günaydın arkadaşlar

ben klimayla daliyorum
ondan mi ilaçlardan mi bilmem bi karın ağrısı ile kalktım
pencere açınca sinekliklere ragmen mutlaka bi yolunu bulup sinek girio anlamış değilim

Odaya girmeden onbes dk önce klimayı ac girene kadar calıssın girdiginde kapa direk serin odaya dalarsın :) tabi havalar asırı sıcak illaki gece gene eski haline dönecek
Ben oda oda geziyorum gece klimayı unutursam direk carpar cünkü uyurken acamıyorum korkudan
Miden icin gaviscon sinekler icinde suanda tel taktıramayacagına göre Allah kolaylık versin diyorum
Kanımız cok bolmus gibi dadanıyorlar bize pisler

günaydın arkadaşlar

ben klimayla daliyorum
ondan mi ilaçlardan mi bilmem bi karın ağrısı ile kalktım
pencere açınca sinekliklere ragmen mutlaka bi yolunu bulup sinek girio anlamış değilim
Günaydın
Sineklik olmayan bi cam balkon vs den önden girip bekliyordur cakallar :)

Günaydın güzel anneler bizimde pazartesi kontrol var, en son rahim ağzında kısalma var demiştiinşallah herşey yolundadır, çok da üstünde durmuyorum tedbir elden takdir Allahtan. Bişey olacaksa mani olamayız, eşim yıllık izinde 3 tane çocuk olunca mecbur geziyoruz. İki sefer 1er saatlik yolculuk yaptık, evde mecbur yine ayaktayım onların arkasında dönüyorum,yapacak bişey yok. Allah korusun meleklerimizi

Maşallah size bayram öncesi elinizi öpmeye gelir inşallah minik kuzu

Evet kesinlikle bende o şekilde olumsuz etkilenmemek Çin baştan konuşulması gerektiğini düşünüyorum , uygun bir zamanda konuşucaz artık

Tok olunca belki daha cok hareket ediyordur etkilermi nelerine bakılıyor bilmedigim icin en iyisi yiyip gideyim :)
Ben hiç aç gitmediğim için birde söylemedikleri için farketmez dedim ama sen tabi tok git kuzucun belki yüzünü gösterir en son randevuda biz hiç göremedik, bugün mü randevun

Tok olunca belki daha cok hareket ediyordur etkilermi nelerine bakılıyor bilmedigim icin en iyisi yiyip gideyim :)
Göbeğine 2 renk lastik ve bir cihaz takıyorlar , biri sancı kontrolü diğeri kalp atışıydı yanılmıyorsam elime bir düğme verdiler kasılma hissedersen bas diye , ama çok önemli değil zaten cihazda belli oluyor dedi , 15 20 dk kaldım tansiyona baktılar sonda muayene

Ben hiç aç gitmediğim için birde söylemedikleri için farketmez dedim ama sen tabi tok git kuzucun belki yüzünü gösterir en son randevuda biz hiç göremedik, bugün mü randevun
Biz son ikidir göremedik bende hep ac gidiyorum kan vermem gerekir bişey olur diyede normalde sabahın köründe gidiyordum bugun ilk defa ögleden sonra randevum var bakalım kendini gösterecek mi :)
Karnım hala yukarda sancım oldugunuda düşünmüyorum aralarda kasılmalarım oluyor ama acı verecek kadar değil burdaki yorumları okudukca dogumuma cok var gibi hissediyorum :)

Bi ekrana baglıyorlar aklımda kalan o o ekranda bebek yüzü gözüküyor mu kalp sesi duyuluyor ama :)

Günaydın kızlar
Ben dün tüm işleri devrettim arkadaşlarla vedalaştık 6 ay yokum , Perşembe’de pasta kestiler bana saolsunlar artık evdeyim inşallah ufak ufak işlerimi ilerletir sonlandırırım ama son günlerde hava çok bunaltıcı
Sabah kalkarken ayağıma kramp girdi eşimi çağırdım. Ayağımı tabandan tutarak öne doğru ittirince kasılma azaldı ama 2 kez daha girdi iyi ki evdeydi. Muz ve sodaya yükleneceğim
Haftaiçi de sağlık ocağındaki hemşirem çağırdı son izlenimi yapalım dedi , yine eksik değerlerim var mı diye kan tahlili de yaptırayım diyorum. Kontrolüm tam 1 hafta sonra bebeğim de çok aşağıda bakalım hayırlısı

Evet ama o hiç belli olmaz bir anda herşey değişebilir , ben mesela belirtilere erken başkasamda 40. Haftayı bulabilirim tam bir belirsizlik bence hep tok git benekte uyanık ve hareketli olur , ben kan işlemlerimi sağlık ocağında yaptığım için hiç aç gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…