Hayırlı olsun canım. Korkma vaktini kendi seçmiş gelmek istemiş kuzucun.
Haftan gayet iyi. Ciğerleri 2günde toparlanır o makinadan kurtulur. Benim görümcem de 40gün kala Doğum yapmıştı seninkinden de erken. 4-5 gün kaldı hastanede sadece . Kilosu da iyiymiş bak maşaallah. Şaşkınlık bir süre devam ediyor ben bile 20gün oldu hala idrak edemiyorum olanları olacakları.
Uyumaya çalış fırsat buldukça. İmkan varsa orda duş al. Bol sütlü günlerin olsun inşaallah

Ayy canim hayirli olsun insallah toparlar merak etme oksijen verirler gelir kisa surede yanina erken dogum riskin var miydi senin haftan iyi merak etme cabuk toparlanir sen uzme cok kendini ki sutun kacmasin

Yaaaaaa cok sevindim tebrik ederim... kisa surede alirsin kucagina moralini bozma lutfen..dogum artik bu kadar yakin yani saglikla buyusun kuzun insallahhh..sen nasilsin..

Gözünaydın canım

ShinSeGi biz gri aldık. Pembeye de gri uyar. Mavisi bize cırtlak geldi, mor da öyle keskin renk. Bulgarlar bebeklere pembe kullanmıyor herhalde, gri mor ve mavi yapmışlar. Bu arada müzik kutusunu bize vermeyi unutmuşlar, mağaza yeniden istetti ellerinde kalmamış, sizinkinin park yatakla beraber gelmesi gerekiyor internetten alıyorsanız.

Dün gece berbat bir geceydi annem saniye durmadi cigliklar atti kaldirilmak istedi..sabah bende umutlari yitirmistim..normal kafayla bunlari yapamaz dedim. isim vardi halledip geri döndüm kii annem baya baya teyzemle alay ediyordu konusamasada :))) teyzem uyurken babama gosterip dil falan cikartti sonra koltuga oturmak istedi devrilmeden oturdu..(ki daha fizik tedavi surecimiz baslamadi ) sonra tekerlekli sandalyeye oturmak istedi ama kendi kalkmak istedi..ve hasta yatagi var otomatik konforlu aslaaa yatmak istemiyo bagirdi bagirdi baya :) bizde yer yatagi yaptik..sureklidr yurumek istiyo salona getirdik tv izlettik cay icirdik acik en komigide bezini alirken biz burnunu tikamasiydi cok mutlu oldum insallah ayaga kalkar bu azimle..

Kizimda gerim gerim geriliyo hala cuma gunu babamiz gelip bizi goturecek..ve umarim surec daha guzel olacak..daha dün gece her sey bitti diyordum ki bugun dik oturmasi koltukta bana umut oldu ❤

Hem üzülüp hem sevinmişsiniz annen de kabullenemiyor demek ki dünkü siniri anneni tetikledi , inşallah sen gidene kadar daha da toparlanır

Bende bundan tirsiyorum suan 32 ama 35 cikti ultrasonda 2 ya da 3 hafta ondeydi hep zaten erken dogumu tetiklemez demisti doktor ama gelebiliyorlarrr

Hem üzülüp hem sevinmişsiniz annen de kabullenemiyor demek ki dünkü siniri anneni tetikledi , inşallah sen gidene kadar daha da toparlanır
Normalde de cok güclüdür meme kanserini yendi kemoterapiden cikip döner yemek isteyen bi kadin arada umutsuzluga dusuyor dunyamizi dar ediyor arads boyle bizide neselendiriyor..ama bugun cok direncliydi..insallah canim olmasa bile fiziktedavide yatacaklar bizim evde yaptigimiz masaj bile kasilan kolunu aciyor insallah duzelir

Hic belli olmuyor birden kotu gidecek derken iyiye gidiyor hersey gonlunu ferah tut iyi olacak inşallah annen torununu da sevecek esiminde bu hafta hastaneden cikma ihtimali var inşallah doguma gelemese de annesinde olacak hic degilse Allah hep sevindirsin hepimizi

Hayırlı olsun canım inşallah kızın kendini çabucak toparlar ve çıkarırsın yanında olur sağlıkla inşallah

Inşallah iyi olucak bebegin sen stres yapma dualarımız bebegin icin canim

Aminnn onca aci cektik insallah sonu güzel olsun adiniza cok sevindim..

Ya benimkide 2 hafta erken gözüküyo kilosuda 2940 çıkmıştı şuan 36 haftalik gözüküyo nasıl olucak die merak içindeyim

Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla..Hiç korkmayın benim kuzenimin esi de erken doğum yaptı bebiş 1700gr küvezde 2 gün kaldı çıkardılar çok şükür iyı inşallah siz de kavuşursunuz hemen

Inşallah daha da iyi olucak annecigin iyilesicek canim sen umudunu kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…