M Mimicikk oyyy yesinler sizi
Kızından iyi haberleri de almışsın çok sevindimm
Sen hiç gönlünü üzme kızını da alıp gidersiniz yakında
Sütüm gelmiyor diye de üzülme 2 gün sonra eminim çok daha farklı olur o memişler

E Elwing6 sana da çok sevindim hep böyle iyi gelişmeler olsun
Sen gidene kadar belki daha neler yapıcak
Gönlün de rahat olsun artık

berroshh sen nasılsın iyi misin
Doğuma az kaldı biz de burdan senin adına gün sayıyoruz
Eşin nasıl oldu o da iyiye gidiyordur inşalllah

berroshh sen nasılsın iyi misin
Doğuma az kaldı biz de burdan senin adına gün sayıyoruz
Eşin nasıl oldu o da iyiye gidiyordur inşalllah
Ayy canim sagolasin iyi sayilirim sancilar oluyor yatiyorum dursun diye bebek esimde iyiye gidiyor bu hafta cikma ihtimali var ama doguma gelemez sanirim benden once supriz yapan anneler var ben de heyecanla takip ediyorum acaba 5 gun durur mu suyum falan gelir mi diye bekliyorum gecelerim uykusuz heyecanliyim artik hersey yoluna girsin istiyorum insallah Allah hepimizi kuzularimiza saglikla kavustursun canim

Ben hepsini ozelde dogurdum bize verdiler bebekleri annem falan degisti altini cunku basta zorlaniyosun sezeryanla hemsire de yapar basta gosterir hatta bazi anneler veriyordu hemsireye cok aglayinca mamayla besleyip uyutup getiriyorlar ama ben hicbirini vermedim ancak sutun falan gelmezse cok aglarsa besleyelim biz diyorlar baska kimsen yoksa degistirirler altini ama ilk cocukta esinin eli ayagina dolanir gibi geldi benim bile dolanmisti dr muayene edicem diye soydu birakti ilk kizimda bi panik olmustumnasil giydiricem diye ilk biraz acemilik ben senin yerinde olsam bi kadin tanidikta cagirirdim

O yuzden iki kisi olmali bence de yaninda bebegi oda da yanliz birakamayiz yurumemiz de lazim bana da ilk gece teyzemle arkadasi bakacak

kızlaar bide sizin fikirlerinizi alayım ona göre yarın sipariş vericem. ben hastanede ilk olarak giymesi için bu tavşan tulumlardan istiyordum. ama bugün kafamı karıştırdılar. sadece bu olmaz üstüne bi battaniye ister. işte battaniyeye sararlar bebeği fotoğraflara bi bakarsın hayal ettigin gibi olmamıs vs diye. Allah izin verirse hava sıcak olacak. battaniyesiz bu olmaz mı içine bi kat giydirip? ama birde kapı açılacak hastane ortamı çocuk üşüdü diyip battaniye örtücekler falan dediler çok kararsız kaldım çok beğenerek aldığım 2 hastane çıkışım var 10lu. onlar hazır ama bunda kararsızım

Eklentiler

• AA3EC152-66F5-4DC7-A687-6C632ADF0820.webp
    24 KB · Görüntüleme: 43
M Mimicikk hayırlı olsun.En kısa sürede toparlar inşallah kuzucuk ve kavuşur annesine.stres yapma bebeğini emzirdigini hayal et ki sütün çabuk insin

Aa taburcu mu olcak çok sevindimm
Olsun doğuma gelemese de durumu iyiymiş ya bin şükür
Senin ki de bi süpriz yapmazsa 5 günün kaldı çok güzel ya
İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı

Benim 3.bebeğim olacak.Ilkinde annem ve eşim yanimda idi.Cocugum doğdu 41+2de ama nefes problemi vardı.Kuvoze aldılar.Ben stresliyim ama uyku tutmadı hiç.Sezeryan olmuştum ama bebeğim yanimda olmayınca ne ağrı ne sizi hiçbirşey hissetmedim.Esim ve annemin uykusu ağır.Annem zaten otururken uyuma potansiyeline sahip.Ben sabaha kadar gözüme uyku girmeden bekledim onlar horul horul uyudu.Yani yanınızda kim kalacaksa uykusu hafif kişiler olsun.Gene 2.dogumumda sadece eşim vardı yanimda.Ondada sezeryanliyim.Gece adam uyudu bebek ağlıyor ama yok kocam uyanmıyor elime birşey geçirsem fırlayacaktım sen buraya uyumaya mi geldin diye.Mecbur kendim kalkıp bebeği alıp emzirdim.

Beyaz şeritliyi görmedim ben canım kemeraltında birbirine yakın iki büyük bebek mağazası var onlardan birinden aldık, ikisinde de fiyat aynıydı. Bizimkisi bundan. Haklısın kız bebek için rengi koyu biraz. Biz alırken de bu renk ve mavi vardı sanırım sadece.

Canım eğer hastanede foto çekimi olacaksa ertesi gün taburcu olurken de çekim yapıyorlar sanırım onu bi sor eğer öyle ise bu tulumu foto çekilmek için giydirebilirsin. Battaniye bence de gerekmez ama kundak tarzı bişeye sarmak gerekir bebeği, yeni doğduklarında üşüyorlarmış

Sadece fotoğraf cekilirken acarsın üstünü ne olacak ki
Bende melek kanatlıdan aldım
Aklımda kalacagına yanımda kalsın diye :)

Bizde buna bakmıştık rengi koyu gelmişti bana ama şöyle bir gri de varmış( resmini koyuyorum) ondan alıcam inşallah. Onurbebeye bakmıştım ben de ama şuan orda sadece mavi varmış n11 den alıcam artık

Anam gözün aydın canım inşallah en kısa sürede kucağına alırsın bebeğini dua edicem bol bol sen nasılsın ağrın sancın varmı

fotoğraf çekimi yapılmayacak ama kendi aramızda güzel şeyler çekeriz diye düsünüyorum kameramız falan hazır yarın siparisi vermem gerekiyor 6 günde geliyomuş çünkü.
Sadece fotoğraf cekilirken acarsın üstünü ne olacak ki
Bende melek kanatlıdan aldım
Aklımda kalacagına yanımda kalsın diye :)
dimi ya? bi de ben bebeği benim ve ailemin ilk gördüğü anın özel olduğunu düşünüyorum

İnşallah en kısa sürede ayaklanacak Rabbimin izniyle anneciğin canım konuşacak dua ediyorum bol bol Rabbim tüm hastalarla birlikte annelerimize ve @berroshh unda eşine şifa versin inşallah tez zamanda canım

Valla yanındaki kişi önemli gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…