- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Hayırlı olsun canım. Korkma vaktini kendi seçmiş gelmek istemiş kuzucun.Kızlar ben doğurdum dün gece 1de aniden suyum geldi noldugumu anlamadım bu sabah kızımı genel anesteziyle dünyaya getirdim. Ama cok korkuyorum yogun bakim unitesinde akciğerleri gelişememiş erken olduğu için cok karmakarışık bi haldeyim ben anne oldum ama çocuğum yanımda degl
Ayy canim hayirli olsun insallah toparlar merak etme oksijen verirler gelir kisa surede yanina erken dogum riskin var miydi senin haftan iyi merak etme cabuk toparlanir sen uzme cok kendini ki sutun kacmasinKızlar ben doğurdum dün gece 1de aniden suyum geldi noldugumu anlamadım bu sabah kızımı genel anesteziyle dünyaya getirdim. Ama cok korkuyorum yogun bakim unitesinde akciğerleri gelişememiş erken olduğu için cok karmakarışık bi haldeyim ben anne oldum ama çocuğum yanımda degl
Yaaaaaa cok sevindim tebrik ederim...Kızlar ben doğurdum dün gece 1de aniden suyum geldi noldugumu anlamadım bu sabah kızımı genel anesteziyle dünyaya getirdim. Ama cok korkuyorum yogun bakim unitesinde akciğerleri gelişememiş erken olduğu için cok karmakarışık bi haldeyim ben anne oldum ama çocuğum yanımda degl
Gözünaydın canımKızlar ben doğurdum dün gece 1de aniden suyum geldi noldugumu anlamadım bu sabah kızımı genel anesteziyle dünyaya getirdim. Ama cok korkuyorum yogun bakim unitesinde akciğerleri gelişememiş erken olduğu için cok karmakarışık bi haldeyim ben anne oldum ama çocuğum yanımda degl
Hem üzülüp hem sevinmişsinizDün gece berbat bir geceydi annem saniye durmadi cigliklar atti kaldirilmak istedi..sabah bende umutlari yitirmistim..normal kafayla bunlari yapamaz dedim. isim vardi halledip geri döndüm kii annem baya baya teyzemle alay ediyordu konusamasada :))) teyzem uyurken babama gosterip dil falan cikarttisonra koltuga oturmak istedi devrilmeden oturdu..(ki daha fizik tedavi surecimiz baslamadi ) sonra tekerlekli sandalyeye oturmak istedi ama kendi kalkmak istedi..ve hasta yatagi var otomatik konforlu aslaaa yatmak istemiyo bagirdi bagirdi baya :) bizde yer yatagi yaptik..sureklidr yurumek istiyo salona getirdik tv izlettik cay icirdik acik en komigide bezini alirken biz burnunu tikamasiydi cok mutlu oldum insallah ayaga kalkar bu azimle..
Kizimda gerim gerim geriliyo hala cuma gunu babamiz gelip bizi goturecek..ve umarim surec daha guzel olacak..daha dün gece her sey bitti diyordum ki bugun dik oturmasi koltukta bana umut oldu ❤
Bende bundan tirsiyorum suan 32 ama 35 cikti ultrasonda 2 ya da 3 hafta ondeydi hep zaten erken dogumu tetiklemez demisti doktor ama gelebiliyorlarrrSeninki aceleci çıktı o zamanmaşallah kilosu çok iyi, hiç dert etme tabiki iyi olur. Ciğerleri azcık toparlanınca hemen çıkar yoğun bakım ünitesinden. Artık riskli haftaları geçtik. Sende hazır bebek yanında değilken iyice istirahat edip toparlanmaya bak ki sütün gelsin bol bol. Biliyorum şok edici bir durum ama sevinmelisin ne güzel bebeğin sağlıklı. Artık hamilelik sıkıntıları da bitti. Bundan sonra emdi emmedi, uyudu uyumadı, gazı-kakası vs li günler başlıyor gönlünü ferah tut, mutlu ol.
Benim bebişte ölçümlerde 2 hafta önden gidiyor aile hekimi geçen hazırlıklı olun gelişimi ileride ise erken gelebilir dedi. Muhtemelen senin de ondan erken geldi bebiş.
Normalde de cok güclüdür meme kanserini yendi kemoterapiden cikip döner yemek isteyen bi kadinHem üzülüp hem sevinmişsinizannen de kabullenemiyor demek ki dünkü siniri anneni tetikledi , inşallah sen gidene kadar daha da toparlanır
Hic belli olmuyor birden kotu gidecek derken iyiye gidiyor hersey gonlunu ferah tut iyi olacak inşallah annen torununu da sevecek esiminde bu hafta hastaneden cikma ihtimali var inşallah doguma gelemese de annesinde olacak hic degilse Allah hep sevindirsin hepimiziDün gece berbat bir geceydi annem saniye durmadi cigliklar atti kaldirilmak istedi..sabah bende umutlari yitirmistim..normal kafayla bunlari yapamaz dedim. isim vardi halledip geri döndüm kii annem baya baya teyzemle alay ediyordu konusamasada :))) teyzem uyurken babama gosterip dil falan cikarttisonra koltuga oturmak istedi devrilmeden oturdu..(ki daha fizik tedavi surecimiz baslamadi ) sonra tekerlekli sandalyeye oturmak istedi ama kendi kalkmak istedi..ve hasta yatagi var otomatik konforlu aslaaa yatmak istemiyo bagirdi bagirdi baya :) bizde yer yatagi yaptik..sureklidr yurumek istiyo salona getirdik tv izlettik cay icirdik acik en komigide bezini alirken biz burnunu tikamasiydi cok mutlu oldum insallah ayaga kalkar bu azimle..
Kizimda gerim gerim geriliyo hala cuma gunu babamiz gelip bizi goturecek..ve umarim surec daha guzel olacak..daha dün gece her sey bitti diyordum ki bugun dik oturmasi koltukta bana umut oldu ❤
Hayırlı olsun canım inşallah kızın kendini çabucak toparlar ve çıkarırsın yanında olur sağlıkla inşallahKızlar ben doğurdum dün gece 1de aniden suyum geldi noldugumu anlamadım bu sabah kızımı genel anesteziyle dünyaya getirdim. Ama cok korkuyorum yogun bakim unitesinde akciğerleri gelişememiş erken olduğu için cok karmakarışık bi haldeyim ben anne oldum ama çocuğum yanımda degl
Inşallah iyi olucak bebegin sen stres yapma dualarımız bebegin icin canimTam 34 +3 doğdu ama ultrasonda 37 hafta görünüyor boyu ve kilosu. Şişi inmiş haliyle kilosu 3 kiloymus az önce tarttilar. Kilo ve boy iyi ama ciğerleri icin takviye aliyo yavrum. Burundan besleniyo şuan aksam sütümü sagip vericekler inşallah. Hicbi sebebi yok o gun ve öncesinde arada bi adet ağrısı hissediyodum. Gece 1de yataga girdim ki nasıl bi su gelmesi balon patlamis gibi. Anladım hemen geldik doğum hastaneme gelir gelmez cocuguma cigerleri için igne yapildi 1 parmak acilmam vardi. Spinal olmaz şuan genel anestezi dedi. Bebegi sabah 7ye kdr icerde tuttular 7yi 10 gece doğurdum. Iyi olur çocuğum dimi erken dogdu diye o makinede geçer dimi ya
Aminnn onca aci cektik insallah sonu güzel olsun adiniza cok sevindim..Hic belli olmuyor birden kotu gidecek derken iyiye gidiyor hersey gonlunu ferah tut iyi olacak inşallah annen torununu da sevecek esiminde bu hafta hastaneden cikma ihtimali var inşallah doguma gelemese de annesinde olacak hic degilse Allah hep sevindirsin hepimizi
Ya benimkide 2 hafta erken gözüküyo kilosuda 2940 çıkmıştı şuan 36 haftalik gözüküyo nasıl olucak die merak içindeyimSeninki aceleci çıktı o zamanmaşallah kilosu çok iyi, hiç dert etme tabiki iyi olur. Ciğerleri azcık toparlanınca hemen çıkar yoğun bakım ünitesinden. Artık riskli haftaları geçtik. Sende hazır bebek yanında değilken iyice istirahat edip toparlanmaya bak ki sütün gelsin bol bol. Biliyorum şok edici bir durum ama sevinmelisin ne güzel bebeğin sağlıklı. Artık hamilelik sıkıntıları da bitti. Bundan sonra emdi emmedi, uyudu uyumadı, gazı-kakası vs li günler başlıyor gönlünü ferah tut, mutlu ol.
Benim bebişte ölçümlerde 2 hafta önden gidiyor aile hekimi geçen hazırlıklı olun gelişimi ileride ise erken gelebilir dedi. Muhtemelen senin de ondan erken geldi bebiş.
Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla..Hiç korkmayın benim kuzenimin esi de erken doğum yaptı bebiş 1700gr küvezde 2 gün kaldı çıkardılar çok şükür iyı inşallah siz de kavuşursunuz hemenKızlar ben doğurdum dün gece 1de aniden suyum geldi noldugumu anlamadım bu sabah kızımı genel anesteziyle dünyaya getirdim. Ama cok korkuyorum yogun bakim unitesinde akciğerleri gelişememiş erken olduğu için cok karmakarışık bi haldeyim ben anne oldum ama çocuğum yanımda degl
Inşallah daha da iyi olucak annecigin iyilesicek canim sen umudunu kaybetmeDün gece berbat bir geceydi annem saniye durmadi cigliklar atti kaldirilmak istedi..sabah bende umutlari yitirmistim..normal kafayla bunlari yapamaz dedim. isim vardi halledip geri döndüm kii annem baya baya teyzemle alay ediyordu konusamasada :))) teyzem uyurken babama gosterip dil falan cikarttisonra koltuga oturmak istedi devrilmeden oturdu..(ki daha fizik tedavi surecimiz baslamadi ) sonra tekerlekli sandalyeye oturmak istedi ama kendi kalkmak istedi..ve hasta yatagi var otomatik konforlu aslaaa yatmak istemiyo bagirdi bagirdi baya :) bizde yer yatagi yaptik..sureklidr yurumek istiyo salona getirdik tv izlettik cay icirdik acik en komigide bezini alirken biz burnunu tikamasiydi cok mutlu oldum insallah ayaga kalkar bu azimle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?