herkese iyi haftasonları kızlar
Ben bu cuma işyerimden ayrılacağım inş
İşyerindeki arkadaşlarımla arada dışarıda toplanırdık
Yine toplanalım dediler bahçeli bi cafeye gittik ki
Kendi çaplarında küçük bi baby shower hazırlamışlar
Çok duygulandım
Hamilelikten midir nedir gözlerim doluverdi
Büyük bişey değildi ama düşünüp hazırlanmaları beni çok mutlu etti
Oğlumla da böyle güzel bi anımız oldu
Bebek kasiliyor toplanma gibi ve alt tarafa baski yapiyor cikacak gibi kasiklarima da agri giriyor benim kasilinca bebek bir de ayni aralikla sanci oluyor nst de ozellikle cikarsa sancin daha net anlarsin
Anladım canım haftaya ilk önce nst gir dedi doktor ilk defa girecegim bakalım ozaman neler olacak. Bu arada doktor randevumdan once mi gitmem lazım uzunmu sürüyor nst
Anladım canım haftaya ilk önce nst gir dedi doktor ilk defa girecegim bakalım ozaman neler olacak. Bu arada doktor randevumdan once mi gitmem lazım uzunmu sürüyor nst
Günaydın güzel anneler ve gebişler. Doğuranlar sağlıkla neşeyle büyütsün inş. Darısı da doğumu bekleyen bizlerin başına inş. Keyifli bir pazar günü diliyorum hepimize
Benim gibi bebişinin yüzünü hiç görmeyen var mı aramızda?? Minnoş kız sürekli sırtını dönüyor bize ve göstermiyor yüzünü. Plasentam ön duvarda galiba oraya sırtını yaslamak iyi geliyor ona keyifçi kız ❤
Benim gibi bebişinin yüzünü hiç görmeyen var mı aramızda?? Minnoş kız sürekli sırtını dönüyor bize ve göstermiyor yüzünü. Plasentam ön duvarda galiba oraya sırtını yaslamak iyi geliyor ona keyifçi kız ❤
Son 10 günde 3 defa oldu karnimin alt bolgesinde adet olacakmışım gibi surekli devam eden bir ağrı var (araliksiz 1-2 saat sürmüştü geçen ağrıdığında) Hamile olmasam bugün yarın adet başlayacak derim. Sancı yok neyse ki. Zaten kendimi yormamaya çalışıyorum. Şimdi de uzandım bakalım inş geçer.
Benim kızında net değil yüzünün görüntüsü, üstelik her muayenede bakıyor doktor. Bir seferinde yanağı net oluyor, bir seferinde burnu vs parça parça görüyoruz yüzü ne güzel bazılarının vesikalık foto gibi oluyor
Kızlar kızın park yatağını sipariş vericem renk konusunda kararsız kaldım sizce gri mi mor mu? Nevresim takımlarını filan toz pembe, beyaz renklerde aldım. İkinci çocuk olur mu meçhul ama sonra oğlum olursa onda da kullanmak için gri renk mantıklı olacak ama bu mantık yüzünden çocuğumun eşyaları hep unisex renkler oldu mor da çok mu abes gerçi bilemedim. İkizler burcu şu kararsız anneye bir fikir lütfen
Kızlar kızın park yatağını sipariş vericem renk konusunda kararsız kaldım sizce gri mi mor mu? Nevresim takımlarını filan toz pembe, beyaz renklerde aldım. İkinci çocuk olur mu meçhul ama sonra oğlum olursa onda da kullanmak için gri renk mantıklı olacak ama bu mantık yüzünden çocuğumun eşyaları hep unisex renkler oldu mor da çok mu abes gerçi bilemedim. İkizler burcu şu kararsız anneye bir fikir lütfen
Kızlar ben doğurdum dün gece 1de aniden suyum geldi noldugumu anlamadım bu sabah kızımı genel anesteziyle dünyaya getirdim. Ama cok korkuyorum yogun bakim unitesinde akciğerleri gelişememiş erken olduğu için cok karmakarışık bi haldeyim ben anne oldum ama çocuğum yanımda degl
Kızlar ben doğurdum dün gece 1de aniden suyum geldi noldugumu anlamadım bu sabah kızımı genel anesteziyle dünyaya getirdim. Ama cok korkuyorum yogun bakim unitesinde akciğerleri gelişememiş erken olduğu için cok karmakarışık bi haldeyim ben anne oldum ama çocuğum yanımda degl
Aaaaa hayırlı olsun Allah tez zamanda kuvozden çıkmasını nasip etsin yaa küçük melek, korkmayın tıp artık 26 haftalık bebekleri bile yaşatıyor sizin kuzunuza da bir şeycik olmaz Allah yardımcınız olsun
Aaaaa hayırlı olsun Allah tez zamanda kuvozden çıkmasını nasip etsin yaa küçük melek, korkmayın tıp artık 26 haftalık bebekleri bile yaşatıyor sizin kuzunuza da bir şeycik olmaz Allah yardımcınız olsun