çikolatayı dolapta hazır bekletsen sanki daha iyi yoksa ani olucak siparişler de umarım hızlıca gelir yıkanıp üstlenip hop çantaya olmalı çünkü kolay gelsin canımBebisin cantasini hazirladim cok sukur. Diger esyalarini da yikayip utuleyip dolabina yerlestirdim. Besik tekstilini henuz yikamadim. Zaten nevresim de almam lazim daha. Onlari haftaya halledecegim. Kendi cantani hazirlamadim. Gecelik siparis etmistim. Henuz gelmedi. Onu bekliyorum. Pijamam, gogus pedlerim vs hazir ama sutyen ve atlet de alacagim. Onlari da haftaya ya da bayramdan sonra halledip kendi cantami da hazirlayacagim. Bunlarin disinda hastanede ikram ya da susleme dusunmedigim icin hazirliklarim bu kadar.
Bebek cikolatasi siparis edecek misiniz? Onlari ne zaman siparis etsem karar veremedim. Agustos sonu iyi gibi ama Adana asiri sicak. Buzdolabina koymak istemiyorum. Evde resmen serin yer bile yok. Bir de bebis aniden gelirse diye endiselenmeye de basladim. Son kontrolde benimki de 3 hafta ondeydi. Bakalim hayirlisi artik.
Benim midem sadece 6-7. Haftada birkac kez bulandi. Onun disinda ne tiksinti, ne bulanti, ne aserme hicbir sey yasamadim. Hic bir yiyecegi de normalden fazla canim cekmedi. O yuzden sansliyim galiba :)
Yaa bizim de toplasan 3 kere ancak olduBizimki nasil bir korkuysa hic olmadi bebis olacagini duydugumuzdan beribu özlemle 2.yi ardina yapmasak bari
Değildir yaaaIdrar yolu enfeksiyonu normal.doguma engel mi acaba die sormuştum canim
Plastik olsun tabi hastane ortamında en pratik kadeh, emzirme yastığı alsak mı ben hiç alırım diyen düşünmedim hastaneyeKardesim cok plastik dedi kadeh icin ama hastaneye goturecegim sonuçta. Evde cam kullanirim, hastanede kirilir falan sıkıntı olmasin dedim. Ustune de minik tul yapistirdim.
Eksikler cidden bitmiyor. Birazini da dogum sonrasi hallederiz artik. Ah ben küvet de almadim daha.
Neyse canim yapariz. Bebegin giysileri utulenip yerlesti yerine. Ben emzirme yastigi alsam mi almasam mi onda kararsizim.
Tabikiii oyleYaa bizim de toplasan 3 kere ancak olduBugün hemşire dedi ki lohusalığın bitince korunmaya başla, başka yöntemler var ama ben kondomu öneririm dedi. Lohusalıktan sonra adet olana kadar hamile kalmam diye bir şey yokmuş, yumurtanın oluştuğu zamanlara denk gelme ihtimali varmış. Biliyordum bunları ama bir daha dinlemiş oldum. Biz zaten bir yıl uğraştık bebek için ama hiç ummadığımız anda geldi, aman dikkat
Bazen aklımız duruyor yoksa hepimiz hurctur kesedir elbise kılıfıdır biliyoruz ama işte kafalar suanda bi dunya sürekli sunu yapmadım bunu almadım modundayız işe yarar bişey paylasmısım ne mutlu :)
Ben bide hastanede masa hazırlayacagım süslü püslü inanılmaz bi hazırlık var yükselticiler cam süsler lokumlar cikolatalar bezeler jelibonlar balonlar tabak canak cömlek vs vs derken gercekten yoruldum artık keşke organizasyon sirketiyle anlssaydım aynı paraya en azından bu kadar düşünmezdim yorulmazdım akılsızlık ettim
Kapı süsümüzde beş hafta oldu hala gelmedi derken eşimle birlikte keçeden kapı süsü yapmaya karar verdik dogum gelir bişey olur herşey hazır bi kapı süsüm yok olmasın diye
Bitmiyordu
kızlar biz çıktık kontrolden. 2600 gr 47 cm olmus kızım :) kanala girmemiş vaktimizi doldurucaz sanırım. etrafta çok erken doğum hikayeleri görünce bide çatı ağrılarım olunca kanala girdi mi diye düsünüyodum bendesporlara başlıyorum artık. tamgaz
pilates, yürüyüş, merdiven inip çıkma, squat. günde 1 saat kadar. hepsinin yanında perine masajıÇok güzel maşallahne sporu yapacaksın
Yok canım birşey demediNormal doğumda sıkıntı olur mu acaba
Canim spor diye de birden yuklenme kendine. Yuruyus yap bol bol. Allah korusun erken doguma da neden olabilir hic spor yapmayip birden spora baslamak. Sen azar azar yap.pilates, yürüyüş, merdiven inip çıkma, squat. günde 1 saat kadar. hepsinin yanında perine masajı
Bende şu bayramı atlatayım yoga dışında daha hareketli şeylere başlayacağım . Bayram haftası 37 haftalık olacağımpilates, yürüyüş, merdiven inip çıkma, squat. günde 1 saat kadar. hepsinin yanında perine masajı
Ben lohusa şerbeti ikram etmem, içen de olmaz sanırım, ben içmem mesela hiç içmedim, bizim oralarda pek yok alışkın değilim ondan belki. Hastane odasında mini buzdolabı var mı acaba, ona bakıcam. Limonata güzel olur öyle bir durumda. Kola fanta ikram etmişti bir tanıdığımız da. İzmir'de acayip bir kola ikramı var nereye gitsem soruyorlar ya da sormadan direkt getiriyorlar, su gibi kola içiyorlar ilk geldiğimde garibime gitmişti, alıştım şimdi. Yengemin doğumunda hastanenin ikramıydı lohusa şerbeti, zaten misafir olarak gidince o hastane ortamında bi şey yiyip içesi gelmiyor insanın.Kardesim cok plastik dedi kadeh icin ama hastaneye goturecegim sonuçta. Evde cam kullanirim, hastanede kirilir falan sıkıntı olmasin dedim. Ustune de minik tul yapistirdim.
Eksikler cidden bitmiyor. Birazini da dogum sonrasi hallederiz artik. Ah ben küvet de almadim daha.
Neyse canim yapariz. Bebegin giysileri utulenip yerlesti yerine. Ben emzirme yastigi alsam mi almasam mi onda kararsizim.
yok canım zaten hareketsiz değildim bunlar benim yaptığım şeyler extra pilatesle perine masajına başlıyorum sadece. pilates de bebeğin kanala inmesini sağladığı için. günde 1 saat bunlarCanim spor diye de birden yuklenme kendine. Yuruyus yap bol bol. Allah korusun erken doguma da neden olabilir hic spor yapmayip birden spora baslamak. Sen azar azar yap.
doktorunla görüs sende pilatese başlayabilirsin gerçekten çok etkisi varmışBende şu bayramı atlatayım yoga dışında daha hareketli şeylere başlayacağım . Bayram haftası 37 haftalık olacağım
ben de öyle yaptırdım tatlim araba süsüBen bebek cikolatasini yerel bir cikolatacidan alacagim insallah. Evde ikram etmek icin de yanina badem sekeri de alacagim. Dogumda karton posetlerde kucuk hediyelikler de veriliyor. Hic onlardan yaptiran var mi. Yoksa bebek mevludunde mi yapacaksiniz. Ben ne yapacagimi bilemedim.
Lavanta kesesi ve sabun mu yapsam diyorum ama kararsizim cok. Arabalara asmak isin pleksi ustune dua da yazdiriyorlar.
Oh maşallah büyüyor kızımızkızlar biz çıktık kontrolden. 2600 gr 47 cm olmus kızım :) kanala girmemiş vaktimizi doldurucaz sanırım. etrafta çok erken doğum hikayeleri görünce bide çatı ağrılarım olunca kanala girdi mi diye düsünüyodum bendesporlara başlıyorum artık. tamgaz
Geçenlerde böyle süs eşyası yapan bir dükkanda gördüm mumluk, içinde tealight vardı. 3 tl isi tane fiyatı. Ben eve gelenlere vereyim diyorum. Mevlüt için de hiç bilmiyorum açıkçası nasıl yapsam. Memlekette bir Mevlüt daha yapıcak annem kısmetse, şuan yaşadığım şehirde sadece eşimin akraba ve tanıdıkları var.Ben bebek cikolatasini yerel bir cikolatacidan alacagim insallah. Evde ikram etmek icin de yanina badem sekeri de alacagim. Dogumda karton posetlerde kucuk hediyelikler de veriliyor. Hic onlardan yaptiran var mi. Yoksa bebek mevludunde mi yapacaksiniz. Ben ne yapacagimi bilemedim.
Lavanta kesesi ve sabun mu yapsam diyorum ama kararsizim cok. Arabalara asmak isin pleksi ustune dua da yazdiriyorlar.
o şerbeti ben de içmem yaBen lohusa şerbeti ikram etmem, içen de olmaz sanırım, ben içmem mesela hiç içmedim, bizim oralarda pek yok alışkın değilim ondan belki. Hastane odasında mini buzdolabı var mı acaba, ona bakıcam. Limonata güzel olur öyle bir durumda. Kola fanta ikram etmişti bir tanıdığımız da. İzmir'de acayip bir kola ikramı var nereye gitsem soruyorlar ya da sormadan direkt getiriyorlar, su gibi kola içiyorlar ilk geldiğimde garibime gitmişti, alıştım şimdi. Yengemin doğumunda hastanenin ikramıydı lohusa şerbeti, zaten misafir olarak gidince o hastane ortamında bi şey yiyip içesi gelmiyor insanın.
Bir sey daha okurken kacirmisim mikrosefalide bas cevresi aksine kücük oluyor siz buyuk diyorsunuz..bence o bebiste hicbir sey yok..dogunca yazin bizede lutfen..mujdeli haberler vereciginizi dusunuyorum..Allah yardimcimiz olsun hepimizin
Inş sağlıklıdır sağlıklı doğar dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?