Rabbim şifa versin inşallah çabuk atlatırSelam kızlar bu gün moralim çok bozuk annem 10 gündür çok rahatsız çok kötü bel bacak ağrısı var sabahlara kadar uyuyamıyordu 15 yıl önce yanlış yapılan bel fıtığı ameliyatı sonucu uç kere bel fıtığı ameliyatı oldu ameliyatı yapan doktor beldeki sıvıyı aldığı için kısmı felç başlamıştı ve beş yıl önce felç olmamak için beline platin koyulmuştu şimdi o platinleri tutan profiller iki taraflı kırılmış ve tekrar ameliyat olması gerekiyormuş duyunca çok üzüldüm çünkü ameliyatı çok riskli ve ağrılı bir süreç annemle birlikte bizde çok acılar çektik tekrardan o günleri yaşamaktan çok korkuyorum ameliyat olmazsa ağrıları dinmeyecek ancak morfin kesiyor ağrılarını olursa bir çok riski var nolur dua edin kızlar çok kötüyüm duyduğundan beri istemsiz bir şekilde ağlıyorum elimden hiç bişey gelmiyor
Canim Allah sifa versin. Hakkinizda hayirlisi olsun. Sen de stres yapma. Insallah ameliyati iyi gecer.Selam kızlar bu gün moralim çok bozuk annem 10 gündür çok rahatsız çok kötü bel bacak ağrısı var sabahlara kadar uyuyamıyordu 15 yıl önce yanlış yapılan bel fıtığı ameliyatı sonucu uç kere bel fıtığı ameliyatı oldu ameliyatı yapan doktor beldeki sıvıyı aldığı için kısmı felç başlamıştı ve beş yıl önce felç olmamak için beline platin koyulmuştu şimdi o platinleri tutan profiller iki taraflı kırılmış ve tekrar ameliyat olması gerekiyormuş duyunca çok üzüldüm çünkü ameliyatı çok riskli ve ağrılı bir süreç annemle birlikte bizde çok acılar çektik tekrardan o günleri yaşamaktan çok korkuyorum ameliyat olmazsa ağrıları dinmeyecek ancak morfin kesiyor ağrılarını olursa bir çok riski var nolur dua edin kızlar çok kötüyüm duyduğundan beri istemsiz bir şekilde ağlıyorum elimden hiç bişey gelmiyor
Amin canım Allah razı olsunRabbim şifa versin inşallah çabuk atlatır
Ben de severim o ismi ama esim istemiyor, daha once sormustum. Sadi adini da severim ama en cok mehmet, mustafa, gibi isimleri seviyorum. Esim ise modern isim olsun diyor. Egemen diyor o da benim icime sinmiyor.Ben Asaf istiyorum şimdilik tek isim olucak bakalım nasipse :)
Zeynep ipek koyacagiz, melike buyuk kizim fatma serra kucuk kizimKiz isimleri onerebilirmisiniz yada hangi ismi koyacaksiniz
Bence yapmazlar. Belki 39da nstde sanci falan cikarsa acilma var mi yok mu o zman bakabilirler diye dusunuyormBazı dr lar doğum anında bakılması taraftarı ben devlete gidiyorum acaba yapiyolar mi devlette
Amin canım çok sağol valla elimdeki bişey değil sinirlerim boşaldı gerçekten çok zor süreçlerdi yok öyle kiloluda değil ama olacak olunca oluyor demekki dualarınızı eksik etmeyin Rabbim hayırlı kapılar açar inşallahCanim Allah sifa versin. Hakkinizda hayirlisi olsun. Sen de stres yapma. Insallah ameliyati iyi gecer.
Bel agrisi annem de cok yasadi. 2 defa da ben yasadim cok zor gercekten de. Insan korkuyor ameliyata da ama morfinle nereye kadar agrilari dinecek. Fazla kilosu mu var annenin. Platinler ondan mi kirilmis.
Nil cok hos ben de istedim esim istemediBenim aklımda tek isim var oda arven bir kısım beğendi bir kısım beğenmedi anlamı güçlü savaşcı asıl kadın demek
Eşimde su yada nil olsun dedi
Cok gecmis olsun canimAmin canım çok sağol valla elimdeki bişey değil sinirlerim boşaldı gerçekten çok zor süreçlerdi yok öyle kiloluda değil ama olacak olunca oluyor demekki dualarınızı eksik etmeyin Rabbim hayırlı kapılar açar inşallah
Yaaa seni o zaman da uyarmistik be kizim. Bari simdiden sonra aksatma. O vitaminler ve demir seni dogumdan sonra asil ayakta tutacak. Bebegimiz bir sekilde gelisir ama ya sen hasta olursan. Iyi kotu dogumda kan kaybedecegiz.
Dikkat et kendine ceviz badem ve bal ye. Hergun mutlaka 3 bardak sut/yogurt tuket.
Rabbim anneciginin yardimcisi olsun sifa versin tez zamanda sagligina kavussun insallah.Selam kızlar bu gün moralim çok bozuk annem 10 gündür çok rahatsız çok kötü bel bacak ağrısı var sabahlara kadar uyuyamıyordu 15 yıl önce yanlış yapılan bel fıtığı ameliyatı sonucu uç kere bel fıtığı ameliyatı oldu ameliyatı yapan doktor beldeki sıvıyı aldığı için kısmı felç başlamıştı ve beş yıl önce felç olmamak için beline platin koyulmuştu şimdi o platinleri tutan profiller iki taraflı kırılmış ve tekrar ameliyat olması gerekiyormuş duyunca çok üzüldüm çünkü ameliyatı çok riskli ve ağrılı bir süreç annemle birlikte bizde çok acılar çektik tekrardan o günleri yaşamaktan çok korkuyorum ameliyat olmazsa ağrıları dinmeyecek ancak morfin kesiyor ağrılarını olursa bir çok riski var nolur dua edin kızlar çok kötüyüm duyduğundan beri istemsiz bir şekilde ağlıyorum elimden hiç bişey gelmiyor
Büyük kızımın adı elvin doğacak olana da Asya koycazKiz isimleri onerebilirmisiniz yada hangi ismi koyacaksiniz
Sorma bende Osman, Hasan ,Selim,Ali vardı aklımda ama eşim asaf diye tutturunca kıramadım ismiyle büyüsün paşalar artık nasipBen de severim o ismi ama esim istemiyor, daha once sormustum. Sadi adini da severim ama en cok mehmet, mustafa, gibi isimleri seviyorum. Esim ise modern isim olsun diyor. Egemen diyor o da benim icime sinmiyor.
Allah şifa versin inşallahSelam kızlar bu gün moralim çok bozuk annem 10 gündür çok rahatsız çok kötü bel bacak ağrısı var sabahlara kadar uyuyamıyordu 15 yıl önce yanlış yapılan bel fıtığı ameliyatı sonucu uç kere bel fıtığı ameliyatı oldu ameliyatı yapan doktor beldeki sıvıyı aldığı için kısmı felç başlamıştı ve beş yıl önce felç olmamak için beline platin koyulmuştu şimdi o platinleri tutan profiller iki taraflı kırılmış ve tekrar ameliyat olması gerekiyormuş duyunca çok üzüldüm çünkü ameliyatı çok riskli ve ağrılı bir süreç annemle birlikte bizde çok acılar çektik tekrardan o günleri yaşamaktan çok korkuyorum ameliyat olmazsa ağrıları dinmeyecek ancak morfin kesiyor ağrılarını olursa bir çok riski var nolur dua edin kızlar çok kötüyüm duyduğundan beri istemsiz bir şekilde ağlıyorum elimden hiç bişey gelmiyor
çok geçmiş olsun canımAmin canım çok sağol valla elimdeki bişey değil sinirlerim boşaldı gerçekten çok zor süreçlerdi yok öyle kiloluda değil ama olacak olunca oluyor demekki dualarınızı eksik etmeyin Rabbim hayırlı kapılar açar inşallah
Bir de yaz günü, bütün pencereler açık' anında toz oluyor her yer. Kış olsaydı böyle olmazdı, enerjimiz de fazla olurdu
İmkanın varsa şimdiden çağır, bebek zamanını beklerse bir ay sonra yine çağırırsın. Biz şimdi eşimle halletmeye çalışıyoruz en azından pencere perde dolap içleri gibi. En son temizlik için de gerek olursa çağırıcam birilerini ilerleyen zamanlarda, çünkü 35'ten sonra iyice ağırlaşacaksın o zamana kadar her işini hallet demişti bir arkadaşım. Kısmetse bu hafta ev işlerini bitirip önümüzdeki hafta da çantaları hazırlamak istiyorum.
9 agustosta insallah hem evlilik yil donumumuze denk geldi minik hediyem kizim 9 gun kaldi nasipse
İki kere alamayabilirim daha doğrusu doğumdan sonra alırım bi daha diye düşünüyordum. Parası da az değil 150-160 tl tam günbaşka yerlerde daha da pahalıdır tabi. İnşallah benim kız az daha sabrederse bayram bitiminde temizleteyim diyorum artık. Bizde de bütün kapılar penceler açık, ana cadda üstünde oturuyorum, her yer 1 günde toz oluyor.
Nefes alamama değilde nefes darlıgı, konusurken yorulma, yürürken konusuyorsam nefes nefese kalma falan var bende :)
Birde tam iki gögsümün ortasından aşağıdaki göbegimle gögüs arası bir yer yatış pozisyonunda dönerken inanılmaz acıyor onuda anlayamadım neden diye
Benim oğlanın adı renas yol bilen yol gösteren demekCanim Allah sifa versin. Hakkinizda hayirlisi olsun. Sen de stres yapma. Insallah ameliyati iyi gecer.
Bel agrisi annem de cok yasadi. 2 defa da ben yasadim cok zor gercekten de. Insan korkuyor ameliyata da ama morfinle nereye kadar agrilari dinecek. Fazla kilosu mu var annenin. Platinler ondan mi kirilmis.
Ne güzel anlatmıssın agzına saglıkBen de ilk iki doğumum epidural sezeryan. Kesinlikle çok konforlu. Özellikle ilkinde ağrı kesici bile istemedim. Ama ikincide aynı noktadan kesi yaptıkları için dikiş yeri ağrısı oldu. İlkine göre biraz daha acılıydı.
Kızlar sezeryandan korkmayın. Aynı gün ayağa kalktım. 1 hafta sonra evde bahar temizliği yaptım. Hatta doğumdan eve gelmiştim, önceki gün temizlik yapılmıştı, kadın yastıkların vazolarım yerlerini değiştirmiş. Eve girer girmez onları toparladım o derece.
Sütüm de hemen geldi. Bebeği getirdiler sütüm bayağı geliyordu. Elbette normal olan iyidir ancak 20 dikişle 24 sancıyla bebeği riske atarak yapılan şeyin adı normal Doğum değildir. Bu da benim fikrim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?