Canim cok gecmis olsun. Bebek te iyi olur sen kaygilanma. Sutun kesilmesin. Ilk anda saskinlik acemilik hissetmen normal. Ben de cok sasirdim sana su anda.
Insallah biran once saglikla eve de gecersiniz.

Aaaa ben şok hayırlı olsun canım, hem geçmiş olsun hem tebrik ederim. İnşallah mesleğinde hemen toparlar yanına gelir. Neden bu kadar erken olmuş doktor bişey dedi mi? Sen ağrılarım var çok diyordun sanki acaba rahşm ağzı mı kısalmaya başlamıştı. Neyse en azından sen de bebek de sağlıklısınız ya önemli olan o. Kaç kilo doğdu? Tam olarak kaç hafta kaç günlüktü?

Hayırlı olsun tez vakitte sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Tam 34 +3 doğdu ama ultrasonda 37 hafta görünüyor boyu ve kilosu. Şişi inmiş haliyle kilosu 3 kiloymus az önce tarttilar. Kilo ve boy iyi ama ciğerleri icin takviye aliyo yavrum. Burundan besleniyo şuan aksam sütümü sagip vericekler inşallah. Hicbi sebebi yok o gun ve öncesinde arada bi adet ağrısı hissediyodum. Gece 1de yataga girdim ki nasıl bi su gelmesi balon patlamis gibi. Anladım hemen geldik doğum hastaneme gelir gelmez cocuguma cigerleri için igne yapildi 1 parmak acilmam vardi. Spinal olmaz şuan genel anestezi dedi. Bebegi sabah 7ye kdr icerde tuttular 7yi 10 gece doğurdum. Iyi olur çocuğum dimi erken dogdu diye o makinede geçer dimi ya

Sevinsek mi üzülsek mi bilemiyo insan gerçekten. Ama Rabbim hayırlısını verir her zaman hayırlı olsun gözün aydın inşallah sağlıkla bir an önce toparlar kavuşursun miniğine bol bol dua ediyorum hepimize şu an nasılsın ağrı durumu falan? Bebeğini görebildin mi? İyi haberlerini bekliyoruz inşallah

Canım hayırlı olsun, hiç üzülme vardır bir hayır, gelişmesini bekleyip çıkaracaklar, sonrasında bir ömür yanında kuzun öyle düşün ve üzme kendini ki bol bol sütün olsun, yakında lazım olacak sana

Normalde bebek hareketliyken elini, kolunu hissediyoruz ya onlar kasilma degil. Kasilan zaten bebek degil, rahim. Kasilma oldugunda tum karin sertlesiyor, yukseliyor, sanki bir yerde toplanma hissi oluyor. Yani illa bir agri sizi olmak zorunda degil. Bazen regl agrisi gibi olabiliyor.
Bence gri, pembe ve beyazla daha guzel olur. Her renkle kombinleyebilirsin.

neeeeee

Canim kaygilanman cok normal, sakin kalmaya bak. Bu haftada artik bir sey olmaz. Bebeginin kilosu da cok iyi, en kisa zamanda yanina vereceklerdir. Bak ne guzel erkenden kavustunuz. Oyle dusun. Haftalarca kuvezde kalan bebisler var. Sanslisin, hiiic canini sikma. Hatta firsat bu firsat sen de toparlanmana bak ❤

Aaa canım hayırlı olsun, 35 hafta kesinlikle yetersiz bir hafta değil. Tez zamanda evinize götürmek nasip olsun. Güle güle büyütün inşallah

Seninki aceleci çıktı o zaman maşallah kilosu çok iyi, hiç dert etme tabiki iyi olur. Ciğerleri azcık toparlanınca hemen çıkar yoğun bakım ünitesinden. Artık riskli haftaları geçtik. Sende hazır bebek yanında değilken iyice istirahat edip toparlanmaya bak ki sütün gelsin bol bol. Biliyorum şok edici bir durum ama sevinmelisin ne güzel bebeğin sağlıklı. Artık hamilelik sıkıntıları da bitti. Bundan sonra emdi emmedi, uyudu uyumadı, gazı-kakası vs li günler başlıyor gönlünü ferah tut, mutlu ol.

Benim bebişte ölçümlerde 2 hafta önden gidiyor aile hekimi geçen hazırlıklı olun gelişimi ileride ise erken gelebilir dedi. Muhtemelen senin de ondan erken geldi bebiş.

Ben de öyle düşündüm teşekkürler

Bence ikisi de olur morda unisex bence
Odasına uyanı al gride güzel

Canım ben bugün nst için randevu aldım . Gelmeden yemek yiyin 2-3 bardak su içmiş olun dediler .

Ben dün cekildim tok olmama ragmen uyudu sıpam dürtüp uyandırıp durduk :)

Maşallah az kaldı. Benim kız da hiç göstermiyo yüzünü el kol ayak ne varsa kafada her ultrasonda. Senin şuan icin sezeryanlik durumun yok heralde degil mi?
Sneinki gene iyi benimki direk totosunu dönüyor
Yok canım simdilik herşey güzel gidiyor normal icin cabalayacagım :)

M Mimicikk canım tebrik ederim sakin kal. Allah analı babalı büyütsün, iyi olacak çocuğun merak etme

Ay mimi iki gün bakmadım hemencikte anne olmussun yerim
Rabbim saglıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin
Neden erken geldi minnakın kac kg ne zaman cıkarmıs hepsini istiyorum cok heyecanlı

Canım hayırlı olsun aniden geldi mimik şoktasındır evet inşallah biran önce kucağına geliverir miniğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…