Kizlar tarihlere cok takilmayin. Zaten transfer gununu de baz alsa son adet tarihini de baz alsa bebekler canlari dogmak istedikleri anda doguyorlar.
Yumurtalarimiz da her ay farkli gunlerde catlayabiliyor. Yani doktorlar da okadar cok detay bilmeyebilir. 30 haftada dogan bebek oldugu gibi 42. Hafta dogan benekler de var cidden onlari bosverin gebeligin tadini cikarin. Hamilelik biraz da olsa kapali kutu hala.

Evet, ama iste neden nette farkli hesaplamalar da var. Onlar kafami karistiriyor. Kullandigim hamilelik uygulamalarinda da iki tur hesaplama sansi var. Ikisinde de farkli tarih cikiyor.

Genede tüp bebek tedavileri normal döngüye uyuyor çok farketmiyor benimki farklı oldu normal transferlere göre de erken oldu. Yanı ortalama aynı sayılır bir kaç gün çok farketmex

Kızlar sabah beri sağ kasığımda ağrı sancı var, doğuma hiç hazır değilim ve hiç boş vaktim olmayan bir gün sizce doktora gitmeli miyim? Tek taraf ağrıdığı için yalancı sabırdır diye düşünüyorum ve umuyorum :) ilk doğumum da 37. Haftada oldu ama hiç sancım fln olmamıştı, o yüzden bilemiyorum

Alt tarafimda ve oradaki kemiklere baya agri var oyle dururken degil ama harekerlerimde insallah gecici bir seydir dun cok yoruldum gerci aksam dinlendim ama ondan mi bilmiyorum. Dun yine kotu bi gundu resmen kuzum icerden destek oldu anne uzulme diye severim ben caniminicini ya minigim. Sabahta ruyamda gordum birazcik ama yetmedi...

Kiz isimleri onerebilirmisiniz yada hangi ismi koyacaksiniz
Biz Deniz Ada düşünüyoruz. Diğer kızlarımın isimleriyle uyumlu oluyor. Ben Deniz Ada dedim kimse itiraz etmedi bakalım muhalefet çıkmazsa böyle kalacak galiba.

Aynı yerde ağrılar bendede var canım

Ben 28 haziranda transfer oldum 3.gün embriyosuydu. Yani ayın 25i ovulasyon olmuş gibi oluyor ovulasyon da döngünün 14.günü oldu kabul edilirse sanki 11 aralıkta adet olmuşum gibi oluyor. Zaten doktorum da sat ı 11 Aralık olarak belirledi. Başta da hep 11 aralığa uyumlu gitti son 1-2 aydır gelişimi ileride ama oda genetik kaynaklı biraz iri sanırım ondan.

Insan tedirgin oluyor acaba yaklasti mi diye yoksa normal mi bilemedim
Benim 3. Doğumum olacak kızlar. Saydıklarınız çok normal. Benim 3 hamileliğim de döküntülü geçti. Şu an günde en az 20 kasılmam oluyor bazıları 10 dk bir geliyor ama doğum başlamıyor. Tek başına kasılmaların bir anlamı yok. Belden giren sancı da olmalı. Eğer kasılmayla Doğum başlasaydı tüm bebeklerimi 20. Haftada doğururdum.

Merhaba arkadaslaaar biz de kontrolden geldik simdi. 32+1 gunluguz kilomuz 2000gr boyumuz da 44 cm olmus. Bundan sonra 15 gunde bir geleceksin dedi ve kan ilacini degistirdi cunku kanim ve demirim cok dusmustu. Bir sonraki gittigimde tahlil yapacak yine dustuyse bu sefer baska bir sey verecek. Sizler de iyisinizdir umarim.

Doğum sancısı belirli aralıklarla gidip gelme şeklinde oluyormuş, hata doğum yaklaştıkça 10-15 dk da bir sancı olmaya başlıyormuş. Bele de vuran bir ağrı oluyormuş genelde. Ama yine de doktoruna bi mesaj at sor istersen

Kesinlikle belden uyuşturma ol o anı yaşa derim benşm ilk sezeryan ikincide sezeryan olacak epidural isterim yine komple uyursan hem uyanı ca ağrı çok oluyormuş ama epidural de 2 3 saat o uyuşukluk gitmiyor ilk acıda geçmiş olacak haliyle

Benimki kasilma degilde alt tarafimda agri var hem ic kisimda hem de kemiklerinde. Dun cok yoruldum ondan mi acaba yoksa sona yaklastigimizdan mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…