Benim de demir ilacı kullanmama rağmen git gide düşüyor demir değeri
Ben aylarca kullandim, iyiydi degerim. 7. Aydaki kan tahlimde dusuk cikinca doktorum ikiye cikardi dozu. Son tahlilde duzelmis. Demir cok onemli. Bir arkadasim hic icmemis. Dogumdan sonra bir gun yigilip kalmis. Noldugunu anlamamislar. Norolojik testler vs derken bir bakmislar ki demir sifirlanmis neredeyse. Ihmal etmeyin kizlar demiri.

ben de hep portakal suyuyla içiyorm gerçekten artttiriyor etkisini ben solgar içtigimden günde 2 iciyorum

Kızlar sanki kendimi sıkmasam bebek çıkacak gibi aşağıya baskı var. Kemiklerim sızlıyor. Geçen yıl doğum yapan arkadaşım son 1 haftamda ben öyleydim diyor, acaba yaklaştı mı doğum diye düşünmeye başladım bu defa da, zaten her duyduğumdan etkileniyorum

Kontrolden geldim su döktüm resmen oyle bunaltıcı oğlum uzun boylu olucak bacak boyu uzunmuş bacak boyu ve karın çevresi 36 hafta gözüküyo kafa çevresi haftasıyla uyumlu kilosuda 2940 ortalama alındığında iki hafta önce gözüküyo oda uzun boyundan sanirim nst normal cikti bidaki randevu iki hafta sora

Aynı baskı bendede var kafa aşağıda die baskı yapıyomuş bugün ebeye sordum doğumda yaklaştı artık

Amin canım Allah razı olsun inşallah ama işte aynı süreçten geçtiğimiz için neler yaşadığını bildiğim için çok korkuyorum ya canım Rabbim inşallah bu mübarek cuma hürmetine cümle hastalara şifa versin içlerinde de annemede

Ustuste geliyor geldi mi ama Allah yardim ediyor merak etme canim kapilar aciyor teyzen falan yok mu destek olabilecek emari hayirli ciksin insallah
Evet canım öyle oluyor valla ne diyelim daraltan Rabbim bunaltmaz inşallah derdi veren dermanını da verir yok canım annem en küçükleri teyzelerim yaşlılar bizde uç kardeşiz ben tek kızım en büyükleriyim ikide erkek kardeşim var biri zaten suriyede uzman çavuş biride aydın da sağlıkçı o yüzden de ben bakarım inşallah çabuk toparlanır annem gelinimiz gelirim dedi onunda bir yaşında kuzusu var onada kıyamıyorum herşeyin hayırlısı canım

Ben ne olursa olsun kaynanamla bakmak istemezdim
Tek bakayım ama birlikte bakmayalım derdim herhalde
Ben annemin yanına gidicem bikaç hafta kalıcam ama 40a kadar değil yaram olursa iyileşene kadar iki üc hafta sonra benimde bebeğime alısmam yalnız kalmam tek basıma ögrenmem lazım diye düşünürdüm
Sana tavsiyem ya sende git annenin yanına en azından psikolojik destek görürsün bir iki hafta
Yada o gelsin bir iki hafta
Ama sonrası kendin kal et
Zaten sana muhtac bi bebek olucak
Birde yanında 2yas sendromlu bir bebege tahammulun nasıl olur birde dedigin gibi aksam gelip yemek yiyip gidicekler iyice sinirin bozulcak sabahtan aksama birileri evinde falan

hayırlı olsun canım tekrardan küçük bebekler
daha çabuk büyür derler seninkide inşallah öyle olur
çabuk toparlar niye erken doğdu belli mi peki.

ing6, post: 60733058, member: 924399"]
Ben bugun bildiginiz sinir krizi gecirdim..herhalde artik patlama oldu,ev halkida hayli gergin bakan teyzemle gerildik..aglayamamistim bile bir yandan korktum evladima bir sey olacak diye bir yandan duramadim hickira hickira agladim..isyan etmek istemiyorum ama ölüm olsa bir kac gun aglardim simdi her gun aci cekisini uzulusunu gordukce dayanmak zoruma gidiyo..son aylar bu zamana kadar cok guzel gelmistik sakin sakin..son 1ayda yasadiklarim psikolojisini nasil etkiler acaba bebegimin.. cok uzuluyorum..ozur dilerim diye seve seve agladim..doner donmez psikologlada gorusecegim öyle ki normal dogum icin sanci cekmeye bile gucum kalmadi sanki...
[/QUOTE]

hayırdır canım kötü birşey mi varda ağlıyosun.

haklısın cnm lohusa evde minik bebek
ve o ayda bir bebek zor olur sana çünkü bebeğin
uyudukça sende uyursun dinlenmeye ihtiyacın var
ama bunu kayınvaliden düşünür gibime geliyor.

selam kızlar
idrar yolu enfeksiyonundan bugün yine sancılandım sabah
3 gündür yoktu bugün oldu acaba atamadım mı ya kötü birşey olacak
diye korkuyorum
aslında benden ziyade abimin eşi de hamileydi ve bahsetmiştim hatırlayan varsa
down sendromu falan şimdi daha farklı birşey sakatlık durumu var kafası bedenine göre büyükmüş
mikrosefali mi ne öyle bir hastalık demişler hepiniz dua edin nolur sağlıklı olsun inşallah prensesim çok üzgünüm
hastalığıda ilk defa duyuyorum

ilk etapta kullanacağımı sanmıyorum çünkü emzirme sonrası göğüsün kremlenip hava alması gerekiyor. Lansinoh ultra ince göğüs pedi aldım ben
Ben de ondan almaya karar verdim ama az olan paketten alıcam, beğenirsem sonra 100 lü filan alırım

Allah yardimcin olsun hersey yoluna girer sıkma canını yolunu bulursun insallah

Bende biraz daha sakin düşünüyorum şuan , pek çarem yok aslında. Ama daralacağım kesin. Büyük ihtimalle farklı birşey düşünemeyecekler.
Çok daralırsam pazartesi-Salı-Çarşamba annem, diğer Perşembe Cuma kayınvalide diğer torunuyla, Cumartesi Pazar kayınvalide tek gibi de olabilir, ama işte annem sadece yanımda durur hiçbirşey yapamaz.
Umarım ve hayırlısıysa normal doğum olurda birde ameliyatlı halimle iyice zorlanmam ,

Allah yardımcınız olsun
Belki hasta değildir belki doğdugunda olmayacak öyle bişey

Canim kv dene sordun mu bence isin aslini ogren sonrada cocuk icin o taraftan biri izin alsin en mantiklisi bu..kendi bebeginin ihtiyaclarini karsilamak icin ugrasirken bir kucuk cocuk daha evde hayli zor olur..
Dün belli olduğu için bende afalladım direk işin peşine düşmek istemedim ama kaygılandım yani.izin alsa bile 1 hafta sonra ne olur bilemiyorum yaşayıp görücez bir şekilde, ben sinirden kendimi yiyeceğim bu kesinde , lohusalığı ilk kez yaşayacağım umarım korktuğum gibi stres altında olmam, olursamda ona göre bişeyler düşüneceğim mecbur

Benimde suan kafasi buyuk 3hafta hatta..genelde oyle deniyor ama son ayda yakaliyormus kendi ayindakileri..testlerde sorun var miydi ?? Genetik olma olasiligi cok yuksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…