ooo sen sezaryene girmeden imzalatilan kağıdı görsen uykuların kaçar genel anestezide de öyle bi sürü handicap var
Ortaya 4 kilo çıkarıcaz diye risklere bak sen boşuna cennet annelerin ayakları altına verilmemiş, o sağlıklı olsun her zorluğu asarız inşallah

Öncesinde fıtık varmiydi yada fıtıkla aynı zamana denk gelmiş olabilir mi sürekli kalmasının açıklaması ne olabilirki hadi bi iki yıl desem en fazla tamam ama sürekli diyorsun

Canım önceden bel ağrısı nedir bilmezdim, ameliyattan sonra oldu dahada geçmedi

canım onların hepsini anestezi uzmanı değerlendirecek
merak etme sen hepsini önceden dosyana yazacak kullandığın ilaçlar, kronik hastaliklarin,ameliyatlarin v.s.
hatta konuşur diye düşünüyorum doktor seninle fikir alış verisi yapar
ben birde şunu duymuştum anestezi uzmaninin tercihi elinin yatkınlığı konsültasyon u v.s. önemliymiş ben mesela karar vermedim doktorum spinal dedi ve beni de hazirladi
aynı dönem bir doktor arkadaşım da epidural oldu ve dediki bizim arkadaş böyle uygun gördü

Evet doğru birini bulmak kolay değil gerçekten

Ay cok tesekkur ederim bir sürü bilgi verdin Allah razi olsun

Baş ağrısı için sade nescafe mi

Eşin süpürge konusunda yardımcı olsa
Hafta sonları yapıyor ama geçtiğimiz haftasonu çalıştığı için yapamadı. Haftaiçi eve pert halde geliyor sıcaktan. Ben de onun ütüsünü yapayım yemeği yapayım derken anlamadan gün geçiyor.

Benim eşimde haftasonu yapıyordu ama birkaç güne kalmadan tozlanıyor haklısın

Kızlar merhaba bir şey soracağım size. Ben 34 haftalık hamileyim ama ultrasonda genelde 3 gün önden gidiyordu onu da adet gecikmeme bağlıyordum. Ama bugün 3 hafta önden gidiyor dedi doktorum. Bir önceki ay mı hamile kaldım yani anlamadım. Son adet tarihim 1 aralıkta olmalıydı 5 aralıkta oldum. 3 ocakta bhcg 500 dü. Kasımda hamile kalmş olsam bhcg bu kadar düşük olur muydu? Erken doğum yaparım diye korkuyorum.

Yok onceki ay hamile kalmadin. sadece bebegin hizli buyumus o nedenle onden gidiyor diyorlar. Yani 34 haftalik benegin olmasi gerekneden daha buyuk olculerdedir. Bunlari kafana takma. Onemli olan saglikli olmasi.

Ben genel anestezi olacağımı düşünerek ameliythaneye girdim, spinal olmak zorunda kaldım. İyi ki de öyle olmuş. Belden aşağısı uyuşuk olduğu için ağrı sızı hissetmedim. Sonradan ayılma derdim olmadı. Bebeği ilk ben gördüm. Genel anestezide bu durum biraz sıkıntılı. Uyuduğunda karnında olan bebek bir anda çıkmış kucağında falan. Psikolojik olarak normal doğum yaşama imkanımız olmasa da en azından kafanın ayık olması bence daha iyi.

Yok onceki ay hamile kalmadin. sadece bebegin hizli buyumus o nedenle onden gidiyor diyorlar. Yani 34 haftalik benegin olmasi gerekneden daha buyuk olculerdedir. Bunlari kafana takma. Onemli olan saglikli olmasi.
Yani döllenmeyle ilgisi yok değil mi? Hastane bize 2 saat uzaklıkta o yüzden acil bişi olacak diye korkuyorum canım ya

Baş ağrısı için sade nescafe mi
Bana Türk kahvesi içirmişlerdi, yanına da bitter çikolata. Ameliyattan sonra bir kaç gün bol su içmeli. 4-5 litre kadar. Artık tuvalete git gel zor gelmeye başladığı için suyu azaltmıştım, başım zonklamaya başlamıştı. Hemen suyu çoğalttım.

Herkes nerdeyse spinal önerdi doktorumda tasdiklerse inşallah öyle doğum yaparim sizler gibi sorunsuz olur. Hepimiz için en hayırlısı inşallah, teşekkür ederim yardımın için

Yani döllenmeyle ilgisi yok değil mi? Hastane bize 2 saat uzaklıkta o yüzden acil bişi olacak diye korkuyorum canım ya
Yok canim korkulacak birsey olsa doktorun soylerdi. Benim ilk gebeligimde kizim 2 hafta onde cikiyordu olcumlerinde ve kilolu ve uzun bir bebek olatak dogdu. Yani bebegin yapisi o 3 hafta onden gitmesi.

Canim hastaneye gitsen bile cok kalma. Allah korusun yollarda doguracaksin. Esine de mecbur ailesi bakacak, senin de durumun ortada sonucta. Dogum sonrasi hasta olursun koru kolla kendini.
Bu gece ugradim cocuklari da goturdum cok sevindi yuzu guldu cok duramadim ama vercekten stres ve uzuntu sanci yapiyor cocuklara sinirlenince bile kasiliyorum artik kaldi 8 gun sabret kizim diye diye geciyor zamanim bu ara evet bir de lohusalik var cok garip oluyor insan sanki 9 ayin stresi kalkiyor hormonlar alt ust oluyor garip bir donem bir uyku basiyor biraksalar tum gun uyursun gece zorlaniyor insan ama sabah hep sukrediyor Allah in mucizesine Allah o gunleri gostersin hepimize saglik sihhatle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…