Pembesini aldım bende lohusa serbeti icin masada süs niyetine durur giderkende atarız cöpe ne olcak :)

Bebisin cantasini hazirladim cok sukur. Diger esyalarini da yikayip utuleyip dolabina yerlestirdim. Besik tekstilini henuz yikamadim. Zaten nevresim de almam lazim daha. Onlari haftaya halledecegim. Kendi cantani hazirlamadim. Gecelik siparis etmistim. Henuz gelmedi. Onu bekliyorum. Pijamam, gogus pedlerim vs hazir ama sutyen ve atlet de alacagim. Onlari da haftaya ya da bayramdan sonra halledip kendi cantami da hazirlayacagim. Bunlarin disinda hastanede ikram ya da susleme dusunmedigim icin hazirliklarim bu kadar.

Bebek cikolatasi siparis edecek misiniz? Onlari ne zaman siparis etsem karar veremedim. Agustos sonu iyi gibi ama Adana asiri sicak. Buzdolabina koymak istemiyorum. Evde resmen serin yer bile yok. Bir de bebis aniden gelirse diye endiselenmeye de basladim. Son kontrolde benimki de 3 hafta ondeydi. Bakalim hayirlisi artik.

Benim midem sadece 6-7. Haftada birkac kez bulandi. Onun disinda ne tiksinti, ne bulanti, ne aserme hicbir sey yasamadim. Hic bir yiyecegi de normalden fazla canim cekmedi. O yuzden sansliyim galiba :)

Yatağı nerden alacaksın canım?

Kızlar doktordan çıktım, rahim ağzı uzunluğu değişiklik olmamış ama kötüye de gitmiyor dedi. 35 mm olarak ölçüldü, 20 gün sonra gel dedi,gün verecek artık
Hadi geçmiş olsun canım 20 günüde böyle atlattinmi tamamdır :) kilosu artmismi ondada sıkıntın vardı sanırım

Kızlar doktordan çıktım, rahim ağzı uzunluğu değişiklik olmamış ama kötüye de gitmiyor dedi. 35 mm olarak ölçüldü, 20 gün sonra gel dedi,gün verecek artık
İyi bari çok kısa da değilmiş ya doktor boşuna korkutmuş. Tüp bebek hamileleri topiğinde rahim ağzı 1-2 cm olanlar var sürekli yatıyorlar.

Ben bebek için isimli çikolata alacaktım hacı şeriften ama sonra vazgeçtim kağıdı saniyesinde çöpe atılacak nasılsa. Onun yerine magnetli açacak yaptırmaya karar verdim. İkramlık olarak da güzel bir çikolata ve lokum aldırıcam eşime. Havalar çok sıcak çikolata erir mi korkum var hala. Evde bile 1 saat dışarıda duran çikolatalar nutella kıvamına geliyor.

Ben esyalari valize normal hurc ile koydum. 1 hurc benim 1 hurc bebegin oldu.1 paket bebek bezi, 2 paket islak mendil koydum valiz doldu sayilir.

Mimicik gibi sunger kestirmeyi dusunuyorum. Ya da internetten alirim bayramfan sonra bakacagim. Acil dogum vs olursa reflu yastiginda idare eder artik.
İnternet benim iyice kafamı karıştırıyor tam beğeniyorum bu güzel alayım diyorum yorumlara bi bakıyorum hiç beğenmedik yazmışlar bizimde mobilyacı arkadaş var olmadı ona sorucam, ben de kestirip yaptırırım

Ben de haci seriften siparis edecegim. Cope atiliyor ama cok tatlilar bir de bebisim sonra annem de bir sey yapmamis bana demesin

Ben de haci seriften siparis edecegim. Cope atiliyor ama cok tatlilar bir de bebisim sonra annem de bir sey yapmamis bana demesin
Evet çok güzel ama ben çöpe atılacak bişey yerine kalıcı bişey olsun istedim. Şuan eşimde bende çalışmıyoruz öyle olmasa herhalde hem çikolata hem magnet yaptırırdım, bence de isimli çikolatalar çok tatlı. Ama şuan bebeğe ayırdığımız bütçeyi çar çur etmemek için birini seçtim o da açacaklı magnet olacak şimdilik düşüncem bu ama bana belli olmaz bi de çikolatalar hastaneye gidene kadar erir mi sorusu kafamı kurcalıyor hastane nerdeyse 1 saat, İzmir yanıyor 10 dk da eriyor herşey şuan

Ben de hastanede ikram yapmayacagim icin eve gelen misafirler icin alacagim cikolatalari. Bir de bir tanidiga kurabiye yaptiracagim. Ben zaten ikrama suse cok fazla butce ayirma taraftari degilim. Bir de zaten her sey zor geliyor su an. Bunlara ayiracak ne enerjim var ne de istegim.
Valla Adana da ayni sekilde. Gebeligin de etkisiyle asiri asiri hissediyorum sicagi. Bunaldim. Agustos nasil bitecek bilmiyorum.

Ben bunlardan yaptırdım hem kutusu kullanan kullanır hemde draje erimez
Aklında olsun :)

Eklentiler

• BA5EFDB4-3DCC-4BF7-BAD3-CEC9161D89CE.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 47
Kesinlikle yaaa, benim de internetten araştırırken bile beynim yoruluyor hemen. Artık olduğu kadar yaaa. Zaten acil ihtiyaçlar bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…