- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Cok sagol canım :)
Ay aynen ya banada bu hafta gitmek işkence gibi geliyor ama kızımla bir hafta daha fazla gecirmek icin direnicemBu hafta son sabah yazdım aslında ayrılacam karar verdim diye , işleri devrediyorum biraz kafamı toplayıp dinleneyim son işlerimi halledeyim. Akşam eve gidip koşarak yatmak istiyorsam fazla geliyor iş artık
Ve İpek’te sürekli oturur pozisyonda olduğumdan rahatsızlığını fazlasıyla belli ediyor artık
Cok sagol canım geçti şükürH honey bunch cok gecmis olsun kizlar ikinizede M Mimicikk bende annem hastalanmadan 2gun once gida zehirlenmesi yasadim..berbat bir seydi serumda yemistim..o gun yasadigim duygularin tarifi yok kendimr nasil kizdim cocuguma gozgore gore boyle biseyi nasil yaptim neden ev yemegi harici bise yedim diye aman dikkat kixlar sunun surasinda ne kaldi..disardan bir sey asla yememek lazim..umarim aile sorunlarinizds kisa zamanda son bulur
Doğru valla nasıl başlarsa oyle gidiyo bende aynı canim başından beri bende 4 5 kere kullanmışımdır cok şükür bugünlere geldik mecbur kullandım artik bunudaBen ilk aylarda üc kere antibiyotik kullandım bunlardan ikisi 1000mg dı
Doktor baktermidir virüsmüdür mikropmudur neyse onun daha cok bebege zarar verdigini söylemişti söylemişti
Kullan demiyorum kullanmak zorundadın diyorum demişti
Zaten gebelik nasıl baslarsa öyle gittigi icin hala deli dünya ilaç kullanıyorum o yüzden doktoruna güven ne verdiyse bebeğin icin kullan derim
Demir hapı kullanıyorum şuan 11 değerim vitamin hapı balık hapı bunların icindede var demir kullanıyom ama heralde enfeksiyondan böyle yara oldu diye düşünüyorum sarı bi akintimda varDemir hapi iciyor musunu? Demir eksikligi agizda yara yapar. Kan degerleriniz nasil?
Gecmis olsun, enfeksiyon cok sinir bozucu bir sey, hele ki hamileyken. Insallah hemen atlatirsiniz.Demir hapı kullanıyorum şuan 11 değerim vitamin hapı balık hapı bunların icindede var demir kullanıyom ama heralde enfeksiyondan böyle yara oldu diye düşünüyorum sarı bi akintimda var
Inşallah canim teşekkür ederimGecmis olsun, enfeksiyon cok sinir bozucu bir sey, hele ki hamileyken. Insallah hemen atlatirsiniz.
Gecmis olsun insallah bi an once toparlarsin ishalden bende cok çektim cok kilo vermistim 15.haftada falandım karın agrım vardi sürekli tuvaletteydim dikkat etmek lazım dışardan yerken hic bi yere güven yokKızlar bende dünden beri kötü gün geçirenlerdenim. Dün dışarda işlerim vardı maalesef aile problemleri sebebiyle ordan oraya git kaybol trafik çek akşama eve aç düş derken resmen elim ayağım boşaldi açlıktan sabah yarım yamalak kahvaltı yapmıştım ve saat aksam 6 da evdeydim o saate kadar aç halde. Koşturmacam bitmedi. Neyse uzun zamandır gebeligimden beri pizza yememiştim geçen de eşim pizza mi söylesek dedi reddetmiştim fırsat bu fırsat evde yemek yok pertim derken dışardan söyledik. Açlıktan nasil yedim bilemedim koca 4 dilim tikindim hemen. Sonra bi telefon hayda yine yollara düş trafik flan. Kendimi anlamadım annemlere gittim Allahım nasıl mide bulantısı ishal halsizlik bayılma durumu. O kadar kötüyüm ki. Annem ağzıma bişey verdi ne olduğunu bilmiyorum hemen kustum rahatladım cok afedersiniz bu arada ama ishal durumu geçmedi. Doktorumu aradım hemen test yaptır beni ara dedi istedigi testleri yaptırdım iki saat sonra sonuç çıktı hafif gıda zehirlenmesi ama iyiki kusmussun kana karışmadan dedi. Bebeğim hareket halindeydi gün boyu sıkıntı yoktu gittiğim doktorda bebeğime de bakıldı. Kusmak işe yaramış ama ishal beni bitirdi öyle böyle değil çarpıldım resmen. Gece boyu inledin diyo annem. Ilkkez o markadan pizza söyledim ve yedim Allah kahretmesin daha hayatta yemem. Amblemi boğa gibi bisey olan p.. B..s ismi sizinde bilginiz olsun. Ya ben birden yedim abandim diye oldu ama sanmam öyle olsa kanda zehirlenmemi çıkar. Gavisconu yesem doymam öyle midem rezil doktorum gel serum takalım dedi ama biraz daha iyiyim evde annem cok beceriklidir o serum vari seyler yapip yedirip içiriyor. Resmen seçilmiş kişiler gibi son dakika sorunlar buluyo bizi. Bunada cok şükür tabi. Bu arada H honey bunch sana da çok geçmiş olsun kuzum onalr genelde biliyosun zarar görmeden vermez ama kendince ne hissiyati aldiysa seni korkutmuşlar. Allah korusun öyle bi durumda kaçma bekle hemen, Rabbim çocuklarımızı bizi korusun. Arkadaş doğum yapmış tebrik ediyorum sağlıkla evine götürüp büyüt inşallah
Bende var kemik ağrısı ne yatabiliyom ne donebiliyomKızlar kemik ağrısı gibi değişik bir baskı var genital bölgemde. Kemiklerim sızlıyor sanki, zormuş ya
Yok cikamadi zaten cigeri tam calismiyor oksijen takili ufleme yapmasi lazim yurumesi lazim falan zaten bu vaskulit tedavisi 2 sene surecekmis 6 ay da kemoterapi ayda 1 alcak ilaclar o kadar agirmis ki dr normalde yasli birine versem tekerlekli sandalyeyle durabilirdi dedi bir de 1 ay olacak hastanede ölüyordu az kalsin zaten bipolar hastasi ayni zamanda psikiyatrik ilac almasi lazim suan veremiyorlar iyice coktu ama babasi da beni cagiriyor yok sensiz yurumuyo falan en son gun iste uzuntu sıkıntıdan kasik agrisi ve bel agrisiyla ciktim gece de uyuyamadim sancidan isteEşin cıktı mı hastaneden ??
Onu valla cocuklarınla kendinle tehdit edip kendine getireceksin
Sana ihtiyacımız var bi an önce iyileşmen lazım sensiz eksigim cok zorlanıyorum su bu vs vs duygu sömürüsüyle muhtacı oyna erkekler cok seviyor evin süpermani olmayı :)
Suanda devam ediyormu peki sancıların
Bazen öyle anlık dürtüp duruyorlar banada iki gece önce oldu doguruyorum sandım ama tabi alakası yoktu :)
Maşaallah geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün. Seninki de bayramı evinde geçirmek istemiş demek ki. Endişelenme çok kalmaz küvezde haftan fena değil. 5-7 gün falan tutulur.Kizlar ne eylul ne agustoss benim aceleci minik temmuz annesi yapti benidogurdum erkendenn
Geldi mi herşey üst üste geliyor işteYok cikamadi zaten cigeri tam calismiyor oksijen takili ufleme yapmasi lazim yurumesi lazim falan zaten bu vaskulit tedavisi 2 sene surecekmis 6 ay da kemoterapi ayda 1 alcak ilaclar o kadar agirmis ki dr normalde yasli birine versem tekerlekli sandalyeyle durabilirdi dedi bir de 1 ay olacak hastanede ölüyordu az kalsin zaten bipolar hastasi ayni zamanda psikiyatrik ilac almasi lazim suan veremiyorlar iyice coktu ama babasi da beni cagiriyor yok sensiz yurumuyo falan en son gun iste uzuntu sıkıntıdan kasik agrisi ve bel agrisiyla ciktim gece de uyuyamadim sancidan iste
Cok sagol canımP Papatyam3422 H honey bunch
M Mimicikk34ist (ve etiketleyemediğim sıkıntı yaşayan diğer kızlar)
Çok Geçmiş olsun kızlar. Son zamanlara geldiniz aman deyim dikkat.
Artık çok bakamıyorum topiğe. Gün bana yetmiyor şimdiden. Şimdi böyleyken Küçük sıpam eve gelince nasıl yapıcam bilmiyorum. Oğlum bizi herşeyden herkesten kıskanır oldu, en fenası da beni babasından kıskanması. 2.yaş krizleri geliyor yavaştan. Kardeş gelince 7/24 yanlarında olucam mecbur
Amin canım cümlemize.Cok sagol canım
E evin kralicesi olmak kolay değil 3 böcek bir cicek :)
Allah güc kuvvet versin
Diğer oglusun nasıl kilo alımı vs ne zaman cıkarmıs
Kızın mı vuruyor yoksa huzursuzluk mukızlar geceler bana işkence olmaya başladıuyuyamıyorum bi tuttursam uykuyu terleyene kadar. klima elim ayağım oldu resmen. yine duş alıp yatınca beni birkaç saat götürüyor ama sonrası hep bölük pörçük
Sana kiyamam ya. Allah sabir ve sifayi bir an once versin. Yurumesi gerekiyorsa yurusun sen de gidince biraz sert cikis gerekiyorsa. Tamam hastaligi ciddiymis ama doktorunu da dinlemesi lazim. Sen zaten sonlara geldin ne kaldi surda sezeryana.Yok cikamadi zaten cigeri tam calismiyor oksijen takili ufleme yapmasi lazim yurumesi lazim falan zaten bu vaskulit tedavisi 2 sene surecekmis 6 ay da kemoterapi ayda 1 alcak ilaclar o kadar agirmis ki dr normalde yasli birine versem tekerlekli sandalyeyle durabilirdi dedi bir de 1 ay olacak hastanede ölüyordu az kalsin zaten bipolar hastasi ayni zamanda psikiyatrik ilac almasi lazim suan veremiyorlar iyice coktu ama babasi da beni cagiriyor yok sensiz yurumuyo falan en son gun iste uzuntu sıkıntıdan kasik agrisi ve bel agrisiyla ciktim gece de uyuyamadim sancidan iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?