- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
İki isim koyun :)Benim aklımda tek isim var oda arven bir kısım beğendi bir kısım beğenmedi anlamı güçlü savaşcı asıl kadın demek
Eşimde su yada nil olsun dedi
Ah cok güzel bi yazıymısÖnemli
Tatlış Gebeler bu kitabı okuyorum birkaç şey paylaşmak istedim
Geç kaldım tabi okumakta, ama ben şöyle olacak bu yapılmayacak vs kendimi kayıtlamak için okumuyorum çünkü birebir müdahale edebileceğim bir alan değil doğum, bütün seçenekleri ben seçmek istiyorsam bunun için çok daha uzun zamandır ve farklı tercihlerle hazırlanmalıydım
Her neyse önemli nokta şu ki korkuları yenmek ve korkudan uzaklaşmak kendimiz ve bebeğimiz için yapabileceğimiz en iyi şey
Çünkü korku ve acı ağrı çekeceğim düşüncesi rahmi kasılıp bebeği çıkaracağına büzüp aktif olmayan kasılmalara sebep oluyormuş ve süreyi uzatıyor
Aksine gevşemiş ve korkudan uzak olduğumuzda kasılmalarla birlikte bebeğin çıkış sürecine müthiş destek veriyormuşuz
Yaratan Rabbimiz bu Doğum sürecini fıtratımızda var etmiş en mükemmel şekilde
Kitapta kırsal kesimlerde gebelerin Bebek başını ittirmeye başlayana kadar günlük rutinlerine devam ettiğini ve başı çıkışa geldiğinde bir duvara yaslanıp kollarını açarak “gel bebeğim” diyerek heyecanla karşıladıklarını ve sonra öylece kalkıp yürüdüklerini anlattığı bölümden çok etkilendim
Tabiki şartlarımız farklı
Ama zihnimize müdahele edecek ve nasıl düşüneceğimizi seçecek olan biziz
Bizim hikayelerimiz bize anlatılanlar gibi olumsuz değil
Pozitif ve mutlu hikayeler olsun inşallah
Eki Görüntüle 2294577
Çok Sağol canımCok gecmis olsun canim
Çok sağol canım amin inşallahRabbim anneciginin yardimcisi olsun sifa versin tez zamanda sagligina kavussun insallah.
Amin canım inşallahAllah şifa versin inşallah
Çok sağol canımçok geçmiş olsun canım
Benimki baş aşağı duruyo ama bende temizlikten eğilmektende oluyodur dedimBenim de her ikisinde de oluyor, bebek aşağıdayken özellikle. Ayaklarıyla aşağıyı tekmelediği zamanlarda.
Allah annene acil şifa versin canim sanada dayanma gücü versinSelam kızlar bu gün moralim çok bozuk annem 10 gündür çok rahatsız çok kötü bel bacak ağrısı var sabahlara kadar uyuyamıyordu 15 yıl önce yanlış yapılan bel fıtığı ameliyatı sonucu uç kere bel fıtığı ameliyatı oldu ameliyatı yapan doktor beldeki sıvıyı aldığı için kısmı felç başlamıştı ve beş yıl önce felç olmamak için beline platin koyulmuştu şimdi o platinleri tutan profiller iki taraflı kırılmış ve tekrar ameliyat olması gerekiyormuş duyunca çok üzüldüm çünkü ameliyatı çok riskli ve ağrılı bir süreç annemle birlikte bizde çok acılar çektik tekrardan o günleri yaşamaktan çok korkuyorum ameliyat olmazsa ağrıları dinmeyecek ancak morfin kesiyor ağrılarını olursa bir çok riski var nolur dua edin kızlar çok kötüyüm duyduğundan beri istemsiz bir şekilde ağlıyorum elimden hiç bişey gelmiyor
Bende öyle duymuştum sancılarda baksınlar olsun napalimBence yapmazlar. Belki 39da nstde sanci falan cikarsa acilma var mi yok mu o zman bakabilirler diye dusunuyorm
Amin canım Allah razı olsunAllah annene acil şifa versin canim sanada dayanma gücü versin
Çok geçmiş olsun dua edelim bol bolSelam kızlar bu gün moralim çok bozuk annem 10 gündür çok rahatsız çok kötü bel bacak ağrısı var sabahlara kadar uyuyamıyordu 15 yıl önce yanlış yapılan bel fıtığı ameliyatı sonucu uç kere bel fıtığı ameliyatı oldu ameliyatı yapan doktor beldeki sıvıyı aldığı için kısmı felç başlamıştı ve beş yıl önce felç olmamak için beline platin koyulmuştu şimdi o platinleri tutan profiller iki taraflı kırılmış ve tekrar ameliyat olması gerekiyormuş duyunca çok üzüldüm çünkü ameliyatı çok riskli ve ağrılı bir süreç annemle birlikte bizde çok acılar çektik tekrardan o günleri yaşamaktan çok korkuyorum ameliyat olmazsa ağrıları dinmeyecek ancak morfin kesiyor ağrılarını olursa bir çok riski var nolur dua edin kızlar çok kötüyüm duyduğundan beri istemsiz bir şekilde ağlıyorum elimden hiç bişey gelmiyor
Ben de severim o ismi ama esim istemiyor, daha once sormustum. Sadi adini da severim ama en cok mehmet, mustafa, gibi isimleri seviyorum. Esim ise modern isim olsun diyor. Egemen diyor o da benim icime sinmiyor.
Benim de ferritinim neredeyse hic yukselmemis cok zaman da kalmadi nasil yukselecek bilemiyorum.Merhaba arkadaslaaar biz de kontrolden geldik simdi. 32+1 gunluguz kilomuz 2000gr boyumuz da 44 cm olmus. Bundan sonra 15 gunde bir geleceksin dedi ve kan ilacini degistirdi cunku kanim ve demirim cok dusmustu. Bir sonraki gittigimde tahlil yapacak yine dustuyse bu sefer baska bir sey verecek. Sizler de iyisinizdir umarim.
Dimi ya, evet son hazırlıkları tamamlarım , senin ilk çocuk muydu?
Süpriz yaptı minik ismi neydi
Yaa yerim Rabbim saglık huzur mutlulukla uzun bi ömür nasip etsin
Neden bu kadar erken ki
Ayyy hoşgelmiş
Tebrik ederiz
Allah sağlık versin ikinize de
Kilosu da iyiymiş inşallah hemencik o da toparlanır ♥♥♥♥♥
Yaa çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın
hilal1907 hayırlı olsun.En kısa zamanda toparlar ve annecigine kavuşur inşallah minigin.
hilal1907 maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah en kısa sürede toparlar kuzucuk gözünüz aydın topiğimizin ikinci aceleci kuzusu doğdu Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
aaaahilal1907 canım
sen nerelerdesin pek de yazmiyosun sanki
nasıl oldu ne durumdasiniz
tüp bebek miydi yanlış mı anımsıyorum
oğlus muydu
hoş gelmiş sefa gelmiş
hilal1907 Aa simdi gordum hayirli olsun ne kadar erken geldi peki insallah ikinizin de sagligi iyidir
Hayırlı olsun ne durumdasın şu an bebeğin iyi mi sen iyi misin
Aaa iyi iyi kuvezden çabuk çıkar o zaman inşallah yaa. Bu tüp bebek sıpaları aceleci oluyor biraz sanırımaman sağlıkla doğdu ya gerisi kolay artık, sayarsın sütü mamayı bi anda büyür benim karaciğer enzimleri takip edilecek yükselme olursa sezeryan, inşallah benimki de 3 hafta daha sabreder 3 hafta sonra doğarsa 37de normal doğum zamanı gibi olacak zaten inşallah
Hayırlı olsun canım risk mi vardi erkenden gelmiş bebisin nasılsınız peki bebisin nasıl
Aaa gözün aydın iyisiniz inşallah
Kizlarrr hepinize cok tesekkur ederimm guzel dilekleriniz icinn.hilal1907
Gözünüz aydınn en kısa vakitte kucağınıza da gelir inşallah
Ay çok heyecanlı bu son günler artık ya
ben 38de yaptırmam doğumu başlatıyor o haftalarda. yapıyosan şimdi yap dicem38 de yapılıyo die biliyorum ama canim
Allah razı olsun canım inşallah platinleri takan doktorla görüştük memlekette doktoru biran önce ameliyat olması gerekiyormuş bu gece acil olarak emara girecek sonucuna göre bayram sonrası ameliyat olacak platinleri değişecek sanırım ondan sonra iki ay yatması lazım Allah yardımcımız olsun bende ağırlaştım iyice nasıl bakıcam bilmiyorum benden başka bakacak kimsede yok dua edin bol bol en çok duaya ihtiyacımız varÇok geçmiş olsun dua edelim bol bolinşallah toparlanır biran önce
Ben de öyleydim vitamin magnezyum demir hiçbirini içemedim ilaç normalde de kullanamazdim hele antibiyotik fln hiç yutamazdim.Beni doktor da rahatlattı her besini tüketiyorsan gerek yok ilaçlara demişti.Ama artık baktım zorlanıyorum halsizlik vs daha içilesi küçük vitamin yazdı doktor.arada demir ilacı içiyorum 2 güne bir.Evet cnmo sorumsuz benim dogru hatirladin. Bir de doktor ustune basarak sordu kullaniyodun kullaniyosun demi diye ben de evet dedim. 15 gundur falan kullanmaya basladim sanirim.2 hafta sonra kontrolde bakicam dedi olmadi baska bir ilac dedi ama bakalim
Allah şifa versin gerçekten zorSelam kızlar bu gün moralim çok bozuk annem 10 gündür çok rahatsız çok kötü bel bacak ağrısı var sabahlara kadar uyuyamıyordu 15 yıl önce yanlış yapılan bel fıtığı ameliyatı sonucu uç kere bel fıtığı ameliyatı oldu ameliyatı yapan doktor beldeki sıvıyı aldığı için kısmı felç başlamıştı ve beş yıl önce felç olmamak için beline platin koyulmuştu şimdi o platinleri tutan profiller iki taraflı kırılmış ve tekrar ameliyat olması gerekiyormuş duyunca çok üzüldüm çünkü ameliyatı çok riskli ve ağrılı bir süreç annemle birlikte bizde çok acılar çektik tekrardan o günleri yaşamaktan çok korkuyorum ameliyat olmazsa ağrıları dinmeyecek ancak morfin kesiyor ağrılarını olursa bir çok riski var nolur dua edin kızlar çok kötüyüm duyduğundan beri istemsiz bir şekilde ağlıyorum elimden hiç bişey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?