Ben oyle oluyorum ki gece banyo yaptim klima actim oturarak uyumaya calisiyorum olmuyor sineklere ilac takili guya etki etmiyo rennie yi biliyorumsoguk sut 2 kasik iyi geliyor ama yine de gecmiyor bu ara neyse sayili gun cabuk gecer her an sancilaniyorum bir de azicik evin icinde yurusem esime gidecektim hastaneye gidemedim dogumu tetikler diye

Ben yuruyemiyorum bile bi itiyo cok asagida diye annemde yatiyorum yan apartmana gittim donuste kasilma basladi gerci benim stres uzuntu cok etkiledi beni artik sinirlensem dahi bebek kasiliyo su 6 gun dayansin da hic degilse diyorum buyuk kizimda 2cm aciklikla 4 hafta durdum ama bu 4.zorladi beni kizimi salliyorum simdide

Oy oy oyyy maşallah Öyküye iyice doğacak boya kiloya geliyorlar yaaa yine kendini göstermedi demek nazlı minik

Kızlar biz de oğlumun park yatağını kurduk. Uyku setinden 2 uzun 1 bas yan koruma cıktı . Park yatakta onları bağlama yeri yok malum, zaten kenarları file olduğu için bebek için riskli bir yani yok. Ben de iki yan korumayı park yatağın içine yatak olarak koydum, baş korumayı da ilerleyen dönemde reflu gibi bir sıkıntı olursa yükselti amaçlı kullanırım dedim. Yatak akmamıştım zaten ilk etapta park yatagin kendi pedi yeter , babynest de var diye düşünmüştüm. Yan korumalar da öyle değerlenmiş oldu

E tabi bide senin yaklastı
Gaviscon surupta iyidir aklında olsun

Kızlar merhaba 2. Dogumu olan tecrübeli annelerin yorumunu bekliyorum. Benim ilk olacak Allah nasip ederse, hastaneye yalnız eşimle gideyim diyorum. özel hastane bu arada acaba bebekle ne kadar ilgileniyolar yani eşimin yetemediği yerde altını falan değiştiriyolar mı mesela? Sezeryan olursam kendim yapamayabilirm çünkü

Bunu ben de merak ediyorum. Ve reflü yatağı aldım hastaneye de götüreyim mi, daha rahat eder miyiz? Yan yatırma yastıkları da var. Emzirme minderini de götürmeyi düşünüyorum hastaneye.

Her elbise giydiginde dışarı cikmadan bacaklarinin arasina yag sür gun boyu o tahrisi önlüyor bende oldukca kiloluyum bu en guzel çözüm sicakta sort flanda giyemem cunku

Bunu ben de merak ediyorum. Ve reflü yatağı aldım hastaneye de götüreyim mi, daha rahat eder miyiz? Yan yatırma yastıkları da var. Emzirme minderini de götürmeyi düşünüyorum hastaneye.
Sezeryan olursa emzirme yastıgı kesiğe denk geldiğinden ilk etapta kullanılmıyor diye duydum ben. Reflü yatağını yük yapmaya gerek yok bence evde kullanırız diye düşünüyorum:)

oy oy kocaman kız olmus ya yerim ben onuuu.
bizimde pazartesi randevu bakalım ne yapmıs ne kadar büyümüs cok merak ediyorum

Bugun cok kasik agrim oldu hafif sancilar cok afedersiniz cisim var gibi..asagida bebek..kasildida ara ara..kanama vs.olmadigindan acile gitmedim.yalanci sancilardir herhalde

Bugun cok kasik agrim oldu hafif sancilar cok afedersiniz cisim var gibi..asagida bebek..kasildida ara ara..kanama vs.olmadigindan acile gitmedim.yalanci sancilardir herhalde
dinlendiğinde geçen ağrılarsa yalancıdır. kanama vs olmadıkca bende çok dikkate almıyorum :) artık bu ağrılara alışmalıyız öyle demişti ağustos anneleri

dinlendiğinde geçen ağrılarsa yalancıdır. kanama vs olmadıkca bende çok dikkate almıyorum :) artık bu ağrılara alışmalıyız öyle demişti ağustos anneleri
Ben biraz yoruldugum icinnn acaba zorladimda mi oldu diye korkuyorum..basmakta hala zorlaniyorum bakalm sabaha gececekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…