çikolatayı dolapta hazır bekletsen sanki daha iyi yoksa ani olucak siparişler de umarım hızlıca gelir yıkanıp üstlenip hop çantaya olmalı çünkü kolay gelsin canım

Bizimki nasil bir korkuysa hic olmadi bebis olacagini duydugumuzdan beri bu özlemle 2.yi ardina yapmasak bari
Yaa bizim de toplasan 3 kere ancak oldu Bugün hemşire dedi ki lohusalığın bitince korunmaya başla, başka yöntemler var ama ben kondomu öneririm dedi. Lohusalıktan sonra adet olana kadar hamile kalmam diye bir şey yokmuş, yumurtanın oluştuğu zamanlara denk gelme ihtimali varmış. Biliyordum bunları ama bir daha dinlemiş oldum. Biz zaten bir yıl uğraştık bebek için ama hiç ummadığımız anda geldi, aman dikkat

Ben bebek cikolatasini yerel bir cikolatacidan alacagim insallah. Evde ikram etmek icin de yanina badem sekeri de alacagim. Dogumda karton posetlerde kucuk hediyelikler de veriliyor. Hic onlardan yaptiran var mi. Yoksa bebek mevludunde mi yapacaksiniz. Ben ne yapacagimi bilemedim.
Lavanta kesesi ve sabun mu yapsam diyorum ama kararsizim cok. Arabalara asmak isin pleksi ustune dua da yazdiriyorlar.

Plastik olsun tabi hastane ortamında en pratik kadeh, emzirme yastığı alsak mı ben hiç alırım diyen düşünmedim hastaneye

Tabikiii oyle ben evlendigimizde kafayi yedim korunsak bile olursa diye...1.5yil sonra annem falan bir baski ben ne zaman gorucem bebekte bebek...bir de bende 2yil ugras sonucu olmusum dedim herhahlde denemeden bir sey olmaz bir kez biraktik ki oluyormus simdi cifte korunurum herhalde ki esimde oyle..tabiki istiyorduk ama hemen olmama ihtimali daha var gibiydi oyle degilmis,birazcik ugrassak fena olmazdi tabiki sukur cokca lohusaliktada iliski olmuyor zaten herhalde kanamalar fln..

Baya detaya girmişsin evet ben daha sade ve daha az ikramlık olacak şekilde düşündüm

Çok güzel maşallah ne sporu yapacaksın

pilates, yürüyüş, merdiven inip çıkma, squat. günde 1 saat kadar. hepsinin yanında perine masajı
Canim spor diye de birden yuklenme kendine. Yuruyus yap bol bol. Allah korusun erken doguma da neden olabilir hic spor yapmayip birden spora baslamak. Sen azar azar yap.

Ben lohusa şerbeti ikram etmem, içen de olmaz sanırım, ben içmem mesela hiç içmedim, bizim oralarda pek yok alışkın değilim ondan belki. Hastane odasında mini buzdolabı var mı acaba, ona bakıcam. Limonata güzel olur öyle bir durumda. Kola fanta ikram etmişti bir tanıdığımız da. İzmir'de acayip bir kola ikramı var nereye gitsem soruyorlar ya da sormadan direkt getiriyorlar, su gibi kola içiyorlar ilk geldiğimde garibime gitmişti, alıştım şimdi. Yengemin doğumunda hastanenin ikramıydı lohusa şerbeti, zaten misafir olarak gidince o hastane ortamında bi şey yiyip içesi gelmiyor insanın.

Canim spor diye de birden yuklenme kendine. Yuruyus yap bol bol. Allah korusun erken doguma da neden olabilir hic spor yapmayip birden spora baslamak. Sen azar azar yap.
yok canım zaten hareketsiz değildim bunlar benim yaptığım şeyler extra pilatesle perine masajına başlıyorum sadece. pilates de bebeğin kanala inmesini sağladığı için. günde 1 saat bunlar
Bende şu bayramı atlatayım yoga dışında daha hareketli şeylere başlayacağım . Bayram haftası 37 haftalık olacağım
doktorunla görüs sende pilatese başlayabilirsin gerçekten çok etkisi varmış

ben de öyle yaptırdım tatlim araba süsü
mevlid için baska bi sey düşünüyorum

Oh maşallah büyüyor kızımız
Burda biri yazmıstı sanırım magic fruit ti
Normalde spor yapmayanlar cocuk icin bi anda spora baslamamalı diye gebe egitiminde görmüştü
Bence kendini yormadan kasmadan yürüyüş vs yapmalısın

Geçenlerde böyle süs eşyası yapan bir dükkanda gördüm mumluk, içinde tealight vardı. 3 tl isi tane fiyatı. Ben eve gelenlere vereyim diyorum. Mevlüt için de hiç bilmiyorum açıkçası nasıl yapsam. Memlekette bir Mevlüt daha yapıcak annem kısmetse, şuan yaşadığım şehirde sadece eşimin akraba ve tanıdıkları var.

o şerbeti ben de içmem ya
meyve suyu gazlı icecek
v.s.
ve bunlar da zaten dolapta durur ve bu sebepten serbetlik almadım
süslü termos alacaktım o da çok pahali geldi....

Bir sey daha okurken kacirmisim mikrosefalide bas cevresi aksine kücük oluyor siz buyuk diyorsunuz..bence o bebiste hicbir sey yok..dogunca yazin bizede lutfen..mujdeli haberler vereciginizi dusunuyorum..Allah yardimcimiz olsun hepimizin

Gerçekten mi ben ilk defa duyduğum için çok takıldım doktor
ne derse inandım umudumu yitirdim inşallah dediğin gibi olacak
çok sağlıklı gelecek halasının prensesi

Inş sağlıklıdır sağlıklı doğar dualarım sizinle

inşallah canım çk sağol dualarızı eksik etmeyin
malum hamileyiz ve dualarımız inşallah tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…