Merhaba arkadaşlar artık doğurmadan ben de yazayım foruma dedim, malum az kaldı. Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. Bizlere de Allah kolaylık versin. Karşınızda doğumdan en çok korkan insan olarak duruyor olabilirim. Sırf doğumdan korkumdan 4 yıl çocuk düşünmedikŞimdi ise sardı korkular, belki sizinle biraz aşarım. Napacağımı hiç bilmiyorum

aynı siteden mi? beğendin mi malını falan? bide hangi rengini aldın
Ben de bu tulumdan aldım ama ben hastane çantama hemen doğumdan sonra giyilecek diye yazdım. İlk fotoğraflar bunla olsun istedim. Kumaşı kaliteli ve biraz kalınca eylülde doğarlarsa bence tam olur. Ben yine de zıbın da koydum ama belki gerekmkalmayacak. Hamileliğim en başından beri takip ediyordum angelbutiği sonunda aldım.

bende ilk fotoğraflar için. hem babası hem ailem yakınlarım ilk böyle görsünler istiyorum sen hangi rengini aldın?

Kızlar 31 haftalık gebelikte kasılma yasadiniz mı. Karnin gergin olmasi.,nefes daralması, vajinada ağırlık. Bunlar bu haftada normal mi
19.haftadan beri karnım sertleşip kasılma yaşadım nefes daralmasinida senin haftalarında yaşadım vajinada batma ağrı olayını da 28 29dan beri yaşıyorum bana bebegin başı aşağıda oldugu için baskı yapar demişti ebe

Bi hafta önce falan banada oyle oldu sizi şeklinde kaldı sonra geçti ama canim yanmıştı baya korktum ilişkiye girmeye

ben latte düsünüyorum. benim pijamam da pembe, ton ton olsun istemiyorum son olarak kaç günde ulaştı eline?
Sen bilirsin mantıklı pembe pembe pek olmaz gibi, benimki beyaz o yüzden yakıştırdım. En geç o ulaştı. Sanırım 5 iş günüydü. Bayram zamanı hemen versen eline ulaşır mı bilmiyorum bi sor istersen.

6 iş günü diye yazıyor sitede. en geç cumartesi ulaşır herhalde. tesekkür ederim

Günaydın kızlar, bizimde bugün saat 3de randevu var kontrole gel demişti. İnşallah rahim ağzı uzunluğu normaldir yada 36 haftaya kadar idare eder inşallah
Sıkıntısız dönersin inşallah bizim günlerimiz aynı sanırım aynigun kontrole gitmiştik bide ben çarşamba gidicem kilolarıda yakındı bakalım nekadar büyüdüler tabi aynı olucak diye bisey yokta işte ole Ne bilim güzel haberlerle gel

geçmiş olsun canım bazılarında inatçı olabliyo
bir de eşinde olabilir biz onu yaşamıştık
Canım bizim cinsel hayatımız olmadığı için
Bendende geçmedi enfeksiyon neden gecmiyo bilmiyorum o kadarda su içiyorum
Hamileliğin son dönemlerine doğru enfeksiyon artma riski olurmuş idrar bazik seviyeye geldiği için ebe öyle söyledi

İnşallah canım benim, sende aklımdasın benim sende haber ver gelince

Maviyi biz de beğenmedik, iki dükkanda da beyaz şeritlisi yoktu. Her yeri gri olan kız için koyu kaçabilir evet. Aslında işlevselliğine baktık hepsinden önce. Eşim de internete güvenemicem dedi, ben zaten gri düşünüyordum park yatağı. Hayırlısı olsun canım güle güle kullansın minnoşlar, güzel güzel uyusunlar

Canım bizim cinsel hayatımız olmadığı için

Hamileliğin son dönemlerine doğru enfeksiyon artma riski olurmuş idrar bazik seviyeye geldiği için ebe öyle söyledi
bağışıklık sistemi zayıflıyor tabi çamaşıri ütülemek beslenmeyi güçlendirmek sanırım çok önemli tekrar geç miş olsun

E Elwing6 bak ne güzel yoluna giriyor her şey Anneciğine kocaman maşallah diyorum. Evini eşini özlemişsindir, gitmeden anneni iyi görmek de sana ayrıca moral, çok daha güzel ilerlesin inşallah her şey
Bu arada yengemin annesi de felç geçirdi geçen yıl, önce herkes yıkıldı tabi. Sonra bir baktım yengem annesinin hareketlerine gülebiliyor, öyle bir süreç oluyor gerçekten iyileşme dönemlerinde. Sonra çok şükür ayağa kalktı annesi yürüyor, sadece sol elini kullanamıyor, ama bacağı yürüyor

İnşallah en kısa sürede ayaklanacak Rabbimin izniyle anneciğin canım konuşacak dua ediyorum bol bol Rabbim tüm hastalarla birlikte annelerimize ve @berroshh unda eşine şifa versin inşallah tez zamanda canım
Çok sevindim inşallah her şey yoluna girecek artık gözünüz arkada kalmadan gidip meleğinize kavuşacaksınız sonra da ananesi onu sevmeye gelecek Allah'ın izniyle
Cok sagolun kizlarr eksik olmayin..Aminnnn insallahhh gülcoşla daha toparlayacak

Sagol canim kesinlikle diyorum ya aglamakla gulmek kardesmis bizde bakarken simdi bazi seylerine cok guluyoruz..teyzem sinirleniyo bazen o gidince bana dil cikartio arkasindan bilinc yerinde aslinda bize eziyet gibi geliyo ama hep kalkmak yurumek istemesi bile buyuk bir sey..bugun muaynnemiz vardi 20 eylule kadar kritik dönem kan sulandirici ilac veremiyor nöroloji dua edicez bolbol yeni bir pihti atmasin diye onun disinda kanama alani acilir dedi..konusma gelmez belki ama duzelebilir hasta dedi fizik tedavide..simdi o surece basliyoruz..herkes oyle diyor eger kritik surecte bir sey olmazsa bakalim duzelecek her sey..bu sekilde icim daha rahat gidecegim tabii Allah herkese ,sevdiklerine saglik sihhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…