Ay aynen ya banada bu hafta gitmek işkence gibi geliyor ama kızımla bir hafta daha fazla gecirmek icin direnicem
Birde tabi yerime hala birini alamadılar işi öğretmek icin on gün icinde alınması ve ögretmem lazım bakalım

Cok sagol canım geçti şükür

Doğru valla nasıl başlarsa oyle gidiyo bende aynı canim başından beri bende 4 5 kere kullanmışımdır cok şükür bugünlere geldik mecbur kullandım artik bunuda

Demir hapi iciyor musunu? Demir eksikligi agizda yara yapar. Kan degerleriniz nasil?
Demir hapı kullanıyorum şuan 11 değerim vitamin hapı balık hapı bunların icindede var demir kullanıyom ama heralde enfeksiyondan böyle yara oldu diye düşünüyorum sarı bi akintimda var

Demir hapı kullanıyorum şuan 11 değerim vitamin hapı balık hapı bunların icindede var demir kullanıyom ama heralde enfeksiyondan böyle yara oldu diye düşünüyorum sarı bi akintimda var
Gecmis olsun, enfeksiyon cok sinir bozucu bir sey, hele ki hamileyken. Insallah hemen atlatirsiniz.

Gecmis olsun insallah bi an once toparlarsin ishalden bende cok çektim cok kilo vermistim 15.haftada falandım karın agrım vardi sürekli tuvaletteydim dikkat etmek lazım dışardan yerken hic bi yere güven yok

Tüm hastalarımıza şifa diliyorum, umarım en kısa zamanda sağlıklarına kavuşur herkes Bugün bizim de kontrolümüz vardı 35+3 2800 olmuş. Haftaya çarşamba kontrole gideceğim yine sıkıntı olursa bayram öncesi alınacak olmazsa bayram sonrası alınacak. Doktorum artık bir sıkıntı olmayacağını bu haftadan itibaren rahat olabileceğimizi söyledi çok şükür ben de rahat ayrıldım yanından.inşallah hepimiz en uygun zamanda sağlıkla tamamlarız bu süreci.

Yok cikamadi zaten cigeri tam calismiyor oksijen takili ufleme yapmasi lazim yurumesi lazim falan zaten bu vaskulit tedavisi 2 sene surecekmis 6 ay da kemoterapi ayda 1 alcak ilaclar o kadar agirmis ki dr normalde yasli birine versem tekerlekli sandalyeyle durabilirdi dedi bir de 1 ay olacak hastanede ölüyordu az kalsin zaten bipolar hastasi ayni zamanda psikiyatrik ilac almasi lazim suan veremiyorlar iyice coktu ama babasi da beni cagiriyor yok sensiz yurumuyo falan en son gun iste uzuntu sıkıntıdan kasik agrisi ve bel agrisiyla ciktim gece de uyuyamadim sancidan iste

Kizlar ne eylul ne agustoss benim aceleci minik temmuz annesi yapti beni dogurdum erkendenn
Maşaallah geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün. Seninki de bayramı evinde geçirmek istemiş demek ki. Endişelenme çok kalmaz küvezde haftan fena değil. 5-7 gün falan tutulur.
Hayırlı sağlıklı olsun

P Papatyam3422 H honey bunch
M Mimicikk 34ist (ve etiketleyemediğim sıkıntı yaşayan diğer kızlar)
Çok Geçmiş olsun kızlar. Son zamanlara geldiniz aman deyim dikkat.

Artık çok bakamıyorum topiğe. Gün bana yetmiyor şimdiden. Şimdi böyleyken Küçük sıpam eve gelince nasıl yapıcam bilmiyorum. Oğlum bizi herşeyden herkesten kıskanır oldu, en fenası da beni babasından kıskanması. 2.yaş krizleri geliyor yavaştan. Kardeş gelince 7/24 yanlarında olucam mecbur

kızlar geceler bana işkence olmaya başladı uyuyamıyorum bi tuttursam uykuyu terleyene kadar. klima elim ayağım oldu resmen. yine duş alıp yatınca beni birkaç saat götürüyor ama sonrası hep bölük pörçük

Geldi mi herşey üst üste geliyor işte
Kayınpeder de yani zaten sende cok iyi durumda değilsin niye cagırıyorsa
Görüntülü falan konussanız işe yaramazmı

Cok sagol canım
E evin kralicesi olmak kolay değil 3 böcek bir cicek :)
Allah güc kuvvet versin
Diğer oglusun nasıl kilo alımı vs ne zaman cıkarmıs

Cok sagol canım
E evin kralicesi olmak kolay değil 3 böcek bir cicek :)
Allah güc kuvvet versin
Diğer oglusun nasıl kilo alımı vs ne zaman cıkarmıs
Amin canım cümlemize.
Küçüğün kilo alımı 5gr 15gr şeklinde oluyor gün gün. Şuan 2.060gr.
2.500 olduğu zaman taburcu edecekler. En geç 15ağustos dedi doktoru.
Önceki gün göğsüme koyduklarında çok ağlıyor diye hemşire geldi memeye koydu. O an sustu. Meme başım çok büyük bu oğlanın ağzı minicik nasıl tutacak diye düşünürken adam hemen kaptı şimdilik çekme yeteneği yok ama ağzına alması bile büyük gelişme

Kızın mı vuruyor yoksa huzursuzluk mu
Beni dus inanılmaz güzel uyutuyor onu farkettim tabi kızımda beni dövmezse :)

Sana kiyamam ya. Allah sabir ve sifayi bir an once versin. Yurumesi gerekiyorsa yurusun sen de gidince biraz sert cikis gerekiyorsa. Tamam hastaligi ciddiymis ama doktorunu da dinlemesi lazim. Sen zaten sonlara geldin ne kaldi surda sezeryana.
Evden cikmayinca insan az da olsa dinleniyor. Bu sicaklarda boyle hergun gitmeni beklemesin. Yazik o da ilgi bekliyor kendini yalniz hissediyordur da senin durumun da ortada canim. Dogumdan sonra da hemen gitme hastaneye uzuntu stres derken enfeksiyon kaparsin Allah korusun.
Sen kendini toparlayana kadar ailesi bakacak artik yapacak birsey yok. Erkekler nedense sezeryani ameliyattan saymayip, sadece dogum yapti gozuyle bakiyorlar. Kendini koruyup kollaman lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…