Ayy yerim ya maşallah ona güclendikce yapacak insallah tabi diğer oglun rahat bırakırsa :)
Yazık oda kücükmüş daha insan onada kıyamıyor :)

Kizlar rüyamda dogum yapiyodum burada..suyum gelmis Ankara'ya donebilirmiyim 2.5 saatte falan diye dusunuyodum baya bi tırstimmm..dün yine cok kötüydüm bazen bu sürec hic bitmeyecek gibi geliyor..esimle 1aydir haftasonlari gorusebildik evimi duzenimi cok ozledim..karnimdaki yavrumla bile konusamadim..baslarda annemin yaninda olamicam diye cok uzuluyordum ama simdi elimden geleni yaptim diyorum..en zor sureclerinde hastanelerde yogunbakim kapilarinda bekledim,alt alma nedir bilmezken ögrendim,gecelerce nöbet tuttum..simdi evde.pihti riski yine var cunku kan sulandirici ilac veremiyorlar bir sure.. fiziktedavi sureci hala baslamadi daha toparlanmasini bekliyorlar ama daha iyi..artik dönmek istiyorum..yuklenebilcegimden fazla sorumluluk üstlendim sanki..aklim elbette kalacak ama vicdanende daha rahatladim sanki..sonraki sureclere sonra bakarim diyorum cunku ilerisini dusunmek daha yoruyor..teyzem ben bakacagim diyor cokta guzel bakiyor,ben yanima alayim desem babam sen kendi savasini ver önce diyor..yani bu kısma gerek kalmadan insallah daha iyiye gider her sey..yine icimi döktüm kusura bakmayin 33.haftadayiz bayram sonrasi gec olur mu acaba...

Teşekkür ederim 2 yaş sendromu cok zor yeğenimden biliyorum Allah kolaylık versin en kısa zamandada bebeğin yanında olur inşallah canim

Vicdanın rahat olsun annende iyi olsa böyle isterdi evine dönmeni kendini yıpratmamanı daha fazla emin ol

Kızın mı vuruyor yoksa huzursuzluk mu
Beni dus inanılmaz güzel uyutuyor onu farkettim tabi kızımda beni dövmezse :)
ben uyanınca kız da uyanıyor ama benim uyanma sebebim ter ve sıcak. özellikle bu hafta acayip bi hava var bi yere sığamıyorum sanki. nasıl geçecek bu ağustos
bilinçaltı.. erken doğum hep kafanda ya o yüzden öyle rüya görmüşsün. randevun vardı herşey normalse bayramdan sonra geç değil. ama sen rahat ol yapman gerekenin fazlasını şu halinle eksiksiz bir sekilde yaptın. annen ne kadar mutludur tek evladım var ama hayırlı evladım var diye :) artık dönmeye ihtiyacın var ne olur ne gider

Canım son haftalarına girmiş bir hamile olarak sen de hasta ve bakıma ihtiyacı olan bir insan gibi düşünülebilirsin. Senin daha fazla faydan olmazki. Orda Allah korusun doğumun başlasa veya farklı bir komplikasyon gelmişse bi de senle uğraşmaları gerekir, daha zor olur. Sen artık anneni babana ve teyzene emanet edip dön. Bebeklerin artık doğma ihtimali her geçen gün de artıyor, illa 40ta doğacak diye bişey yok 35te bile gelebilir. Bayram sonunu bekleme derim. Annene en kötü ihtimal bi bakıcı bile tutulabilir. Vicdanen de rahat ol zaten, durumun keyfi bişey değil.

Evet haklısın bende öyle düşünüyordum sonuna kadar çalışayım kızımla fazla vakit geçiririm diye,
Eşim de direnme dedi bu hafta tam anlamıyla ağırlaştığımı oturup kalkarken zorlandığımı farkediyorum. sürekli sandalyede oturuyoum İpek te rahatsız oluyor, iş çıkışı birşey yapacak olsam dönüşte arabada yine oturduğum zaman kasılıyor artık dinlenmek istediği çok belli , tetiklemek istemedim.
1-2 hafta erken gelirse eğer harika olur, kaybettiğim 1 haftayı geri kazanırım
senin yerine birini almak içinde baya gecikmişler, bende arkadaşa devrettim işleri çoğu bitti

E Elwing6 ben kendimi geçen haftaya göre daha ağır daha yorgun hissediyorum ağrılarım daha fazla kapı çalınca bile hemen gidip açamıyorum
Haftaya bu halinden daha ağır olcaksın bayram sonu daha da ağırlaşıp kasılmaların ağrıların artcak
Kendini kızını da yorma yavaş yavaş evine dön işlerini tamamlamaya çalış
Gülce geldiği zaman toparlanınca tekrar gidersiniz eşinle beraber

E Elwing6 bencede sen elinden geleni yaptın , evlat olarak herzamanda yaparsın. Bayramı bekleyip , eve geçtiğinde de biraz kafanı boşaltıp ihtiyaçlarına yönelmen gerekecek. Ama senin bişey düşünüp yapmaya enerjin kalmaz. 35 te zaten iyice ağırlaştık ve en küçük bir detay bile kafamızı meşgul ediyor onu nasıl yapıcam, bunu nasıl yapıcam . Ben iyiki bişeyleri önceden halletmişim diye düşünüyorum şimdi gözümde büyüyor ve hiçbir detay düşünmeden dinlenmek ve kendime kızıma vakit ayırmak istiyorum.

Zaten doktorunda erken olabilir demişti o yüzden iyi yapmıssın daha cok dinlenirsin hem
Sorma baska ekiplerden cekeceklerdi ama kimse elemanını vermek istemiyor
Yarın ayrılsam dogum yapsam falan dımdızlak kalıcaklar ortada da banane umrum değil artık kimse :)

Teyzeleri kontrolümüz var bugün
Şey sorcaktım alttan muayeneye ne zaman başlıyorlar yesilus H honey bunch en son kontrollerinizde normal muayene mi oldu
Benim doktorum beni hic alttan muayne etmedi
Zaten bu haftalarda dogumu t tikliyor diye okumustum
Klasik 4d ultrasonumuza girdik cıktık iki hafta önce cumartesi gene var

35. haftadayım birden ağırlaştım , dinlenmek istiyorum kafam boş olsun istiyorum.
Bence evine dönüp son işlerini hallet, kuzunun işlerini halledip biraz ona odaklan derim , anneni yine görüntülü görürsün telefondan , bakacak yakınlarında var , inşallah güzel haberlerini alırsın

Evet bir taraftanda kendimi iyice yorarsam erken gelirse , üzülüp vicdan yaparım. O yüzden inziva zamanı :)
bencede biz gidince herşey onlara kalacak onlar düşünsün , senin ne zaman gideceğini biliyorlar ama aniden çıkman gerekirse ortada kalsınlarda görsünler onuda biz düşünmeyelim yani

Vicdanın rahat olsun annende iyi olsa böyle isterdi evine dönmeni kendini yıpratmamanı daha fazla emin ol

Her birinize ayri ayri Cok tesekkur ederim kizlar..bayramin tadi falan kalmadi zaten..en azindan kizima odaklanayim artik..esiminde onunda bana ihtiyaci var benimde onlara.. dogum cantam bile hazir degil..kiyafetler yikanmadi..daha mantikli bakabiliyorum artik aldigim ne varsa gerceklestirecgim..hayata küsüp oturmak olmuyor hele ki sevincimi doya doya yasamam gereken bir dönemde..bayrami beklemeyeyim dediginiz gibi..hepimiz guzel dogumlar yasayalim insallah

Selam erken gelmese de doktorunla bi konus istersen rapor yazarken haftasında yardımcı olabiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…