arasındaki fark, bebek büyüdükçe genetik farklılıklar ortaya çıktığı için artabilirmiş. Benim de baş çevresi ile femur arasında 2 hafta fark var ama doktor önemli değil dedi. 4 haftadan daha fazla fark varsa sadece inceliyorlarmış. Bir de bebek büyüdükçe ultrasonun hata payı artar diyorlar, içinizi rahat tutun :)
Canim ben o suda eritilen ilaci icmistim iyi gwliyor erteleme ic. Bende de idrarda yanma yoktu ama alt karnimda yani kasiklarimda agri vardi. Ilaci kullaninca gecmisti. Bol su ic 3lt.Geçmiş olsun canım ben de dahiliyeye gitmiştim rutin tahliller için, idrarda bakteri ve lökosit çıktı. Suda eritilen urocare ve bir de piyeloseptyl verdi, bu ikinci yazdığım ilaç bende alerji yaptı kestim, diğerini kullanmadım daha. Bugün kendi doktoruma gittim akıntın varsa vajinittir sen dahiliyeciye bakma, fitil yazıyorum dedi. Dahiliye doktoru da demişti zaten akıntın varsa ondaki bakteri idrara geçmiştir diye. 3 gün boşuna mı kullandım o ilacı, suda eriyen tozu daha kullanmadım, kullansam mı, dediğin gibi erken doğumu tetikliyormuş ben de korktum açıkçası. Dahiliyeye gitmeden önce şikayetim yoktu aslında. Sonra farkettim ki gece ve sabah idrara sıkıştığımda sancım oluyor. Yanma gibi bir şikayetim de yoktu, olmayabilirmiş de.
evet ya vücut dengesi değişti, sürekli yerlere bişeyler düşürüyorum kaslar gevşedi bu kadar düşürmem normal değil çünküGeçmiş olsun bugünlerde bendede var biseler takılıp duruyorum ama Allah'tan düşmedim sende dikkat bebisinede masallah
Maşallah minnoşaKontrolden ciktik hareketler bizim istedigimiz seyler dedi..tabi burda devlet hastanesindeyim kizi ben yonlendirdim ...rahim uzunluguna bakarmisiniz dedim 40 suan iyi dedi..suyuda iyi dedi.32.haftamdayim ama 35 cikiyor yine 2.300 gr olmus..sorun yok 2hafta sonra nst cekelim dedi.sertlesme kasilma tekmeler hala devam her ne kadar sorun yok desede bunca harekete bu kiz fazla durmayacak orada herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?