İki kere alamayabilirim daha doğrusu doğumdan sonra alırım bi daha diye düşünüyordum. Parası da az değil 150-160 tl tam gün başka yerlerde daha da pahalıdır tabi. İnşallah benim kız az daha sabrederse bayram bitiminde temizleteyim diyorum artık. Bizde de bütün kapılar penceler açık, ana cadda üstünde oturuyorum, her yer 1 günde toz oluyor.

evet ben 2 cumartesi önce çağırdım derin temizlik yapıldı mutfak dolapları , bebek mobilyaları fln silindi,
sonraki haftada ütüleme yerleştirme yaptık arkadaşımla,
kısmetse bayram sonrası tekrar çağıracağım,
ve böyle giderse ayda 1 çağırırım çünkü desteğe ihtiyacım olacak

O simdi normal dusunemiyor cok bunaldi olumden dindu bana da uzuluyor ama hep icine kapandi korktu cunku ben hep destek olmaya calisiyorum guzel gunlerden bahsediyorum tatil yapicaz seneye falan evde soyle yapariz falan o zaman kafasi dagiliyor bir de dedim ki insanin kendini duzeltmesii kendi elinde ben sana destanlar okusam duymak istemezse duymaz insan kendi kendinin terapisti olacak insan hersey imtihan bunlarin hepsi Allahtan geldi gececek ama iste bazen cok dusuyor psikoloji kizima doguma odaklanmam lazim kolay gecsin saglikla kavusalim 1 ay sonra hersey daha guzel olacak insallah

Herkes ayni durumda sanirim klima olmasa yasayamazdik nefes alisverislerde zorlanma yasayanda varmi ??

Bende psikolojik olarak normalde de nefes alamama vardı simdi kızçem baski yaptıkça çok ihtiyacım oluyor nefes açlığı yaşıyorum derin derin nefes almaya çalışıyorum.Aslında nefes egzersizleri oneriliyor üşengecligimden henüz yapmadim

Herkes ayni durumda sanirim klima olmasa yasayamazdik nefes alisverislerde zorlanma yasayanda varmi ??
Ciğerim iyidir normalde ama yemek yedikten sonra boğulacak gibi oluyorum ben de artık klimam da yok, hava da aşırı sıcak, çocuğa aldığım pişik kremini kendime kullanicam herhalde artık

Ciğerim iyidir normalde ama yemek yedikten sonra boğulacak gibi oluyorum ben de artık klimam da yok, hava da aşırı sıcak, çocuğa aldığım pişik kremini kendime kullanicam herhalde artık
Biraz once bende ayni seyi dusunmedim degil bacak aralarimda pisikler olusmus

Gece oluyor ozellikle aksam az yemek az su icmek bir de cift yastikla dik oturur gibi yatmak benim cozumum son zamanlarimiz artik baski yapip sıkıştırıyor

Nefes alamama değilde nefes darlıgı, konusurken yorulma, yürürken konusuyorsam nefes nefese kalma falan var bende :)
Birde tam iki gögsümün ortasından aşağıdaki göbegimle gögüs arası bir yer yatış pozisyonunda dönerken inanılmaz acıyor onuda anlayamadım neden diye

Son haftalarda aynılarını ben de yaşıyorum. Ha gayret hanımlar az kaldı geçecek bu günler...

İşten gelip evde küçük bişeyler atıştırıyorum , biraz dinlenip mutfağı toparlayıp duşa girerim diyorum. Uzanıp uyuyorum yatağa yapışıyorum resmen baya yorgun oluyorum akşamları kalkıp sürünerek yalandan toparlayıp yatmaya hazırlık yapıyorum sonra bu hafta böyle oldu sıcaklarla da alakalı haftaya evdeyim bakalım ne yapacağım

Selam kızlar sıcaklar çok fena nedçsef aldırmıyor son Bi kaç gündür karnım iyice şişti sanki iyice ağırlaştım eğilip doğrulurken ağrı giriyo bu kadar sıcak ol asa daha rahat oluduk sanki ne bilim yine de çok şükür tabi az kaldı

Valla al benden de o kadar, şu 3-4 gündür daha bir sıcak,bunalıyorum. Geceleri zaten uyuyamıyorum, afedersin sağa sola dönerken genital bölgenin kemikleri ağrıyor. Sonra dönerken kasıklarda ağrım oluyor, çok zor valla

Kızlar herkese cok tesekkur ederim iyiki varsınız şükür ishal durumunuda atlattım. Dün neredeyse 8 lt ye yakın su içtim gece susuzluktan kalkmak ne bilmezken şişeleri bitirip bitirp doldurup içtim. Çok şükür bol su bunada çare oldu. Bütün kemiklerim ağrıyor. Kızım sanki 3 değil de 13 kilo oldu gibi zor yürüyorum bi kacgunde hatta bi gecede nasıl bu kadar ağırlaşır insan kızım bana öğretiyor ben deneyimli annelere bisey sormak istiyorum. 8inde ramdevum var doktorada sorucam ama yaşayan daha iyi bilir. Ben epidural sezaryana daha sıcak bakıyorum ama genel anestezi mi daha ferah süreç olur bilmiyorum? Farkı bilen, endikasyonlarina hakim olan bi fikri verecek aklı olan var mı ne diyosunuz? Benim sezaryan kesinleştiği için bu kararı vermem lazım. Ilk doğum olduğu içinde bilmiyorum nasıl olur ne olmalı diye siz ne dersiniz?

Genel anestezi de bikaç saat kendine gelemiyorsun leyla gibi oluyorsun ama epidural de bebeğin cıktıgı anda görüyorsun

ben spinal oldum uyumadım ve sadecehissettim
bunu anestezi uzmani demişti karnımın hareketleri v.s.
genel istemezdim
ama kimisi hissedince bağırıyormuş falan

Canim hastaneye gitsen bile cok kalma. Allah korusun yollarda doguracaksin. Esine de mecbur ailesi bakacak, senin de durumun ortada sonucta. Dogum sonrasi hasta olursun koru kolla kendini.

Geçmiş olsun dikkat et kendine.Benim ilk iki doğumum epidural sezeryan.Genel anesteziye göre daha iyi olarak tavsiye edilir.Kendinde olduğun için bebeğinle daha erken buluşursun.Genelde ayılma süreci daha zorlayıcı olabiliyor.Ama spinalin yan etkisi de bas agrisi olabiliyor.Bende ikisindede olmadi ama ablamın ikincide 1 hafta süren baş ağrısı oldu.Ben 3.normal deneyeceğim.Olmazsa benimki gene spinal olur.Genel düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…