Canim cok gecmis olsun. Bebek te iyi olur sen kaygilanma. Sutun kesilmesin. Ilk anda saskinlik acemilik hissetmen normal. Ben de cok sasirdim sana su anda.Kızlar ben doğurdum dün gece 1de aniden suyum geldi noldugumu anlamadım bu sabah kızımı genel anesteziyle dünyaya getirdim. Ama cok korkuyorum yogun bakim unitesinde akciğerleri gelişememiş erken olduğu için cok karmakarışık bi haldeyim ben anne oldum ama çocuğum yanımda degl
Aaaa ben şokKızlar ben doğurdum dün gece 1de aniden suyum geldi noldugumu anlamadım bu sabah kızımı genel anesteziyle dünyaya getirdim. Ama cok korkuyorum yogun bakim unitesinde akciğerleri gelişememiş erken olduğu için cok karmakarışık bi haldeyim ben anne oldum ama çocuğum yanımda degl
Hayırlı olsun tez vakitte sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKızlar ben doğurdum dün gece 1de aniden suyum geldi noldugumu anlamadım bu sabah kızımı genel anesteziyle dünyaya getirdim. Ama cok korkuyorum yogun bakim unitesinde akciğerleri gelişememiş erken olduğu için cok karmakarışık bi haldeyim ben anne oldum ama çocuğum yanımda degl
Tam 34 +3 doğdu ama ultrasonda 37 hafta görünüyor boyu ve kilosu. Şişi inmiş haliyle kilosu 3 kiloymus az önce tarttilar. Kilo ve boy iyi ama ciğerleri icin takviye aliyo yavrum. Burundan besleniyo şuan aksam sütümü sagip vericekler inşallah. Hicbi sebebi yok o gun ve öncesinde arada bi adet ağrısı hissediyodum. Gece 1de yataga girdim ki nasıl bi su gelmesi balon patlamis gibi. Anladım hemen geldik doğum hastaneme gelir gelmez cocuguma cigerleri için igne yapildi 1 parmak acilmam vardi. Spinal olmaz şuan genel anestezi dedi. Bebegi sabah 7ye kdr icerde tuttular 7yi 10 gece doğurdum. Iyi olur çocuğum dimi erken dogdu diye o makinede geçer dimi yaAaaa ben şokhayırlı olsun canım, hem geçmiş olsun hem tebrik ederim. İnşallah mesleğinde hemen toparlar yanına gelir. Neden bu kadar erken olmuş doktor bişey dedi mi? Sen ağrılarım var çok diyordun sanki acaba rahşm ağzı mı kısalmaya başlamıştı. Neyse en azından sen de bebek de sağlıklısınız ya önemli olan o. Kaç kilo doğdu? Tam olarak kaç hafta kaç günlüktü?
Sevinsek mi üzülsek mi bilemiyo insan gerçekten. Ama Rabbim hayırlısını verir her zamanKızlar ben doğurdum dün gece 1de aniden suyum geldi noldugumu anlamadım bu sabah kızımı genel anesteziyle dünyaya getirdim. Ama cok korkuyorum yogun bakim unitesinde akciğerleri gelişememiş erken olduğu için cok karmakarışık bi haldeyim ben anne oldum ama çocuğum yanımda degl
Canım hayırlı olsun, hiç üzülme vardır bir hayır, gelişmesini bekleyip çıkaracaklar, sonrasında bir ömür yanında kuzun öyle düşün ve üzme kendini ki bol bol sütün olsun, yakında lazım olacak sanaKızlar ben doğurdum dün gece 1de aniden suyum geldi noldugumu anlamadım bu sabah kızımı genel anesteziyle dünyaya getirdim. Ama cok korkuyorum yogun bakim unitesinde akciğerleri gelişememiş erken olduğu için cok karmakarışık bi haldeyim ben anne oldum ama çocuğum yanımda degl
Normalde bebek hareketliyken elini, kolunu hissediyoruz ya onlar kasilma degil. Kasilan zaten bebek degil, rahim. Kasilma oldugunda tum karin sertlesiyor, yukseliyor, sanki bir yerde toplanma hissi oluyor. Yani illa bir agri sizi olmak zorunda degil. Bazen regl agrisi gibi olabiliyor.Kızlar bu kasılmalar ne şekilde oluyor ya? Burda okudgum kadarıyla bebeğin içeride gerilmesi mi yada mesela ayagını dayayıp acıtması mı? Ayırt edemiyorum çünkü. Bide yürürken yada bazen otururkende alt tarafımın sızladıgını hissediyorum bebek henüz aşağıya inmedi ama. Tam olarak nasıl oluyor anlatır mısınız :))
Bence gri, pembe ve beyazla daha guzel olur. Her renkle kombinleyebilirsin.Eki Görüntüle 2295450 Eki Görüntüle 2295451
Kızlar kızın park yatağını sipariş vericem renk konusunda kararsız kaldımsizce gri mi mor mu? Nevresim takımlarını filan toz pembe, beyaz renklerde aldım. İkinci çocuk olur mu meçhul ama sonra oğlum olursa onda da kullanmak için gri renk mantıklı olacak ama bu mantık yüzünden çocuğumun eşyaları hep unisex renkler oldu mor da çok mu abes gerçi bilemedim. İkizler burcu şu kararsız anneye bir fikir lütfen
neeeeeeKızlar ben doğurdum dün gece 1de aniden suyum geldi noldugumu anlamadım bu sabah kızımı genel anesteziyle dünyaya getirdim. Ama cok korkuyorum yogun bakim unitesinde akciğerleri gelişememiş erken olduğu için cok karmakarışık bi haldeyim ben anne oldum ama çocuğum yanımda degl
Canim kaygilanman cok normal, sakin kalmaya bak. Bu haftada artik bir sey olmaz. Bebeginin kilosu da cok iyi, en kisa zamanda yanina vereceklerdir. Bak ne guzel erkenden kavustunuz. Oyle dusun. Haftalarca kuvezde kalan bebisler var. Sanslisin, hiiic canini sikma. Hatta firsat bu firsat sen de toparlanmana bak ❤Kızlar ben doğurdum dün gece 1de aniden suyum geldi noldugumu anlamadım bu sabah kızımı genel anesteziyle dünyaya getirdim. Ama cok korkuyorum yogun bakim unitesinde akciğerleri gelişememiş erken olduğu için cok karmakarışık bi haldeyim ben anne oldum ama çocuğum yanımda degl
Aaa canım hayırlı olsun, 35 hafta kesinlikle yetersiz bir hafta değil. Tez zamanda evinize götürmek nasip olsun. Güle güle büyütün inşallahKızlar ben doğurdum dün gece 1de aniden suyum geldi noldugumu anlamadım bu sabah kızımı genel anesteziyle dünyaya getirdim. Ama cok korkuyorum yogun bakim unitesinde akciğerleri gelişememiş erken olduğu için cok karmakarışık bi haldeyim ben anne oldum ama çocuğum yanımda degl
Seninki aceleci çıktı o zamanTam 34 +3 doğdu ama ultrasonda 37 hafta görünüyor boyu ve kilosu. Şişi inmiş haliyle kilosu 3 kiloymus az önce tarttilar. Kilo ve boy iyi ama ciğerleri icin takviye aliyo yavrum. Burundan besleniyo şuan aksam sütümü sagip vericekler inşallah. Hicbi sebebi yok o gun ve öncesinde arada bi adet ağrısı hissediyodum. Gece 1de yataga girdim ki nasıl bi su gelmesi balon patlamis gibi. Anladım hemen geldik doğum hastaneme gelir gelmez cocuguma cigerleri için igne yapildi 1 parmak acilmam vardi. Spinal olmaz şuan genel anestezi dedi. Bebegi sabah 7ye kdr icerde tuttular 7yi 10 gece doğurdum. Iyi olur çocuğum dimi erken dogdu diye o makinede geçer dimi ya
Ben de öyle düşündümNormalde bebek hareketliyken elini, kolunu hissediyoruz ya onlar kasilma degil. Kasilan zaten bebek degil, rahim. Kasilma oldugunda tum karin sertlesiyor, yukseliyor, sanki bir yerde toplanma hissi oluyor. Yani illa bir agri sizi olmak zorunda degil. Bazen regl agrisi gibi olabiliyor.
Bence gri, pembe ve beyazla daha guzel olur. Her renkle kombinleyebilirsin.
Bence ikisi de olur morda unisex benceEki Görüntüle 2295450 Eki Görüntüle 2295451
Kızlar kızın park yatağını sipariş vericem renk konusunda kararsız kaldımsizce gri mi mor mu? Nevresim takımlarını filan toz pembe, beyaz renklerde aldım. İkinci çocuk olur mu meçhul ama sonra oğlum olursa onda da kullanmak için gri renk mantıklı olacak ama bu mantık yüzünden çocuğumun eşyaları hep unisex renkler oldu mor da çok mu abes gerçi bilemedim. İkizler burcu şu kararsız anneye bir fikir lütfen
Sorma ablası büyüyorlaroy oy kocaman kız olmus yayerim ben onuuu.
bizimde pazartesi randevu bakalım ne yapmıs ne kadar büyümüs cok merak ediyorum
Amin inşallah hepsi saglıkla dogsunlarOoo masallah annesi pekte küçük değil yani Öykü Duru maşallah sağlıkla gelsin yerimm onu
Canım ben bugün nst için randevu aldım . Gelmeden yemek yiyin 2-3 bardak su içmiş olun dediler .
Sneinki gene iyi benimki direk totosunu dönüyorMaşallah az kaldı. Benim kız da hiç göstermiyo yüzünü el kol ayak ne varsa kafada her ultrasonda. Senin şuan icin sezeryanlik durumun yok heralde degil mi?
Ay mimi iki gün bakmadım hemencikte anne olmussun yerimKızlar ben doğurdum dün gece 1de aniden suyum geldi noldugumu anlamadım bu sabah kızımı genel anesteziyle dünyaya getirdim. Ama cok korkuyorum yogun bakim unitesinde akciğerleri gelişememiş erken olduğu için cok karmakarışık bi haldeyim ben anne oldum ama çocuğum yanımda degl
Canım hayırlı olsun aniden geldi mimikKızlar ben doğurdum dün gece 1de aniden suyum geldi noldugumu anlamadım bu sabah kızımı genel anesteziyle dünyaya getirdim. Ama cok korkuyorum yogun bakim unitesinde akciğerleri gelişememiş erken olduğu için cok karmakarışık bi haldeyim ben anne oldum ama çocuğum yanımda degl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?