Benim de bi orta boy valiz oldu (ama iç hacmi bayağa geniş), bebek bakım çantası dolacak, geceliklerimi kırışmasın diye askıyla götüreceğim, daha oda süsleri bardak çikolata eşime kıyafet vs ayarlamadım onlar da bi küçük çanta yapar. Benim de gözüm korkuyordu abarttım mı diyekızlar bende dün hastane çantamı hazırladım eksiklerimi göreyim diye , bu hafta eksiksiz kapının önünde hazır edeceğim inşalalh
Büyük valize hastane süs eşyalarım
Orta boy valize kızımın eşyaları inçe tül hurca bebek bezi koydum , kendime küçük bir hurç yapacağım içine eşiminde eşyasını koyacağım , kendi sırt çantamın içine bakım eşyalarımı koyacağım birde anakucağı , baya eşya oldu
Eki Görüntüle 2295765
Eşime de çok riskli demiş birileri kim demişse, eşim resmen kaçar oldu benden@azra-bade benim eşim hala korkuyorSon haftalar iyiymiş diyorum ama bebek dibindeyken nasıl yapayım diyor
Canım açılman yoksa buda iyi bişey, inşallah biraz daha dayanır o ara kilo da alır sen merak etme. Sen bol protein yeKızlar benim kasılmam çok oluyor doktor muayenesi siradindada 2 kez oldu doktorda gordu diye bahsetmiştim hatta diğer geliştiricide vurulmustum bugun farklı bir hastaneye gittim farklı göz görsün diye nst Şancı çıktı bukez, serum verildi tekrar nst çekildi onda çıkmadı açılma var mi diye bakıldı yok şükür çok korktum yatış önerildi yatmadım Yarin da kendi doktoruma gidiyorum insallah biraz daha dayanır kuzum. Suan 2200 gr 34+3 gene minik bir bebek gerci normal dediler ama genede kucuk Kizimda 34+6 2200 dogmustu ne tesaduf gene ayni ay ayni gunler ayni kilo
Canım hassas yıkamaya at, soğuk kısa program olsun yani ve de sıkmasın en düşük seviyeye al. Ben o şekilde yıkadım hiç çekme vs olmadıÇantan çok güzel olmuş canım ben de bugün yıkicam inşallah yarın da yerleştiririm. Geceliklerini de yıkadın mı? Foto çekilirken giyeceğim alt pijamayı yıkamaya korkuyorum çeker mi acaba diye. Hurçların harika bu arada, onlar nerden?
Zaten bebeklere ya yarı ortapedik ya da yarı sert sünger yatak alın diyorlar. İnşallah sıkıntı olmaz canım. Ben de ebebeğe bakayım o zaman. Bize eşimin kuzeninden gelen park yatağı balkonda yıkadık biz tozlu diyebiz kurduk sonra geri bozduk. Park yatak nasıl yıkanır ki. Geçen e bebekte kraftın sünger yataklarını gördüm çok güzellerdi. Bize Onur bebeden yarı ortopedik yatak sattılar kalın bayaa, pişman da oldum ağır bayaa, sorun yaşar mıyız bilmiyorum.
hadi yaa cekmesine sevinsem mmi uzulsem mi bilemiyorum sonuçta yanlış bilmiyorsam pamuk yün gibi dogal materyaller çeker naylon polyester çekmezErken doğum hikayen de vardı dimi ama
Kilosu iyiymiş annesi korkma inş doğsa da sıkıntı çekmez yavrucuğun
Bütün gecelik pijamaları yıkadım hassas 30 diye bi ayarda ama malesef boydan çekmişler
Pijama altları uzun gelmişti iyiki kısalttırmamışım onlar idare ediyor ama geceliğe üzüldüm biraz
Bu arada Catherine’s di aldığım gecelikler belki de malı iyi değildi
Canım açılman yoksa buda iyi bişey, inşallah biraz daha dayanır o ara kilo da alır sen merak etme. Sen bol protein yeve de istirahat et
Saol canımÇantan çok güzel olmuş canım ben de bugün yıkicam inşallah yarın da yerleştiririm. Geceliklerini de yıkadın mı? Foto çekilirken giyeceğim alt pijamayı yıkamaya korkuyorum çeker mi acaba diye. Hurçların harika bu arada, onlar nerden?
Kızlar çatı muayenesi kaçıncı haftada oluyor ona göre hazırlıklı gideyim
Çok mantıklı ya buruşacak gecelikleri bende askıda elbise kılıfında götüreyimBenim de bi orta boy valiz oldu (ama iç hacmi bayağa geniş), bebek bakım çantası dolacak, geceliklerimi kırışmasın diye askıyla götüreceğim, daha oda süsleri bardak çikolata eşime kıyafet vs ayarlamadım onlar da bi küçük çanta yapar. Benim de gözüm korkuyordu abarttım mı diyeiyi bari senin de benim gibiymiş.
Idrar yolu enfeksiyonu normal.doguma engel mi acaba die sormuştum canimBilmiyorum ki, bizim de yok aylardır.
Anladim cnm. Kasılma için serum da verildigini duydum. 2 gün sonra kontrol var bakalım ne der doktor19.haftadan beri karnım sertleşip kasılma yaşadım nefes daralmasinida senin haftalarında yaşadım vajinada batma ağrı olayını da 28 29dan beri yaşıyorum bana bebegin başı aşağıda oldugu için baskı yapar demişti ebe
H honey bunch sağolsun gecelikleri elbise kılıfında götürme fikrini ondan çaldımÇok mantıklı ya buruşacak gecelikleri bende askıda elbise kılıfında götüreyimben bardak olarak hem meyvesuyu hem şerbet için 12 li kadeh aldım hani Eminönü’nde satılanlardan , Hepsiburada 15 tl fln dı galiba
Benim biraz gözüm korktu eşyadan daha çikolata sepeti var onu anakucağının içime koyarım , dolapta şerbet olacak onları götürcem fln bazı şeyleri sonradan gelip alırız ne yapayımoda süslerim içine şu şekilde bir kurupasta standı da ekleyeceğim ama kırılmasın diye iyice sarmam lazım düşündükçe bişeyler çıkıyor napıcaz bilmiyorum , bide çiçek
Eki Görüntüle 2295822
Yalancı kasılma olabilir ama randevunda dr un en iyisini der canim sancı olursa serum takiyolarAnladim cnm. Kasılma için serum da verildigini duydum. 2 gün sonra kontrol var bakalım ne der doktor
Ben kaçırmışım kılıf olayınıH honey bunch sağolsun gecelikleri elbise kılıfında götürme fikrini ondan çaldımsenin hazırlıklar süper valla. Benim hastaneye çok gelen olmaz o yüzden çok bişey almama gerek yok hatta ben bardak olarak pembe kağıt bardak mı alsam diye düşünüyordum. Hediyelikleri de kalp şeklinde kutu alıp ona koymayı planlıyorum. Lokum koymak için de bişey lazım dimi tepsi mi kutu mu alsam acaba lokum için.
Kadeh çok tatlıBenim valiz de ortaboy valiz oldu. Serbet lokum cikolata için de ayri bir canta hazirlamam lazim. Kendin icin de lohusa camasiri almadim daha. Beşiğin yatagi da da alinacak.
Lohusa serbeti icin plastik kadeh aldin 12li. Serbeti goturmek icin surahi almadim. Cikolatalara bakmam lazim ama bayramdan sonra bakacagim. Eksikler var ama acil olanlar bitti sanirim.
Kardesim cok plastik dedi kadeh icin ama hastaneye goturecegim sonuçta. Evde cam kullanirim, hastanede kirilir falan sıkıntı olmasin dedim. Ustune de minik tul yapistirdim.Kadeh çok tatlıbenimde öyle acil olanlar bitti , ama baya detay varmış yap yap al al bitmiyor
Bazen aklımız duruyor yoksa hepimiz hurctur kesedir elbise kılıfıdır biliyoruz ama işte kafalar suanda bi dunya sürekli sunu yapmadım bunu almadım modundayız işe yarar bişey paylasmısım ne mutlu :)H honey bunch sağolsun gecelikleri elbise kılıfında götürme fikrini ondan çaldımsenin hazırlıklar süper valla. Benim hastaneye çok gelen olmaz o yüzden çok bişey almama gerek yok hatta ben bardak olarak pembe kağıt bardak mı alsam diye düşünüyordum. Hediyelikleri de kalp şeklinde kutu alıp ona koymayı planlıyorum. Lokum koymak için de bişey lazım dimi tepsi mi kutu mu alsam acaba lokum için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?