Rabbim şifa versin inşallah çabuk atlatır

Canim Allah sifa versin. Hakkinizda hayirlisi olsun. Sen de stres yapma. Insallah ameliyati iyi gecer.
Bel agrisi annem de cok yasadi. 2 defa da ben yasadim cok zor gercekten de. Insan korkuyor ameliyata da ama morfinle nereye kadar agrilari dinecek. Fazla kilosu mu var annenin. Platinler ondan mi kirilmis.

Ben Asaf istiyorum şimdilik tek isim olucak bakalım nasipse :)
Ben de severim o ismi ama esim istemiyor, daha once sormustum. Sadi adini da severim ama en cok mehmet, mustafa, gibi isimleri seviyorum. Esim ise modern isim olsun diyor. Egemen diyor o da benim icime sinmiyor.

Amin canım çok sağol valla elimdeki bişey değil sinirlerim boşaldı gerçekten çok zor süreçlerdi yok öyle kiloluda değil ama olacak olunca oluyor demekki dualarınızı eksik etmeyin Rabbim hayırlı kapılar açar inşallah

Cok gecmis olsun canim

korkumdan iyi beslenmeye basladim artik

Rabbim anneciginin yardimcisi olsun sifa versin tez zamanda sagligina kavussun insallah.

Ben de severim o ismi ama esim istemiyor, daha once sormustum. Sadi adini da severim ama en cok mehmet, mustafa, gibi isimleri seviyorum. Esim ise modern isim olsun diyor. Egemen diyor o da benim icime sinmiyor.
Sorma bende Osman, Hasan ,Selim,Ali vardı aklımda ama eşim asaf diye tutturunca kıramadım ismiyle büyüsün paşalar artık nasip

Allah şifa versin inşallah

çok geçmiş olsun canım

Bir de yaz günü, bütün pencereler açık' anında toz oluyor her yer. Kış olsaydı böyle olmazdı, enerjimiz de fazla olurdu

ay cnm katılıyorum valla sana sıcaklar mafediyor.

9 agustosta insallah hem evlilik yil donumumuze denk geldi minik hediyem kizim 9 gun kaldi nasipse

sezeryan diye mi erken alıyorlar seni canım.

aynen bende öyle düşünüyorum da beklicekmi acaba bilmiyorum:):)

ay cnm aynıları bende var konuşurken yaşlılar gibi nefes nefese kalıyorum
valla yürüsem de öyle ne yapsam aynı yani :):):)

Bende ordan esinlendim o yüzden çok istiyorum köken olarak ingilizce zaten

Benim oğlanın adı renas yol bilen yol gösteren demek

Ne güzel anlatmıssın agzına saglık
O kadar cok söven varki sezeryana insan sezeryandan normalden daha cok korkar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…