Ayy canim sagolasin iyi sayilirim sancilar oluyor yatiyorum dursun diye bebek esimde iyiye gidiyor bu hafta cikma ihtimali var ama doguma gelemez sanirim benden once supriz yapan anneler var ben de heyecanla takip ediyorum acaba 5 gun durur mu suyum falan gelir mi diye bekliyorum gecelerim uykusuz heyecanliyim artik hersey yoluna girsin istiyorum insallah Allah hepimizi kuzularimiza saglikla kavustursun canimberroshh sen nasılsın iyi misin
Doğuma az kaldı biz de burdan senin adına gün sayıyoruz
Eşin nasıl oldu o da iyiye gidiyordur inşalllah
Ben hepsini ozelde dogurdum bize verdiler bebekleri annem falan degisti altini cunku basta zorlaniyosun sezeryanla hemsire de yapar basta gosterir hatta bazi anneler veriyordu hemsireye cok aglayinca mamayla besleyip uyutup getiriyorlar ama ben hicbirini vermedim ancak sutun falan gelmezse cok aglarsa besleyelim biz diyorlar baska kimsen yoksa degistirirler altini ama ilk cocukta esinin eli ayagina dolanir gibi geldi benim bile dolanmisti dr muayene edicem diye soydu birakti ilk kizimda bi panik olmustumKızlar merhaba 2. Dogumu olan tecrübeli annelerin yorumunu bekliyorum. Benim ilk olacak Allah nasip ederse, hastaneye yalnız eşimle gideyim diyorum. özel hastane bu arada acaba bebekle ne kadar ilgileniyolar yani eşimin yetemediği yerde altını falan değiştiriyolar mı mesela? Sezeryan olursam kendim yapamayabilirm çünkü
O yuzden iki kisi olmali bence de yaninda bebegi oda da yanliz birakamayiz yurumemiz de lazim bana da ilk gece teyzemle arkadasi bakacakAlt değiştirme yapmazlar ama o işin en kolay kısmı bence. Onu eşin halleder. Emzirme konusunda ve gaz çıkarma kısmında bize yardımcı olmuşlardı. Öyle mi böyle mi diye eşim hemşirelerle sohbetlere de dalmıştı. Seve seve cevap verdiler. Her özel hastane öyle mi bilemiyorum. Ben de bu sefer sadece eşimi istiyorum. Beni yataktan kaldırıp gezdirecek, üstümü başımı giydirecek, banyoda lavaboda yardımcı olacak. İlk doğumumda da eşim yapmıştı zaten bunları. Ama o benimle ilgilenirken odada bebeğin başında duracak kimse yok. Sıkıntı olur mu bilemiyorum şu an.
Aa taburcu mu olcak çok sevindimmAyy canim sagolasin iyi sayilirim sancilar oluyor yatiyorum dursun diye bebek esimde iyiye gidiyor bu hafta cikma ihtimali var ama doguma gelemez sanirim benden once supriz yapan anneler var ben de heyecanla takip ediyorum acaba 5 gun durur mu suyum falan gelir mi diye bekliyorum gecelerim uykusuz heyecanliyim artik hersey yoluna girsin istiyorum insallah Allah hepimizi kuzularimiza saglikla kavustursun canim
Evet canım internetten alıcam, kemeraltında ki mağazada gri kalmamış. Sizinkide üstü beyaz şeritli gri mi? Bi de her yeri gri olan vardı o sanki asker yeşiline kaçan bi renk gibiydi onu hiç beğenmemiştim. Bu gri daha güzel gibi. Sen nerden almıştın?
Canım eğer hastanede foto çekimi olacaksa ertesi gün taburcu olurken de çekim yapıyorlar sanırım onu bi sor eğer öyle ise bu tulumu foto çekilmek için giydirebilirsin. Battaniye bence de gerekmez ama kundak tarzı bişeye sarmak gerekir bebeği, yeni doğduklarında üşüyorlarmışkızlaar bide sizin fikirlerinizi alayım ona göre yarın sipariş vericem. ben hastanede ilk olarak giymesi için bu tavşan tulumlardan istiyordum. ama bugün kafamı karıştırdılar. sadece bu olmaz üstüne bi battaniye ister. işte battaniyeye sararlar bebeği fotoğraflara bi bakarsın hayal ettigin gibi olmamıs vs diye. Allah izin verirse hava sıcak olacak. battaniyesiz bu olmaz mı içine bi kat giydirip? ama birde kapı açılacak hastane ortamı çocuk üşüdü diyip battaniye örtücekler falan dediler çok kararsız kaldımçok beğenerek aldığım 2 hastane çıkışım var 10lu. onlar hazır ama bunda kararsızım
Sadece fotoğraf cekilirken acarsın üstünü ne olacak kikızlaar bide sizin fikirlerinizi alayım ona göre yarın sipariş vericem. ben hastanede ilk olarak giymesi için bu tavşan tulumlardan istiyordum. ama bugün kafamı karıştırdılar. sadece bu olmaz üstüne bi battaniye ister. işte battaniyeye sararlar bebeği fotoğraflara bi bakarsın hayal ettigin gibi olmamıs vs diye. Allah izin verirse hava sıcak olacak. battaniyesiz bu olmaz mı içine bi kat giydirip? ama birde kapı açılacak hastane ortamı çocuk üşüdü diyip battaniye örtücekler falan dediler çok kararsız kaldımçok beğenerek aldığım 2 hastane çıkışım var 10lu. onlar hazır ama bunda kararsızım
Bizde buna bakmıştık rengi koyu gelmişti bana ama şöyle bir gri de varmış( resmini koyuyorum) ondan alıcam inşallah. Onurbebeye bakmıştım ben de ama şuan orda sadece mavi varmış n11 den alıcam artıkEki Görüntüle 2295600
Beyaz şeritliyi görmedim ben canım kemeraltında birbirine yakın iki büyük bebek mağazası var onlardan birinden aldık, ikisinde de fiyat aynıydı. Bizimkisi bundan. Haklısın kız bebek için rengi koyu biraz. Biz alırken de bu renk ve mavi vardı sanırım sadece.
Tşk ederim sanmıyorum ama dikkate alacağım dediğinizi. Geçmezse idrar testi yapayımSiz doktorsunuz daha iyi bilirsiniz ama idrar yolu iltihabı olmasın, benim iltihap olunca öyle oluyor
Anam gözün aydın canım inşallah en kısa sürede kucağına alırsın bebeğini dua edicem bol bol sen nasılsın ağrın sancın varmıKızlar ben doğurdum dün gece 1de aniden suyum geldi noldugumu anlamadım bu sabah kızımı genel anesteziyle dünyaya getirdim. Ama cok korkuyorum yogun bakim unitesinde akciğerleri gelişememiş erken olduğu için cok karmakarışık bi haldeyim ben anne oldum ama çocuğum yanımda degl
fotoğraf çekimi yapılmayacak ama kendi aramızda güzel şeyler çekeriz diye düsünüyorum kameramız falan hazırCanım eğer hastanede foto çekimi olacaksa ertesi gün taburcu olurken de çekim yapıyorlar sanırım onu bi sor eğer öyle ise bu tulumu foto çekilmek için giydirebilirsin. Battaniye bence de gerekmez ama kundak tarzı bişeye sarmak gerekir bebeği, yeni doğduklarında üşüyorlarmış
dimi ya? bi de ben bebeği benim ve ailemin ilk gördüğü anın özel olduğunu düşünüyorumSadece fotoğraf cekilirken acarsın üstünü ne olacak ki
Bende melek kanatlıdan aldım
Aklımda kalacagına yanımda kalsın diye :)
İnşallah en kısa sürede ayaklanacak Rabbimin izniyle anneciğin canım konuşacak dua ediyorum bol bol Rabbim tüm hastalarla birlikte annelerimize ve @berroshh unda eşine şifa versin inşallah tez zamanda canımDün gece berbat bir geceydi annem saniye durmadi cigliklar atti kaldirilmak istedi..sabah bende umutlari yitirmistim..normal kafayla bunlari yapamaz dedim. isim vardi halledip geri döndüm kii annem baya baya teyzemle alay ediyordu konusamasada :))) teyzem uyurken babama gosterip dil falan cikarttisonra koltuga oturmak istedi devrilmeden oturdu..(ki daha fizik tedavi surecimiz baslamadi ) sonra tekerlekli sandalyeye oturmak istedi ama kendi kalkmak istedi..ve hasta yatagi var otomatik konforlu aslaaa yatmak istemiyo bagirdi bagirdi baya :) bizde yer yatagi yaptik..sureklidr yurumek istiyo salona getirdik tv izlettik cay icirdik acik en komigide bezini alirken biz burnunu tikamasiydi cok mutlu oldum insallah ayaga kalkar bu azimle..
Kizimda gerim gerim geriliyo hala cuma gunu babamiz gelip bizi goturecek..ve umarim surec daha guzel olacak..daha dün gece her sey bitti diyordum ki bugun dik oturmasi koltukta bana umut oldu ❤
Valla yanındaki kişi önemli gerçektenBenim 3.bebeğim olacak.Ilkinde annem ve eşim yanimda idi.Cocugum doğdu 41+2de ama nefes problemi vardı.Kuvoze aldılar.Ben stresliyim ama uyku tutmadı hiç.Sezeryan olmuştum ama bebeğim yanimda olmayınca ne ağrı ne sizi hiçbirşey hissetmedim.Esim ve annemin uykusu ağır.Annem zaten otururken uyuma potansiyeline sahip.Ben sabaha kadar gözüme uyku girmeden bekledim onlar horul horul uyudu.Yani yanınızda kim kalacaksa uykusu hafif kişiler olsun.Gene 2.dogumumda sadece eşim vardı yanimda.Ondada sezeryanliyim.Gece adam uyudu bebek ağlıyor ama yok kocam uyanmıyor elime birşey geçirsem fırlayacaktım sen buraya uyumaya mi geldin diye.Mecbur kendim kalkıp bebeği alıp emzirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?