Evet serbest ama benim bebek çok aşağıda ve erken olabilir diye hiç yeltenmiyoruz bile ama bu hafta çıksın günde 3-5 hurma ve bayramdan sonrada o meseleye dönüş yapabiliriz , tetiklese de bişey olmaz

Korkunu yenmen o kadar basit ki aslında , dünya da en doğal ve en çok gerçekleşen şey ,
Umarım kolay Doğum olur hepimiz için

kızlar bende dün hastane çantamı hazırladım eksiklerimi göreyim diye , bu hafta eksiksiz kapının önünde hazır edeceğim inşalalh
Büyük valize hastane süs eşyalarım
Orta boy valize kızımın eşyaları inçe tül hurca bebek bezi koydum , kendime küçük bir hurç yapacağım içine eşiminde eşyasını koyacağım , kendi sırt çantamın içine bakım eşyalarımı koyacağım birde anakucağı , baya eşya oldu

Hurclarin cok tatliymis ya

Evet serbest ama benim bebek çok aşağıda ve erken olabilir diye hiç yeltenmiyoruz bile ama bu hafta çıksın günde 3-5 hurma ve bayramdan sonrada o meseleye dönüş yapabiliriz , tetiklese de bişey olmaz
azra-bade benim eşim hala korkuyor Son haftalar iyiymiş diyorum ama bebek dibindeyken nasıl yapayım diyor

Evet son zamanlar daha çok öneriyoruz demişti doğuma iyi geliyormuş
Ama yesilus o ağrıdan sonra ben çok zor doğuma kadar yapamam galiba
Hurçların çok tatlıymış çok güzel olmuş valizin

azra-bade benim eşim hala korkuyor Son haftalar iyiymiş diyorum ama bebek dibindeyken nasıl yapayım diyor
Korkulcak kadar da var aslında
Ben en son baya korktum

Rahim incelmesi fln mı oluyor o yüzden mi acaba , çok mu ağrıdı Doğumda da ağrı olacak bari kolaylaştırsın işimizi biraz bende korkabilirim tabi bakalım
Hurçları bende çok sevdim düzenli oldu en azından daha koyacaklarım var bu hafta bitireyim artık evdeyim zaten

Belki de inceldiği için ağrıyor ama ben ağrıdıkça kendimi kastım öylece kaldım rahatlayamayınca bana eziyet gibi oldu
Düzenli nefes alıp vermeyle sen kendini gevşetebilirsin halledebilirsiniz bence

Kızlar benim kasılmam çok oluyor doktor muayenesi siradindada 2 kez oldu doktorda gordu diye bahsetmiştim hatta diğer geliştiricide vurulmustum bugun farklı bir hastaneye gittim farklı göz görsün diye nst Şancı çıktı bukez, serum verildi tekrar nst çekildi onda çıkmadı açılma var mi diye bakıldı yok şükür çok korktum yatış önerildi yatmadım Yarin da kendi doktoruma gidiyorum insallah biraz daha dayanır kuzum. Suan 2200 gr 34+3 gene minik bir bebek gerci normal dediler ama genede kucuk Kizimda 34+6 2200 dogmustu ne tesaduf gene ayni ay ayni gunler ayni kilo

Nihayet aldım ben de o mu bu mu derken ilk beğendiğim yatağı almış oldum yine. Ben mecbur internetten aldım ama satıcı ilgili her sorunu hemen cevapladı, üründe sıkıntısız gelir inşallah. Bize birisi normal park yatak vermişti eni 75 cm civarı yatak odasında acaip yer kapladı, o yüzden chipolino Merida daha iyi olacak 15 cm daha dar yatağımın yanına koyabileceğim. Şimdi içine sünger yatak almam lazım. Kalınlığı kaç cm iyi olur acaba bu arada park yatağı ne zaman açacaksınız? Sence kullanmadan bi yıkamak gerekir mi?

Çantan çok güzel olmuş canım ben de bugün yıkicam inşallah yarın da yerleştiririm. Geceliklerini de yıkadın mı? Foto çekilirken giyeceğim alt pijamayı yıkamaya korkuyorum çeker mi acaba diye. Hurçların harika bu arada, onlar nerden?

biz kurduk sonra geri bozduk. Park yatak nasıl yıkanır ki. Geçen e bebekte kraftın sünger yataklarını gördüm çok güzellerdi. Bize Onur bebeden yarı ortopedik yatak sattılar kalın bayaa, pişman da oldum ağır bayaa, sorun yaşar mıyız bilmiyorum.

kizlar artık herkes doğuma odaklandı eylül annesi olucaz derken 3 arkadaşımız doğum yapti bile 2 temmuz bir ağustos annesi ile kalan dostlarla doğuma doğru serüvenimiz devam ediyor arkadaşlarımız kendimize çeki düzen verme ve hazırlıklı olma konusunda baya bir örneklik teşkil ettiler takip ettiğim için şanslı hissediyorum önümüz bayram inşaallah sağlıkla sıhhatle neticeye ulaşırız valizi hazır olmayan var miii
süsü püsü hediyesi ...
şahsen benim lokum kutuları içi boş bayramda dolduruyum diyorum kismet artık herşey olduğu kadar olmadığı kader

bu arada ben bu ara bildiğiniz kahve müptelâsi oldum benim kız çok seviyor
benim gibi hala ara ara midesi bulanan ve aşeren var mı

bugün teee kartal adliyesine gittim yanlış trafik cezası yazmışlar itiraz ettim giderken dedim kendi kendime kızlarla paratoner gibiyiz
habire biseyler oluyor ama önemli olan kuzularimizin sağlığı....

Erken doğum hikayen de vardı dimi ama
Kilosu iyiymiş annesi korkma inş doğsa da sıkıntı çekmez yavrucuğun
Bütün gecelik pijamaları yıkadım hassas 30 diye bi ayarda ama malesef boydan çekmişler
Pijama altları uzun gelmişti iyiki kısalttırmamışım onlar idare ediyor ama geceliğe üzüldüm biraz
Bu arada Catherine’s di aldığım gecelikler belki de malı iyi değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…