Toplandığı zaman 1 2 dk ağrı oluyo alt karnimda

Maşallah hareketli olmaları iyi biseymis sertleşme kasılma bendede var nst 32de çekildim normal cikti cuma gidicem randevuma merak ediyorum bende

Benimki de hareket ettikçe koyduğu yuvarlak cihazlar oynuyordu ses farklılasiyodu

Yok yok kuru medine hurmasi ama hani buyuk olanlar var ya, pahali olan onlardan bahsediyorum.
Yaaa bayılıyorum Medine hurmasına. Ama gel gör ki doğumdan sonra yerim ancak, bu şeker korkumdan kuru kayısı bile yemeye korkuyorum kabızlıktan bıktım. Bir arkadaşa sormuştum doğumdan önce kabız olmamak lazım dediğinde neden diye ama cevap yazdı da kaçırdım mı bilemiyorum.

Kabız olsanda doguma girerken lağma mı ne yapıp icini bosalttırıyorlarmıs :)

Selamlar kızlar bende kızım için kapı süsü malzemeleri aldım ama kararsızım fikirlerinizi bekliyoru
Kızlar park yatağın içine uyku seti almak gerekiyor mu? Hani şu normal beşiklere alınan yan koruma yastıklı filan olan takımlardan?
Yok canım ben almadım gerek yok

tabiki de canım abartmamak lazım herşeyin azı karar çoğu zarar ben tatlı olarak dondurma yiyorum o kadar zaten şuan daha hurma yemeye de başlamadım bende 35 36. Haftalarda başlıcam kısmet olursa inşallah

Ben de utuleyecegim. Bebek programinin iki derecesi var bende, 95 ya da 60. Ben de sordum etrafima, 60 derece iyi dediler. 30 az gibi sanki. Vallahi bilemedim. Kopurmeden yikandi ilk parti. Simdi 2.'yi attim. Bakalim bu da mi boyle olacak.
Shadowpri bende 30 da yıkadım , bebek programını kullanmadım. Henüz giyilip lekelenmediği için detaylı yıkamaya gerek görmedim

Evet ama gün içinde tatlı ihtiyacını sağlıklı yoldan karşılamanı sağlıyor , 2/3 adet hiç birşey yapmaz diye düşünüyorum

Insallah canim Allah im kimin sıkıntısi varsa kaldirsin hastanelerde surundurmesin dert yokken herkes iyi saniyor insan dert gelince anliyor ne cok varmis diye veren de Allah iyilestiren de elimizde hicbirsey yok duadan baska gercekten tevekkulu ogreniyor insan halimize bin sukur

Normal canim benim o gun çok fazla oldu Bide 34+6 doğum yaptim kızımı erken dogum hikayem olunca tedbir almak istedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…