Benim aklımda tek isim var oda arven bir kısım beğendi bir kısım beğenmedi anlamı güçlü savaşcı asıl kadın demek
Eşimde su yada nil olsun dedi
İki isim koyun :)
Arven de güzel duruyor nil ide cok begenirim
Nil arven cokta sık oluyor :)

Ah cok güzel bi yazıymıs

Allah annene acil şifa versin canim sanada dayanma gücü versin

Çok geçmiş olsun dua edelim bol bol inşallah toparlanır biran önce

Benim de ferritinim neredeyse hic yukselmemis cok zaman da kalmadi nasil yukselecek bilemiyorum.

Dimi ya, evet son hazırlıkları tamamlarım , senin ilk çocuk muydu?
Süpriz yaptı minik ismi neydi
Yaa yerim Rabbim saglık huzur mutlulukla uzun bi ömür nasip etsin
Neden bu kadar erken ki
Ayyy hoşgelmiş
Tebrik ederiz
Allah sağlık versin ikinize de
Kilosu da iyiymiş inşallah hemencik o da toparlanır ♥♥♥♥♥

Yaa çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın
hilal1907 hayırlı olsun.En kısa zamanda toparlar ve annecigine kavuşur inşallah minigin.
aaaa hilal1907 canım
sen nerelerdesin pek de yazmiyosun sanki
nasıl oldu ne durumdasiniz
tüp bebek miydi yanlış mı anımsıyorum
oğlus muydu
hoş gelmiş sefa gelmiş
hilal1907 Aa simdi gordum hayirli olsun ne kadar erken geldi peki insallah ikinizin de sagligi iyidir
Hayırlı olsun ne durumdasın şu an bebeğin iyi mi sen iyi misin
Tebrik ederim Allah anali babali,saglikla buyutmeyi nasip etsin hilal1907
Hayırlı olsun canım risk mi vardi erkenden gelmiş bebisin nasılsınız peki bebisin nasıl
Aaa gözün aydın iyisiniz inşallah
hilal1907
Gözünüz aydınn en kısa vakitte kucağınıza da gelir inşallah
Ay çok heyecanlı bu son günler artık ya
Kizlarrr hepinize cok tesekkur ederimm guzel dilekleriniz icinn. tektek yazmim tek kalemde cvp yazim sorulariniza
Cok sukur iyi kuzum yanimda olsa bende cok cok iyi olcam normal dogdu sipa dikislerim var biraz zorlaniyorumm. Erkenden suyum geldi. Hamileligimin basindan beri idrar yolu enfeksiyonum vardi o tetiklemis olabilir dediler. Tup bebek evett 6.denemede gelen nazli minigimm. Adi çağan ali 33 hafta 4 gunluk dogdu 2020 gram solunum destegi aliyo simdi birde sarilik sinirdaymis onun icin tedavi goruyor. Her gun gidip goruyorum. 1 defa allahtan cihazin icinde uzaktan bakmiyorum kucagima veriyorlar. Emzirmeye calisiyorumm. Daha ilk defa bu gun sutum geldi. Ha bide size tavsiyem sut konusunda sutum gelmedi diye sakin sagma makinalarina abanmayin. Benim goguslerimin derileri soyuldu bu yuzden. Cok canim yaniyo. Ama minigimi dun ilk verdiler kucagima biraz gogsumu agzina aldi doluverdi gogsum. Bu gunde masaj yaparak sagdim elimle cok sukur birazcik birikti. Arttigini da hissediyorumm. Eziyet etmeyin sakin kendinize.

Çok geçmiş olsun dua edelim bol bol inşallah toparlanır biran önce
Allah razı olsun canım inşallah platinleri takan doktorla görüştük memlekette doktoru biran önce ameliyat olması gerekiyormuş bu gece acil olarak emara girecek sonucuna göre bayram sonrası ameliyat olacak platinleri değişecek sanırım ondan sonra iki ay yatması lazım Allah yardımcımız olsun bende ağırlaştım iyice nasıl bakıcam bilmiyorum benden başka bakacak kimsede yok dua edin bol bol en çok duaya ihtiyacımız var

Ben de öyleydim vitamin magnezyum demir hiçbirini içemedim ilaç normalde de kullanamazdim hele antibiyotik fln hiç yutamazdim.Beni doktor da rahatlattı her besini tüketiyorsan gerek yok ilaçlara demişti.Ama artık baktım zorlanıyorum halsizlik vs daha içilesi küçük vitamin yazdı doktor.arada demir ilacı içiyorum 2 güne bir.

Allah şifa versin gerçekten zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…