4. Bebek kafasi cok asagida rahmin delinebilir fln dedi Allah korusun o yuzden aliyor
Allah Allah her gün bir şey duyuyoruz. Benimkinin de ayaklar ya da kafa aşağıdayken zor yürüyorum çok baskı yapıyor ama böyle bi şey söylemediler. Hayırlısıyla sağlıkla kavuş bebeğine canım

Bas agrisindan kivranip duruyorum. Ensem ve alnimdan cok kotu agri giriyor. Aksi gibi vantilator de kirildi.
Tansiyonunu ölçtün mü? Aile hekimi baş ağrın olursa mutlaka gel tansiyonunu ölçelim, evdeki bilekten ölçene de çok güvenme dedi.

Ölümü düşünme lütfen
Annem ananemin ardından üc yıldır her aklına geldiginde göz yası döker her cuma aglar ki ananem 80küsür yasında aylarca hastanede alzeirmer olup yatıp bizi biraz da gidişine hazırlamış olmasına ragmen annem olsun ben ona öylede bakmaya devam ederdim en azından yasıyor derdim diye düşünür düşünür aglar
Anne her yasta her şekilde anne ve emin ol üc gün aglayıp kendine gelmiyorsun
Yasadıgın cok zor cok kötü bi sürec ama gececek isyan etme artık sende bi annesin ve kızın icin kendin icin annen icin güclü olmak zorundasın
Rabbim tez zamanda ferahlık versin

Canim demir hapini simdiden sonra ve dogumdan sonra aksatma. Dogumdan sonra da bir sure kullandiriyorlar demiri.
Evet doğumdan sonra devam edilmesine rağmen saçları dökülüyor çoğu kişinin. Demiri ve multivitamini hiç aksatmıyorum ben.

Günaydın herkese.Pazartesi kontrol var diye aksam ağda yapayım dedim bacağıma.Kucuk bir yerde yaşayınca kuaför imkanı yoktu.Cekemedim ağdayı,2-3kez çekmeye çalışınca bacağım fena morardı.Aynı sefa kremi vardı ondan sürdüm ama geçmedi.Agda işi beni çok geriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…