Aynen öyle canım daha önceden de aynı sıkıntıları yaşamıştık ama işte bu zamana denk gelince daha çok düşünüyor insan nasıl olacak ne yaparım diye sabretmekten dua etmekten başka yapacak bişey yok şuan zaten Rabbim anneme dayanma gücü versin inşallah ağrıları çok fazla inim inim inmiyor ağrı kesici fayda etmiyor morfin rahatlatıyor sadece bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler çok sağol canım desteğin için Rabbim cümle hastalarla beraber senin annene de tez vakitte acil şifalar versin

Canım işte insanın sinirleri yıprandıkça daha da büyük tepkiler veriyor elimde olmadan birde biz şimdi daha hassas dönemlerdeyiz o yüzden duygularımızı kontrol edemiyoruz bir anda ani patlamalar yaşıyoruz Rabbim dayanma gücü versin

Sungerin kalinligi ne kadardi? Besigin kendi sungeri ustune mi koydunuz?
Henüz beşiğimi kurmadim benim ki park beşik zaten ama içindeki şey çok dandik. Dolayısıyla üstüne kullanmam sanmiyorum kalınlığı bı serçe parmağı kadar ve sert

Aynen canım sağlıkla kavuş yeter ki
Sıkma canını hayırlısı olsun inşallah

Teşekkür ederiz çok güzel olmuş
Hayirlisi olsun hakkında canim senin için riskliyse dr da önermemiş normali

Amin inşallah hepimizin en hayırlısı sağlıklısı hangisiyse öyle olsun doğumları

Oyyy maşallah size

çok geçmiş olsun canım benim
Yıpratma kendini her sıkıntıda bi kolaylık olır inşallah
Allah anneciğine sağlık versin belki ameliyat sonrası çok çok rahatlar çabuk toparlanır
Allahtan bi çaresi var derdinin
İnşallah su gibi akıp geçer bu kötü günleriniz

@Elwing6 ağlamak rahatlatmıştır
Ben ağlayamayınca rahatlayamıyorun sonra o şeyi daha çok düşünürüm gerilirim sürekli
Gerginliğinizi de inş en yakın zamanda halledersiniz
Bu durumunuzda herkes yıprandı aniden olan bişeydi
sen uzak durmaya çalış

hilal1907 o minnakı yesinler
Geçmiş olsun sarılığı da atlatır toparlanır o günler de gelir annesi
Sonra koyun koyuna evin tadını çıkarırsınız

Baya bi isini halletmissin bayrama kadar bitirirsin bence bebegin ne zaman geleceği belli olmaz karışık seninki biraz bende yarin muayeneye gidicem 32de gittiğimde 34+5 dedi dr cok merak ediyorum yarini

Baya bi isini halletmissin bayrama kadar bitirirsin bence bebegin ne zaman geleceği belli olmaz karışık seninki biraz bende yarin muayeneye gidicem 32de gittiğimde 34+5 dedi dr cok merak ediyorum yarini
Amacım bayrama kadar bitirmek canım. Önümüzdeki hafta da sıcak olacak Ege bölgesi ama yapacak bir şey yok, yavaş yavaş yapıyorum kendimi yormadan.
Hayırlısıyla zamanlarında gelsinler inşallah. Yerlerinin de hayırlısı olsun, her seferinde farklı duruşta görüyoruz biz keratayı.

Seninki içerde daraliyo heralde inşallah hayırlısıyla gelsinler bende yavaş yavaş her gün bi iş yapiyom en iyisi bu valla

Henüz beşiğimi kurmadim benim ki park beşik zaten ama içindeki şey çok dandik. Dolayısıyla üstüne kullanmam sanmiyorum kalınlığı bı serçe parmağı kadar ve sert
Bebek icin ne sert ne yumusak olmali diyorlar. Ben de bilemedim, omurgasini rahatsiz etmeyecek bir sey lazim. Ben de bir sorayim etrafa bakalim.

4. Bebek kafasi cok asagida rahmin delinebilir fln dedi Allah korusun o yuzden aliyor

Hos gelmis minik adam Allah bir an once kavustursun sana yavrunu merak etme toparlar sarilikta geciyor zamanla zatenemsin insallah hep meme uclarinin soyulmasi normal bebek emerkende soyulurdu benim

Ustuste geliyor geldi mi ama Allah yardim ediyor merak etme canim kapilar aciyor teyzen falan yok mu destek olabilecek emari hayirli ciksin insallah

Ben hamileligimin basindan beri agliyorum esim once psikolojik rahatsizlik gecirdi canima okudu hep agladim ayrilcaktim hatta birilerine asik oldu kafasinda hastaliktan sonra bu hastaligi geldi olumden donuyor suan resmen ve arti 3cocugum var boyle hem kzrnimi tutar cocugumu mahvediyorum derdim hem agladimcunku duygulari yasamazsakta vucudumuzun baska yerinden patlak veriyor canim ertesi gun toparlanabiliyorsan psikolojik yardima falan da ihtiyacin yok kendi kendinin terapisti insan Allah kuluna kaldirabilecegi kadarini yukluyor esim hastanede yatarken hemsire bir kiz arkadasinin 25 yasinda beyin ameliyati sonrasi 97 gundur yogun bakimda oldugunu ve sadece parmagini oynatabildigini soyledi sonra sukrettim halimize beterin beteri var yani canim bebegin senin gibi guclu olacak hic merak etme sakin de olur insallah Annene de sifa versin Rabbim

2. Eylül bebişimiz gelmiş hoşgelmişşş Hayırlısıyla evinize götüreceğiniz günler çok yakın olsun canım gözün aydın Biz de sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…