Selam kizlar, aranizda sepet besik kullanan var mi? Bana bir arkadasim besigini verdi. Icinde ince bir sunger var. Yatak olarak yetersiz. Internetten besik seti siparis verdim, yan koruma yorgan vs var ama icindeki yatak asiri konforsuz ve yumusak. Sepet besige gore yatak bulmak cok zor. Nasil bir sey yapabilirim bilemedim. Icindeki sungerden bir tane daha yaptirsam mi diye dusunuyorum. Sizler nasil yaptiniz?

Rabbim yardımcınız olsun
En azından caresi olan bi dert öyle düşün karnındakinide düşün kendini üzmen aglaman senide kötü yapar gücsüz bırakır
En kısa sürede iyileşicek insallah

Ay yerim ya
Rabbim analı babalı büyütsün ismiyle yaşasın
Bide normal dogmus ne şahane

İçine özel sünger yaptırabilirsin ölçülerini verip, orta sertlik te

M Mimicikk sünger kestirmişti nasıl bişey nereye yaptırılıyor falan anlatır hemen sana simdi :)

Damdan duseni damdan dusen anlar derler seni öyle iyi anliyorum ki erensar Cok gecmis olsun tez zamanda agrilari dinsin insallah..insan en cok sevdigiyle sinaniyor sahiiden boyle donemde olmasa iyidi ama sabir diyorum.. sevdigim bir kitapta yaziyordu "Derdini sev kaderini sev sana kuyuların karanlığından sonra aydınlığı göstereni sev "

Benimki baş aşağı duruyo ama bende temizlikten eğilmektende oluyodur dedim
Baş aşağıydı ama en son kontrolde yine baş yukarı döndüğünü gördük. Temizliğimi yaptım bugün içim rahatladı. Gardrobumu da düzenledim mi çantaları hazırlayabilirim. Bir kaç eksiğim kaldı taç terlik fln, haftasonu onları alırız inşallah çıkıp. Eşime de perdeleri astırıyorum bir yandan, bayrama kadar her şey tamamlanmış olur umarım. Çünkü kendi sat'ıma göre 35 haftam bitti, doktorum ilk ultrason ölçümlerine göre hesaplıyor.

Ben bugun bildiginiz sinir krizi gecirdim..herhalde artik patlama oldu,ev halkida hayli gergin bakan teyzemle gerildik..aglayamamistim bile bir yandan korktum evladima bir sey olacak diye bir yandan duramadim hickira hickira agladim..isyan etmek istemiyorum ama ölüm olsa bir kac gun aglardim simdi her gun aci cekisini uzulusunu gordukce dayanmak zoruma gidiyo..son aylar bu zamana kadar cok guzel gelmistik sakin sakin..son 1ayda yasadiklarim psikolojisini nasil etkiler acaba bebegimin.. cok uzuluyorum..ozur dilerim diye seve seve agladim..doner donmez psikologlada gorusecegim öyle ki normal dogum icin sanci cekmeye bile gucum kalmadi sanki...

M Mimicikk sünger kestirmişti nasıl bişey nereye yaptırılıyor falan anlatır hemen sana simdi :)
Evet evet ben gidip koltukcudan istediğim süngeri istedigim boyuta kestirdim. Terziyede fermuarli alez yaptırdım üstüne mis oldu

Ben vitamini hic icmiyorum cok da buyuk zaten sana ne yazdi acaba

Çok geçmiş olsun Allah'ım yardımcın olsun inşallah

Rabbim yardımcınız olsun
En azından caresi olan bi dert öyle düşün karnındakinide düşün kendini üzmen aglaman senide kötü yapar gücsüz bırakır
En kısa sürede iyileşicek insallah
Öyle ama canım işte neler çektiğini gördüm ya diğer ameliyatlarında birde felç riski baya yüksek o yüzden bir anda çöküş yaşadım diğer ameliyatları geldi gözümün önüne en son ameliyatı 7,5 saat sürmüştü haber alamadan beklemek insanı yıkıyor o ilk anki halim yok daha mantıklı düşünüyorum bizim şer gördüğümüzde belki de bir hayır vardır diyorum Rabbim anneme şifa dayanma gücü banada ona bakabilmem için güç kuvvet versin inşallah şuan dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden çok sağol canım moral veriyorsunuz dualarınızı eksik etmeyin

Maşallah canım bol bol sütün gelir inşallah bebeğininde sarılığı geçer inşallah bi an önce büyür ve kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…