Çok sevindim inşallah her şey yoluna girecek artık gözünüz arkada kalmadan gidip meleğinize kavuşacaksınız sonra da ananesi onu sevmeye gelecek Allah'ın izniyle

Hayırlı olsun en kısa zamanda mutlulukla evinizde olacaksınız inşallah

Canım benim hayırlı olsun. Tez zamanda kucağına al inşallah . İçini ferah tut bebişinde yanına gelmek için can atıyordur .

Evet taburcu olacak kan sonuclarina gore insallah evet hatta pazartesi saymazsak 4 gun kaldi kizima kavusmama stres heyecan var esyalarini anneme getirdim bugun bavulu falan kontrol edicem cikolata yaptiricaz hastane icin sus pus bisey olmayacak zaten dogru duzgun gelen de olmaz kafam dolu hep bi dogursam saglikla hersey yoluna girecek insallah

İnşallah en kısa sürede ayaklanacak Rabbimin izniyle anneciğin canım konuşacak dua ediyorum bol bol Rabbim tüm hastalarla birlikte annelerimize ve @berroshh unda eşine şifa versin inşallah tez zamanda canım
Allah razi olsun canim annene de sifa versin Allah

Hic yok denecek kadar az tek dilegim cocugum bi an once toparlasin
Toparlanir Canim sen merak etme. O guclu bir bebek, ne yolculuklardan gecip bugünlere geldi masallah. Bir on once solunum desteginden de cikar insallah. Size bayrm hediyesi oldu minnosun erken gelişi. Sen sadece moralini yulsek tutup hep olumlu dusun hic kaygilanmamaya calis.

Kızlar 31 haftalık gebelikte kasılma yasadiniz mı. Karnin gergin olmasi.,nefes daralması, vajinada ağırlık. Bunlar bu haftada normal mi

Kızlar 31 haftalık gebelikte kasılma yasadiniz mı. Karnin gergin olmasi.,nefes daralması, vajinada ağırlık. Bunlar bu haftada normal mi
32 haftalıkken normal doguranlar var neden olmasın
Ama her zaman dogum yaklastıgı anlamınada gelmez
Nefes daralması karnın gergin olması hepimizin yasadıgı bişey icimizde bebek büyüyor
Vajinada agırlık bebek ittiriyor olabilir tekme olabilir büyüdügü icin agır geliyor olabilir

yok yok verirsem o siteden olacak. biraz pahalı ama cidden kaliteli. bunlar hep yan sanayisi gibi duruyor kullandıkları malzemeden dikimden ötürü

Cevap için çok tesekkurler. Bu gece çok gerildi karnım hala daha sert. Sık aralıklarla olmaya basladi. Bu haftalarda braxton hicks kasılmalari oluyormuş

Kızlar günaydın
Bizim doktor ilişkiyi serbest bırakmıştı
Afedersiniz dün çok ağrım oldu rahim ağzında sanki batma gibiydi

Belki doğumu tetikler diye de korktum
Sizin de ağrınız oluyor mu okadar ağrıdı ki Bir daha girişmem o işe hala sızı şeklinde ağrıyor

Benim de gebelik takibim vardı sağlık ocağında . Lökosit yine yüksek çıktı, yenemedim şu enfeksiyonu o kadar fitile rağmen

Benim de gebelik takibim vardı sağlık ocağında . Lökosit yine yüksek çıktı, yenemedim şu enfeksiyonu o kadar fitile rağmen
geçmiş olsun canım bazılarında inatçı olabliyo
bir de eşinde olabilir biz onu yaşamıştık

Canim bunu bende aldim ilk cikisinda degilde ertesi gun cekiminde dusunmustum..ilk hemsireye verecegim daha sade bir sey olacak zaten kirlenir vs.deniliyor cicili seyini ertrsi gun icin saklayabilirsin.kuyrugu falan cikiyor zaten..bir ic zibinla guzel olur diye dusundum ben

Son düzenleme:
Doktorunuz yasaklamasa bile eğer ilişkiden sonra rahatsızlık hissediyorsanız tavsiye etmiyorlar diye biliyorum. Önlemli olmakta fayda var

M Mimicikk gözünüz aydınn ay çok güzell bize de sağlıkla kavuşmak nasib olsun
Bebiş çok da erken gelmemiş bence size sürpriz yapıp yanınıza gelir hemennn
Oh mis kuzu
İlk bayramınız olacak ailecek ne tatlı
Sağlıkla evinize geçin inşallah

aynı siteden mi? beğendin mi malını falan? bide hangi rengini aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…