Kızlar cok yazmissiniz Allah razi olsun dualarınızla guzel haberi aldım yogun bakim doktoru inip hizla gelisim kaydettigini söyledi. Erken dogum belirtim yoktu. Rahim agzi ölçümlerim gayet iyiydi. Bu cok ilginc biseymis pat diye balon patlar gbi suyum geldi hala soktayim :) H honey bunch özellikle sana yazmak istediklerim var hemsire doktorlar ameliyat ekibi herkes herşey ilgi alaka harika. Çok guleryuzluler ne merakk edersen özelden yaz musait oldukca yazicam sana. Şuan sut sagma makinesinden süt arayisindayiz koca tossuk kızım için onu alıp evimize gitmek icin sabırsızlanıyorum duanızı eksik etmeyin kavuşalım artik yavrumla annesi cok bekledi onu

Evet canım internetten alıcam, kemeraltında ki mağazada gri kalmamış. Sizinkide üstü beyaz şeritli gri mi? Bi de her yeri gri olan vardı o sanki asker yeşiline kaçan bi renk gibiydi onu hiç beğenmemiştim. Bu gri daha güzel gibi. Sen nerden almıştın?

Yaa valla gercekten tüylerim diken diken oldu seni düşünemiyorum bile
En kısa sürede sağlıkla evede götürüceksin yavrunu herşey cok güzel olucak bayrama 3 kişi giriyorsunuz yahu
Haftaya cumartesi randevum var olmazsınız ama olaki hastanede olursanız kesinlikle senide Duru yuda görmek isterim

Mor renk benim favorimdir ama ilk cocuk sa ikinci ln erkek olma ihtimaline karşı grimdiyorum. Ben demirbaşlar uniseks renkler olma taraftarıyım bebek arabası beşik vs.

Aaaa hayırlı olsun gözünüz aydın merak etme kısa sürede toparlar inşallah çok da erken değil tekrar gözün aydın

Canim süt akisi icin sicak havlu koy memislerin ustune. Ya da sicaga yakin ilik su ile yika ozaman sagmak daha kolay oluyor.
Hersey gonlunce olsun insallah. Hic erken dogdu diye canini sikma. Bebekler nezaman dogacaklarina kendileri karar verirlermis.

Haftası çok küçük değil annesi biraz destekle yakın zamanda toparlar inş. Olumlu düşünmeye çalış onun sana ve sütüne ihtiyacı var. Inş neşeyle sağlıkla en kısa zamanda taburcu olur

Biraz okudum da kalıcı bir etkisi yokmuş sizin haftalarda doğan bebeklerde solunum desteği almanın :) maşallah tekrar tekrar hayırlı olsun, ömrü güzel olsun analı babalı büyüsün

Gözünüz aydın dualarımız sizinle

Oncelikle hayirli olsun. Demek ki minik sizinle bulusmak icin sabirsizlanmis. En kisa surede saglikla kucaginiza alacaginiza eminim.

Siz doktorsunuz daha iyi bilirsiniz ama idrar yolu iltihabı olmasın, benim iltihap olunca öyle oluyor

oy maşallah hayırlı olsun. çabucak gelişip annesinin yanına gelsin erkenci kuş kilosu iyiyse çok kalmaz annesi rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…