Çatı kemiği genisliyo demişti dr bana aynı agriyo haftalardır yaşıyorum bazen makatim bile zonkluyo tuhaf bi şekilde doğum için hazırlanıyoruz
Yaaa bende de oyle vajinamda agri falan yok da benim de makatim zonkluyo ama genisleme orada hissedilir mi ki

Yakınlarda temizlik yaptıysan, özellikle eğilip kalktıysan olur. Onun dışında kemikler kendini doğuma hazırlıyor demişti bir arkadaşım ama benim dinlenince geçmişti, cam kapı silmekten olmuş.

Yaaa seni o zaman da uyarmistik be kizim. Bari simdiden sonra aksatma. O vitaminler ve demir seni dogumdan sonra asil ayakta tutacak. Bebegimiz bir sekilde gelisir ama ya sen hasta olursan. Iyi kotu dogumda kan kaybedecegiz.
Dikkat et kendine ceviz badem ve bal ye. Hergun mutlaka 3 bardak sut/yogurt tuket.

Kizlar selam bir suredir girmiyordum sayfaları okumam da günlerimi aldı hastaları olanlara çok dua ettim geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlıklarına kavuşurlar. Dogum yapanlar vaar onları çok tebrik ediyorum inşallah sağlıkla eve gelir yavrucaklar biz de bugün kontrole gittik 35. Haftadayız adete göre ama ultrasona gore 37 38 cikiyor. Kilosu ve boyu ilerde ve bi süredir böyle ilerliyor. Doktorum daha fazla bi hızla büyürse bayramdan sonra alırız dedi. Yani sezaryen hiç düşünmedik konuşmadık böyle ama bu durum onu düşündürüyor. Ne olacak bilemiyorum. Nst ye bağladı sanci ya da bi sorun cikmadi şükür. Aslında her şey yolunda ama bizim bebek biraz tombis. Eşim 1.92 ve aile boyu iriler sanırım onlara çekmiş. Bakalım artık gidişat ne gösterecek

Hazir isimden muhabbet acilmisken bana da erkek bebek adi onerin bari. Modern isimler bakiyoruz. Ama kuzunun adi yok daha.

Sizin hafif geçmiş ne güzel , bence tamamen bünye meselesi. Benim 1 ablam ve görümcem sancılardan çocuğu göremedi ve süt geç geldi, bu tamamen kişiye göre değişen birşey. Tabiki olumlu ve güzel düşünmeliyiz ama herşeyde olabilir. Normal doğumda çocuk riske girerse zaten doktor ve sağlık çalışanları gerekli önlemleri alır.
Kimi normalde çok zorlanır kimi sezeryanda bunu yaşamadan bilemeyiz

Benim aklımda tek isim var oda arven bir kısım beğendi bir kısım beğenmedi anlamı güçlü savaşcı asıl kadın demek
Eşimde su yada nil olsun dedi
Arven ilk duyunca erkek ismi gibi geldi, Aren diye erkek ismi var o yüzden öyle gelmiş olabilir. Nil güzelmiş

Selam kızlar bu gün moralim çok bozuk annem 10 gündür çok rahatsız çok kötü bel bacak ağrısı var sabahlara kadar uyuyamıyordu 15 yıl önce yanlış yapılan bel fıtığı ameliyatı sonucu uç kere bel fıtığı ameliyatı oldu ameliyatı yapan doktor beldeki sıvıyı aldığı için kısmı felç başlamıştı ve beş yıl önce felç olmamak için beline platin koyulmuştu şimdi o platinleri tutan profiller iki taraflı kırılmış ve tekrar ameliyat olması gerekiyormuş duyunca çok üzüldüm çünkü ameliyatı çok riskli ve ağrılı bir süreç annemle birlikte bizde çok acılar çektik tekrardan o günleri yaşamaktan çok korkuyorum ameliyat olmazsa ağrıları dinmeyecek ancak morfin kesiyor ağrılarını olursa bir çok riski var nolur dua edin kızlar çok kötüyüm duyduğundan beri istemsiz bir şekilde ağlıyorum elimden hiç bişey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…