yani 1 hafta sonra doğum mu yapıcan canım ??

Kızlar adet sancısı gibi geliyor, belime bacağıma vuruyor,bu hafta tam anlamıyla ağırlaştım, haftaya zaten çalışamazmışım

sanırım bende 10 unda çıkıcam izne ama devam etmek artık gerçekten zor
sıcaklara denk gelmesinden dolayı heralde yoksa son güne kadar çalışan tanıyorum.

Serum iyi gelir aslında tahlile göre geçmediyse verir eğer ağrın cok olursa acile falan gidersin canim

serumdan sonra 1 gün oldu 2 gündür bişey yok ama
bakalım artık hafta sonu çıkar.devam eden bir ilaç da yok.

teşekkür ederim canım çok sağol.

kusura bakma canım ben kaçırdım sorun neydi acaba?
:

Aynen canim hundan sonra dinlen hazirliklarini tamamla. Benim canta falan hicbisey yoktu ortada. En azindan cantan hazir olsun. Kaliveriyosun oyle ortada esin ne bulursa koyup getiriyo sonra
Gözün aydın canım çok erken gelmiş bebiş, biran önce toparlanır inşallah, sana da çok geçmiş olsun

kusura bakma canım ben kaçırdım sorun neydi acaba?
:
Annemin yaninda tatildeyken annem felc gecirdi canim..ayaklanmasini konusmasini bekliyoruz yogun bakim surecini atlattik simdi evdeyiz..o yuzden bende evimden esimden uzaktayim ve dogum yaklasti..

sanırım bende 10 unda çıkıcam izne ama devam etmek artık gerçekten zor
sıcaklara denk gelmesinden dolayı heralde yoksa son güne kadar çalışan tanıyorum.
Bende Pazartesi , Salı daha fenaydım bugün daha iyiyim mesela ama anlık değişebilen durumlar artık.
Birde benim bebek fazla aşağıya düştüğü için o da zorluyor sanırım,

Doğumdan önce de böyle bir enerji gelirmiş, o enerjiyi temizliğe harcamayın diyordu bir doktor. Türk kadını rahat durur mu
Cok az zaman kaldigi kafama dank edince temizlige vurdum kendimi. Kardesim gelecek bayrama ama ona da yuk olmak istemedim. Temizlikci de cagiramiyorum mecbur kendim yaptim. Mutfak dolaplari kapi ve camlar kaldi. Dolaplari esime temizletecegim. Kapilari ben yaparim ve biter insallah. Koltuklar icin de koltuk yikamaci cagiracagim.
Hastane cantasinda da sadece bebegin biberon emzik gibi seyleri kaldi dezenfekte edip koyarim. Kendim icin de ic camasiri koydum mu çantam da hazir sayilir.

Inşallah geçmiştir canim

Ya bu temizlik illet gibi bir sey. Cumartesi dip kose yaptik. Dun butun evi yeniden supurdum, banyoyu temizledim. Bugun mutfak temizligi yaptim. En cok yoran cop kovasini temizlemek icin egilmek oldu. Egilip kalkmak bir iskence. Yalniz o kadar temizlik sanki hic yapilmamis gibi ev toz icinde. Onu alacak halim kalmadi. Yardimci geliyor ama bi sey degismiyor. Bir haftada ev yine daginik ve pis. Arada mecburen ben de yapmak zorunda kaliyorum. Biktim valla.

Ohhh maşallah canım. Ben de doğumdan önce temizlikçi almayı planlıyordum cam, kapı, dolap dip köşe temizlik için. Bizim ev büyük kendim mümkün değil yapamam. Ama şimdi erken doğum ihtimali var, ne zaman çağırsam çok kararsız kaldım.

Cok gecmis olsun. Iyi tarafindan bakalim, esiniz gibi hafif atlatsaydiniz o bakteriler belki bebege zarar verecekti siz farketmeden. Bu da vucudun kendini koruma mekanizmasi galiba. Gelmis gecmis olsun.
Hafif atlatması etkilenmediği anlamına gelmez mi. Vücut zehire tepkisiz kalmaz ki normalde. Yani insanin vücutta ki zehiri anlamamasi mümkün mü

Maşallah canım, benim Sat'a göre haftam seninle aynı, ama doktor ultrasona göre iki hafta geriden takip ediyor. Ben de yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum bir şeyler, eşimi sıkıştırıyorum arada, mutfak dolaplarının içleri, perde asma, cam silme gibi, bu hafta çok yoruluyorum zaten her gün çamaşır furyası ve yemek hazırlama baya vaktimi alıyor. Ege sıcağında çok zorlanıyorum enerjim kalmıyor ki.

Bir de yaz günü, bütün pencereler açık' anında toz oluyor her yer. Kış olsaydı böyle olmazdı, enerjimiz de fazla olurdu

Hafif atlatması etkilenmediği anlamına gelmez mi. Vücut zehire tepkisiz kalmaz ki normalde. Yani insanin vücutta ki zehiri anlamamasi mümkün mü
Ben hamile kaldigimda arastirmistim gida zehirlenmesini. Bazen farketmeden gecirebiliyormusuz. Ne kadar dogru bilemiyorum tabi.

İmkanın varsa şimdiden çağır, bebek zamanını beklerse bir ay sonra yine çağırırsın. Biz şimdi eşimle halletmeye çalışıyoruz en azından pencere perde dolap içleri gibi. En son temizlik için de gerek olursa çağırıcam birilerini ilerleyen zamanlarda, çünkü 35'ten sonra iyice ağırlaşacaksın o zamana kadar her işini hallet demişti bir arkadaşım. Kısmetse bu hafta ev işlerini bitirip önümüzdeki hafta da çantaları hazırlamak istiyorum.

Geldi mi herşey üst üste geliyor işte
Kayınpeder de yani zaten sende cok iyi durumda değilsin niye cagırıyorsa
Görüntülü falan konussanız işe yaramazmı
Goruntulu ariyorum ses tellerine de birsey oldu sesi cikmiyor dogru duzgun hergun ariyorum kac kere whatsuppdan yaziyorum bazen bakiyor bazen bakmiyor ama daha iyiye gidiyor insallah oksijen takmamislar bugun kendi alissin diye evde durmak iyi geldi bana sancim azaldi kaldi 9 gun hayirlisiyla sonrasi ferahlik olsun

9 agustosta insallah hem evlilik yil donumumuze denk geldi minik hediyem kizim 9 gun kaldi nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…