ya ilkinde öyle dedik babamın falan biraz büyüktür kafası
ondandır diye doktorlar kesin konuşunca umudumuz tükendi
inşallah dediğiniz gibi çıkar.
Oğlumda kafa 4 hafta ileri karın 2 hafta geri bacak 4 hafta geri cıkıyordu genetik sorun olabilir dediler bizede ama herşeyi normal minik Bi oğlum oldu. Suan kafası büyük ama bana cekmiş genetik yani.inşallah sizinde öyledir canım

İyiyiz canım hamdolsun. Öğlenleri gittiğimde mememe koyuyorlar, kendi çapında alıp emmeye çalışıyor ama uyuyakalıyor hemen. Kilo alımı çok yavaş olduğu için protein takviyesine başlandı bugün ve hemen etkisini gösterdi. Muhtemelen bayram öncesi eve getirebileceğiz oğlumu.
Ben desen hiç gebelik yaşamamış gibi eski Halime döndüm bile. 10kilo almıştım ama şimdi kaç kiloyum henüz tartılmadım. Çok az göbeğim var o da emzirme sırasında toparlanarak sıkılaşır. Dikişler de iyi durumda, Büyük oğlum sırtıma çıkıp günde iki defa atçılık oynuyor Hamileliğimin de bittiğini anlamış gibi hep kucak istiyor Önceden hiç kucak istemezken.
Maşaallah deyin nazar olmasın

Üzülme umudunu yitirme ona da destek ol ki daha rahat geçirsin bugünleri Rabbim en iyisini bilir ondan ümit kesilmez hiç bi zaman buradaki herkes birbirine dua ediyor inşallah birimizin duası kabul olur herkes bu sıkıntılı günleri gülerek hatırlar umarım

Maşallah inşallah daha da güzel günler yakındır miniği bizim yerimize de kokla bol bol çünkü en çok kokusunu merak ediyorum ben

inşallah seninki gibi olur canım
ama belki baktıkları gördükleri başka bişey vardır
bilmiyorum rabbim inşallah sağlıklı vericek

inşallah canım aminnnnnnnn sağolasın..

Canım dua edeceğim inşallah ciddi bir şey yoktur,

Sen kibar şekilde söyle canım hiç çekinme. Annecim 2 yaşındaki bir çocukla bana bakman çok zor, kolaylok sağlayacak bir formül düşünsek vs diye söyle. Eşin de konuşmaya dahil olup destek versin, evet yesilus çok haklı anne sen yeğenime mi bakacaksın yesilus ve bebeğine mi böyle çok zor olur vs desin lohusalık dönemine bırakma bunları çünkü çok duygusal olacağız, sütüm bile kesilebilir kafaya takmaktan Allah korusun

Aynen canım bende en fazla 15-20 günde tamamen toparlanmış olur, bebeğe alışmış olurum diye düşünüyorum. Eşim haftasonu temizlik yapıverir. Ben de bebek uyuyunca fırsat bulursam kolay çeşit yemekler yaparım çokça bi zaman yeriz veya annemden rica ederim 1 haftalık yemek yapıp getirir dolabıma koyar. İnsan her duruma zamanla adapte oluyor. Yurt dışında çoğu kadın baştan itibaren tek başına oluyor, onlar üstesinden geliyorsa bizde geliriz. İki-üç çocuk olsa o daha zor olurdu. Çocuğu olanlara Allah kolaylık versin

Allah yardimciniz olsun insallah bir an once sifa bulsun annen

Canım tansiyonun ara ara yükseliyor olabilir, birinden tansiyon aleti ödünç istesene, evde takip et. Tansiyon yükselmesinin en büyük belirtisi baş ağrısıymış. Bir de sıcakta kalma.

Kızlarrr, arkadaşım da gördüğüm ve kendimle de onayladigim tek doktora bağlı kalmayın. Son zamanlara yaklaşıyoruz kimimiz yaklaştık bence bi muayene de başka biR doktor başka bir görüş alın yine kendi doktorunuzdan devam edersiniz. Farklı görüş, yorum almakta fayda vardir

Yaaa bir de sezeryandi dimi masaallah size ❤ nazar degmesin cok sevindim cok daha iiyi gunleriniz olsun insallah darisi bize olsun fazla agrisiz sancisiz :)

Bir sey daha okurken kacirmisim mikrosefalide bas cevresi aksine kücük oluyor siz buyuk diyorsunuz..bence o bebiste hicbir sey yok..dogunca yazin bizede lutfen..mujdeli haberler vereciginizi dusunuyorum..Allah yardimcimiz olsun hepimizin

H honey bunch canım senin hurçlardan aldım bende. internette beyaz rengiydi bana gelen mavi seninkinin aynısı yani. ama çok güzel bence normal tatile giderken de kullanabileceğimiz bisey. hemde gayet uygun 6 boy hurç için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…