- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Pembesini aldım bende lohusa serbeti icin masada süs niyetine durur giderkende atarız cöpe ne olcak :)Benim valiz de ortaboy valiz oldu. Serbet lokum cikolata için de ayri bir canta hazirlamam lazim. Kendin icin de lohusa camasiri almadim daha. Beşiğin yatagi da da alinacak.
Lohusa serbeti icin plastik kadeh aldin 12li. Serbeti goturmek icin surahi almadim. Cikolatalara bakmam lazim ama bayramdan sonra bakacagim. Eksikler var ama acil olanlar bitti sanirim.
Bebisin cantasini hazirladim cok sukur. Diger esyalarini da yikayip utuleyip dolabina yerlestirdim. Besik tekstilini henuz yikamadim. Zaten nevresim de almam lazim daha. Onlari haftaya halledecegim. Kendi cantani hazirlamadim. Gecelik siparis etmistim. Henuz gelmedi. Onu bekliyorum. Pijamam, gogus pedlerim vs hazir ama sutyen ve atlet de alacagim. Onlari da haftaya ya da bayramdan sonra halledip kendi cantami da hazirlayacagim. Bunlarin disinda hastanede ikram ya da susleme dusunmedigim icin hazirliklarim bu kadar.kizlar artık herkes doğuma odaklandı eylül annesi olucaz derken 3 arkadaşımız doğum yapti bile 2 temmuz bir ağustos annesi ile kalan dostlarla doğuma doğru serüvenimiz devam ediyor arkadaşlarımız kendimize çeki düzen verme ve hazırlıklı olma konusunda baya bir örneklik teşkil ettiler takip ettiğim için şanslı hissediyorum önümüz bayram inşaallah sağlıkla sıhhatle neticeye ulaşırız valizi hazır olmayan var miii
süsü püsü hediyesi ...
şahsen benim lokum kutuları içi boş bayramda dolduruyum diyorum kismet artık herşey olduğu kadar olmadığı kader
bu arada ben bu ara bildiğiniz kahve müptelâsi oldum benim kız çok seviyor
benim gibi hala ara ara midesi bulanan ve aşeren var mı
bugün teee kartal adliyesine gittim yanlış trafik cezası yazmışlar itiraz ettim giderken dedim kendi kendime kızlarla paratoner gibiyiz
habire biseyler oluyor ama önemli olan kuzularimizin sağlığı....
Yatağı nerden alacaksın canım?Benim valiz de ortaboy valiz oldu. Serbet lokum cikolata için de ayri bir canta hazirlamam lazim. Kendin icin de lohusa camasiri almadim daha. Beşiğin yatagi da da alinacak.
Lohusa serbeti icin plastik kadeh aldin 12li. Serbeti goturmek icin surahi almadim. Cikolatalara bakmam lazim ama bayramdan sonra bakacagim. Eksikler var ama acil olanlar bitti sanirim.
Evet yaaa... Sürekli ıvır zıvır bişey çıkıyor eksik.Kadeh çok tatlıbenimde öyle acil olanlar bitti , ama baya detay varmış yap yap al al bitmiyor
Hadi geçmiş olsun canım 20 günüde böyle atlattinmi tamamdır :) kilosu artmismi ondada sıkıntın vardı sanırımKızlar doktordan çıktım, rahim ağzı uzunluğu değişiklik olmamış ama kötüye de gitmiyor dedi. 35 mm olarak ölçüldü, 20 gün sonra gel dedi,gün verecek artık
İyi bari çok kısa da değilmiş ya doktor boşuna korkutmuş. Tüp bebek hamileleri topiğinde rahim ağzı 1-2 cm olanlar var sürekli yatıyorlar.Kızlar doktordan çıktım, rahim ağzı uzunluğu değişiklik olmamış ama kötüye de gitmiyor dedi. 35 mm olarak ölçüldü, 20 gün sonra gel dedi,gün verecek artık
Mimicik gibi sunger kestirmeyi dusunuyorum. Ya da internetten alirim bayramfan sonra bakacagim. Acil dogum vs olursa reflu yastiginda idare eder artik.Yatağı nerden alacaksın canım?
Ben bebek için isimli çikolata alacaktım hacı şeriften ama sonra vazgeçtim kağıdı saniyesinde çöpe atılacak nasılsa. Onun yerine magnetli açacak yaptırmaya karar verdim. İkramlık olarak da güzel bir çikolata ve lokum aldırıcam eşime. Havalar çok sıcak çikolata erir mi korkum var hala. Evde bile 1 saat dışarıda duran çikolatalar nutella kıvamına geliyor.Bebisin cantasini hazirladim cok sukur. Diger esyalarini da yikayip utuleyip dolabina yerlestirdim. Besik tekstilini henuz yikamadim. Zaten nevresim de almam lazim daha. Onlari haftaya halledecegim. Kendi cantani hazirlamadim. Gecelik siparis etmistim. Henuz gelmedi. Onu bekliyorum. Pijamam, gogus pedlerim vs hazir ama sutyen ve atlet de alacagim. Onlari da haftaya ya da bayramdan sonra halledip kendi cantami da hazirlayacagim. Bunlarin disinda hastanede ikram ya da susleme dusunmedigim icin hazirliklarim bu kadar.
Bebek cikolatasi siparis edecek misiniz? Onlari ne zaman siparis etsem karar veremedim. Agustos sonu iyi gibi ama Adana asiri sicak. Buzdolabina koymak istemiyorum. Evde resmen serin yer bile yok. Bir de bebis aniden gelirse diye endiselenmeye de basladim. Son kontrolde benimki de 3 hafta ondeydi. Bakalim hayirlisi artik.
Benim midem sadece 6-7. Haftada birkac kez bulandi. Onun disinda ne tiksinti, ne bulanti, ne aserme hicbir sey yasamadim. Hic bir yiyecegi de normalden fazla canim cekmedi. O yuzden sansliyim galiba :)
İnternet benim iyice kafamı karıştırıyorMimicik gibi sunger kestirmeyi dusunuyorum. Ya da internetten alirim bayramfan sonra bakacagim. Acil dogum vs olursa reflu yastiginda idare eder artik.
Zaten bezler, ıslak mendiller, pedler vs çok yer kaplıyorBen esyalari valize normal hurc ile koydum. 1 hurc benim 1 hurc bebegin oldu.1 paket bebek bezi, 2 paket islak mendil koydum valiz doldu sayilir.
Ben de haci seriften siparis edecegim. Cope atiliyor ama cok tatlilarBen bebek için isimli çikolata alacaktım hacı şeriften ama sonra vazgeçtim kağıdı saniyesinde çöpe atılacak nasılsa. Onun yerine magnetli açacak yaptırmaya karar verdim. İkramlık olarak da güzel bir çikolata ve lokum aldırıcam eşime. Havalar çok sıcak çikolata erir mi korkum var hala. Evde bile 1 saat dışarıda duran çikolatalar nutella kıvamına geliyor.
Evet çok güzel ama ben çöpe atılacak bişey yerine kalıcı bişey olsun istedim. Şuan eşimde bende çalışmıyoruz öyle olmasa herhalde hem çikolata hem magnet yaptırırdım, bence de isimli çikolatalar çok tatlı. Ama şuan bebeğe ayırdığımız bütçeyi çar çur etmemek için birini seçtim o da açacaklı magnet olacak şimdilik düşüncem bu ama bana belli olmazBen de haci seriften siparis edecegim. Cope atiliyor ama cok tatlilarbir de bebisim sonra annem de bir sey yapmamis bana demesin
Ben de hastanede ikram yapmayacagim icin eve gelen misafirler icin alacagim cikolatalari. Bir de bir tanidiga kurabiye yaptiracagim. Ben zaten ikrama suse cok fazla butce ayirma taraftari degilim. Bir de zaten her sey zor geliyor su an. Bunlara ayiracak ne enerjim var ne de istegim.Evet çok güzel ama ben çöpe atılacak bişey yerine kalıcı bişey olsun istedim. Şuan eşimde bende çalışmıyoruz öyle olmasa herhalde hem çikolata hem magnet yaptırırdım, bence de isimli çikolatalar çok tatlı. Ama şuan bebeğe ayırdığımız bütçeyi çar çur etmemek için birini seçtim o da açacaklı magnet olacak şimdilik düşüncem bu ama bana belli olmazbi de çikolatalar hastaneye gidene kadar erir mi sorusu kafamı kurcalıyor hastane nerdeyse 1 saat, İzmir yanıyor 10 dk da eriyor herşey şuan
Ben bunlardan yaptırdım hem kutusu kullanan kullanır hemde draje erimezEvet çok güzel ama ben çöpe atılacak bişey yerine kalıcı bişey olsun istedim. Şuan eşimde bende çalışmıyoruz öyle olmasa herhalde hem çikolata hem magnet yaptırırdım, bence de isimli çikolatalar çok tatlı. Ama şuan bebeğe ayırdığımız bütçeyi çar çur etmemek için birini seçtim o da açacaklı magnet olacak şimdilik düşüncem bu ama bana belli olmazbi de çikolatalar hastaneye gidene kadar erir mi sorusu kafamı kurcalıyor hastane nerdeyse 1 saat, İzmir yanıyor 10 dk da eriyor herşey şuan
Kesinlikle yaaa, benim de internetten araştırırken bile beynim yoruluyor hemen. Artık olduğu kadar yaaa. Zaten acil ihtiyaçlar bitti.Ben de hastanede ikram yapmayacagim icin eve gelen misafirler icin alacagim cikolatalari. Bir de bir tanidiga kurabiye yaptiracagim. Ben zaten ikrama suse cok fazla butce ayirma taraftari degilim. Bir de zaten her sey zor geliyor su an. Bunlara ayiracak ne enerjim var ne de istegim.
Bebekler saglikla sihhatle gelsin yeter bence :)Kesinlikle yaaa, benim de internetten araştırırken bile beynim yoruluyor hemen. Artık olduğu kadar yaaa. Zaten acil ihtiyaçlar bitti.
Bizimki nasil bir korkuysa hic olmadi bebis olacagini duydugumuzdan beri@azra-bade benim eşim hala korkuyorSon haftalar iyiymiş diyorum ama bebek dibindeyken nasıl yapayım diyor
Evet bu da mantıklıBen bunlardan yaptırdım hem kutusu kullanan kullanır hemde draje erimez
Aklında olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?