Inş sağlıklıdır sağlıklı doğar dualarım sizinle

Kizlar bacaklarim elbise giymekten pisik oldu. Keske sort giyseydim elbisenin altina. Cok az ama baya canımı yakiyor. Pantolon da giymeyi sevmedim sicakta terleyince bacaklarima yapisiyor. Eve geldim kantoron yagi surdum ama cok yorgun hissediyorum. Uzandim.

Maşallah maşallah haberler cok güzel hele bayramda tam takır olmanıza cok sevindim

İyi yapmıssın güle güle kullan benimkinin fotosuda maviydi direk o geldi zaten
Plastik kokusu icin ben sıcaga yakın ılık suya deterjan döküp bes dk bekletip duruladım makinede nasıl olur bilemedigim icin seninde aklında olsun :)

kizlar ferritin 4 hemoglabin 9.5 doktorum ferrijet taktirdi hemen yukseltyrmus
Bana da geçen hafta iki kere takıldı tekrar tahlil vermedim yükseldi mı bilmiyorum ama ben çok kötüydüm baya halsizdim sürekli baygınlık geçiriyordum takıldıktan sonra gayet iyiyim şükür en azından halim var. Sürekli takip etmemiz gerek birden yerle bir olabiliyo çünkü Allah korusun sana da geçmiş olsun

Kim demişti hatırlamıyorum
Bacak arana zeytinyağı sür pişik olmasını engelliyormus

ya canim demedin hiç
bana 2 doz takıldı ama bende aydinlanma olmadı hatta normalde 8 5
7 4 olan tansiyonum iyice düştü evde uyudum sonra duzeldim bakalım olumlu etkilerini bekliyorum aslinda ben kendimi iyi hissediyordum

ya canim demedin hiç
bana 2 doz takıldı ama bende aydinlanma olmadı hatta normalde 8 5
7 4 olan tansiyonum iyice düştü evde uyudum sonra duzeldim bakalım olumlu etkilerini bekliyorum aslinda ben kendimi iyi hissediyordum
Benim için normalleşti aslında çünkü sürekli takılıyor :) hamilelikten önce de böyleydi sürekli takviye yapıyolardı hamilelikte iyice düştü hiç bişey fayda etmiyo sadece ferrinject fayda etti bana biraz toparladım demek ki kendini hissettirmeyebiliyor tedbirli olmak lazım umarım daha iyi hissedersin hemencik etki etsin inşallah

insaalllah canım ya

Sürekli mi böyle oluyo senin de yoksa hamilelikten dolayı mı oldu
genelde 11 12 ydi benim hamilelik oncesi de kullandim ben ama maalesef benim bagirsaklarimda emilim bozukluğu var o sebeple ilaçlar ben de pek etki etmiyor d vitamini b12 v.s. bunları normal hayatim da iğne olarak alıyorum
kanım da 9.5 civarına düşünce bunu da damardan vermek durumunda kaldilar...
senin de mi öyle

Selam kızlar kontrolğmğz iyi geçti herşey normal gayet güzel 2250 gr olmuş kasılmalar ve sertleşmeleri sordum nst ye bağlandım iki kez sancı çıktı ama kısa süre normal dedi baş aşağıda olduğu için baskı oluyormuş sanki vajşnam yerinden çıkacak gibi ağrı oluyordu adım bile atamıyoduö baş aşağıda olduğu için iş o baskı da artık nor al bunlar dedi kan ve idrar tahlilim nasıl çıktı bilmiyorum bekleyemedim çok sıcaktı artık mesaj atacak bizden haberler böyle

Evet hatta araştırmaya bile aldılar kan hücrelerini ama kesin bişey bulamadılar benim hamilelikten önce 7 lerde oluyodu 9 u görünce biraz iyi oluyodum ama hamilelikte daha da düşmesi gerekirken her zamanki gibi kaldı 8 9 arası idare ediyorum fazlası olmuyo çünkü :) Allah'ım bizim de bebeklerimizin de sağlığını korusun inşallah

valla şuan makinedeler yarın sabah yıkıcam bisey olmaz gibi geldi kısa programa atıcam

Bu gece yine uyku yok midem de de hazimsizlik cok bir de sivrisinekler sagolsun sicaklar cok bunaltti beni oglumu da 3 agustosta dogurmustum yarin dogum gunu yani bugun ayy iyi ki 6 gunum kaldi dedim bu gece hakikaten zor ya yas da oldu 33 bucuktan 34 uyu uyuyabilirsen klima var yattigim odada carpar diye korkuyorum sezaryen oncesi Allah hepimize kolaylık versin insallah

Amin canim. Ben de butun camlar acik yatiyorum. Yatakodasinda biraz uyumusum, simdi uykum kacti. Rutin olatak geldigim salona geldim uyuyamiyorum. Biraz burnum da tikandi sanirim grip gibi bisey geliyor. Bagazim hafiften sismis. Evde vantilator ve klima yok. Olursa carpar diya almiyorum ama acik camfan etkilendim sanirim.
Tum vucudum agriyor. Bugun disaridaydim gezmek icin yoruldum sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…