Benim de bi orta boy valiz oldu (ama iç hacmi bayağa geniş), bebek bakım çantası dolacak, geceliklerimi kırışmasın diye askıyla götüreceğim, daha oda süsleri bardak çikolata eşime kıyafet vs ayarlamadım onlar da bi küçük çanta yapar. Benim de gözüm korkuyordu abarttım mı diye iyi bari senin de benim gibiymiş.

Canım açılman yoksa buda iyi bişey, inşallah biraz daha dayanır o ara kilo da alır sen merak etme. Sen bol protein ye ve de istirahat et

Canım hassas yıkamaya at, soğuk kısa program olsun yani ve de sıkmasın en düşük seviyeye al. Ben o şekilde yıkadım hiç çekme vs olmadı

Zaten bebeklere ya yarı ortapedik ya da yarı sert sünger yatak alın diyorlar. İnşallah sıkıntı olmaz canım. Ben de ebebeğe bakayım o zaman. Bize eşimin kuzeninden gelen park yatağı balkonda yıkadık biz tozlu diye sıvı deterjanla süngerle. Ama yeni gelen yatağı yıkamak gerekir mi bilemedim

hadi yaa cekmesine sevinsem mmi uzulsem mi bilemiyorum sonuçta yanlış bilmiyorsam pamuk yün gibi dogal materyaller çeker naylon polyester çekmez
tam üstün e gore idiyse çok can sıkıcı

Canım açılman yoksa buda iyi bişey, inşallah biraz daha dayanır o ara kilo da alır sen merak etme. Sen bol protein ye ve de istirahat et

Inşallah dayanır. Nst de sanci çıkıp haftalarca bekleyen var baktim internette insallah benimkide yalancı sancidir.Bugünde gayet iyiydim hiç sanci hissetmedim

Saol canım daha eksikler var yaptıkça üstünü çiziyorum , gecelikler sabahlık ve günlük pijama altı terzide Perşembe almaya gittiğimde bitmemişti , onları ütüleyip dolaba koyacağım ilk etapta buruşmaya çok müsait kumaşlardan.
Hurçları instagramda deliskids sayfası var ordan aldım , yine aynı isimle Web sitesinden detaylı bakabilirsin ama stoklar az ve tükenmiş çoğu , istersen instagramdan stok sorabilirsin

Çok mantıklı ya buruşacak gecelikleri bende askıda elbise kılıfında götüreyim ben bardak olarak hem meyvesuyu hem şerbet için 12 li kadeh aldım hani Eminönü’nde satılanlardan , Hepsiburada 15 tl fln dı galiba
Benim biraz gözüm korktu eşyadan daha çikolata sepeti var onu anakucağının içime koyarım , dolapta şerbet olacak onları götürcem fln bazı şeyleri sonradan gelip alırız ne yapayım oda süslerim içine şu şekilde bir kurupasta standı da ekleyeceğim ama kırılmasın diye iyice sarmam lazım düşündükçe bişeyler çıkıyor napıcaz bilmiyorum , bide çiçek

Anladim cnm. Kasılma için serum da verildigini duydum. 2 gün sonra kontrol var bakalım ne der doktor

H honey bunch sağolsun gecelikleri elbise kılıfında götürme fikrini ondan çaldım senin hazırlıklar süper valla. Benim hastaneye çok gelen olmaz o yüzden çok bişey almama gerek yok hatta ben bardak olarak pembe kağıt bardak mı alsam diye düşünüyordum. Hediyelikleri de kalp şeklinde kutu alıp ona koymayı planlıyorum. Lokum koymak için de bişey lazım dimi tepsi mi kutu mu alsam acaba lokum için.

Ben kaçırmışım kılıf olayını
Lokum hastanede ikramlık gibi tepside olabilir bence

Benim valiz de ortaboy valiz oldu. Serbet lokum cikolata için de ayri bir canta hazirlamam lazim. Kendin icin de lohusa camasiri almadim daha. Beşiğin yatagi da da alinacak.
Lohusa serbeti icin plastik kadeh aldin 12li. Serbeti goturmek icin surahi almadim. Cikolatalara bakmam lazim ama bayramdan sonra bakacagim. Eksikler var ama acil olanlar bitti sanirim.

Eklentiler

• Screenshot_20190805-160106_Gallery.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 45
Kadeh çok tatlı benimde öyle acil olanlar bitti , ama baya detay varmış yap yap al al bitmiyor

Kadeh çok tatlı benimde öyle acil olanlar bitti , ama baya detay varmış yap yap al al bitmiyor
Kardesim cok plastik dedi kadeh icin ama hastaneye goturecegim sonuçta. Evde cam kullanirim, hastanede kirilir falan sıkıntı olmasin dedim. Ustune de minik tul yapistirdim.
Eksikler cidden bitmiyor. Birazini da dogum sonrasi hallederiz artik. Ah ben küvet de almadim daha.
Neyse canim yapariz. Bebegin giysileri utulenip yerlesti yerine. Ben emzirme yastigi alsam mi almasam mi onda kararsizim.

Bazen aklımız duruyor yoksa hepimiz hurctur kesedir elbise kılıfıdır biliyoruz ama işte kafalar suanda bi dunya sürekli sunu yapmadım bunu almadım modundayız işe yarar bişey paylasmısım ne mutlu :)

Ben bide hastanede masa hazırlayacagım süslü püslü inanılmaz bi hazırlık var yükselticiler cam süsler lokumlar cikolatalar bezeler jelibonlar balonlar tabak canak cömlek vs vs derken gercekten yoruldum artık keşke organizasyon sirketiyle anlssaydım aynı paraya en azından bu kadar düşünmezdim yorulmazdım akılsızlık ettim
Kapı süsümüzde beş hafta oldu hala gelmedi derken eşimle birlikte keçeden kapı süsü yapmaya karar verdik dogum gelir bişey olur herşey hazır bi kapı süsüm yok olmasın diye
Bitmiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…