- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Nişanımıda kendim organize etmiştim organizasyon sirketine yaptırmıs gibiydi cok detaycıtımdır cunku dünya masraf yapmıstımBaya detaya girmişsin evet ben daha sade ve daha az ikramlık olacak şekilde düşündüm
Lohusa serbetinden nefret ederim agzıma sürmem ama işte adet diye hastanede vericekken ikram edicem nasipseBen lohusa şerbeti ikram etmem, içen de olmaz sanırım, ben içmem mesela hiç içmedim, bizim oralarda pek yok alışkın değilim ondan belki. Hastane odasında mini buzdolabı var mı acaba, ona bakıcam. Limonata güzel olur öyle bir durumda. Kola fanta ikram etmişti bir tanıdığımız da. İzmir'de acayip bir kola ikramı var nereye gitsem soruyorlar ya da sormadan direkt getiriyorlar, su gibi kola içiyorlar ilk geldiğimde garibime gitmişti, alıştım şimdi. Yengemin doğumunda hastanenin ikramıydı lohusa şerbeti, zaten misafir olarak gidince o hastane ortamında bi şey yiyip içesi gelmiyor insanın.
Ben hızlandırmak istemiyorum Doğumu şuan , bu 2 haftayı atlatayım sonra bir kaç hareket çalışırım , zaten esneme gevşeme hareketleri yapıyorumyok canım zaten hareketsiz değildim bunlar benim yaptığım şeyler extra pilatesle perine masajına başlıyorum sadece. pilates de bebeğin kanala inmesini sağladığı için. günde 1 saat bunlar
doktorunla görüs sende pilatese başlayabilirsin gerçekten çok etkisi varmış
Ay hiç gerek yok alamam süslü termos. Odada dolap vardır diye ümit ediyorum ben de.o şerbeti ben de içmem ya
meyve suyu gazlı icecek
v.s.
ve bunlar da zaten dolapta durur ve bu sebepten serbetlik almadım
süslü termos alacaktım o da çok pahali geldi....
Nişanımıda kendim organize etmiştim organizasyon sirketine yaptırmıs gibiydi cok detaycıtımdır cunku dünya masraf yapmıstım
Simdi gene aynısını aynı hatayı yaptım o zamanda kendim ilgilendigime pişman olmustum şimdi bide hic halimde yok sürekli aklıma yeni fikirler gelip duruyor karar değiştiriyorum vs
Kalkıstım bi işe umarım altından kalkarım
Ay evet ben evlendim eşim ve ailesi habire kola içiyor, misafirliğe gidiyoruz önümüze kola geliyor, içimden diyorum ki tembel mi bunlar bi çay bi kahve yapmak zor mu geliyor da dayıyorlar kolayıLohusa serbetinden nefret ederim agzıma sürmem ama işte adet diye hastanede vericekken ikram edicem nasipse
Benim üst düzey yöneticim izmirden geldi bu sene dedigin gibi sabah ögle aksam zero icip duruyor midesi delinecek diye düşünüyorum ama izmirliler demekki hep böyle
ben zaten 1 aydır düzenli yürüyüş yapıyorum gün içinde de hareketsiz değilim işte extra pilatese başlıyorum gibi bisey olucak. doktor da öyle önerdi :) 5000 adım dedi 4 km yapar işte günlükOh maşallah büyüyor kızımız
Burda biri yazmıstı sanırım @magic fruit ti
Normalde spor yapmayanlar cocuk icin bi anda spora baslamamalı diye gebe egitiminde görmüştü
Bence kendini yormadan kasmadan yürüyüş vs yapmalısın
bak sonra doğuramama hastalığına yakalanırsınBen hızlandırmak istemiyorum Doğumu şuan , bu 2 haftayı atlatayım sonra bir kaç hareket çalışırım , zaten esneme gevşeme hareketleri yapıyorum
Ben de kola, fanta, limonata alırım diye düşünüyordum. İzmir kafasıBen lohusa şerbeti ikram etmem, içen de olmaz sanırım, ben içmem mesela hiç içmedim, bizim oralarda pek yok alışkın değilim ondan belki. Hastane odasında mini buzdolabı var mı acaba, ona bakıcam. Limonata güzel olur öyle bir durumda. Kola fanta ikram etmişti bir tanıdığımız da. İzmir'de acayip bir kola ikramı var nereye gitsem soruyorlar ya da sormadan direkt getiriyorlar, su gibi kola içiyorlar ilk geldiğimde garibime gitmişti, alıştım şimdi. Yengemin doğumunda hastanenin ikramıydı lohusa şerbeti, zaten misafir olarak gidince o hastane ortamında bi şey yiyip içesi gelmiyor insanın.
Zararlı olduğunu bilmesem herhalde ben de 3 öğün içerdimLohusa serbetinden nefret ederim agzıma sürmem ama işte adet diye hastanede vericekken ikram edicem nasipse
Benim üst düzey yöneticim izmirden geldi bu sene dedigin gibi sabah ögle aksam zero icip duruyor midesi delinecek diye düşünüyorum ama izmirliler demekki hep böyle
Burdan birbirimizi takip etmek beni çok bilinçlendirdikizlar artık herkes doğuma odaklandı eylül annesi olucaz derken 3 arkadaşımız doğum yapti bile 2 temmuz bir ağustos annesi ile kalan dostlarla doğuma doğru serüvenimiz devam ediyor arkadaşlarımız kendimize çeki düzen verme ve hazırlıklı olma konusunda baya bir örneklik teşkil ettiler takip ettiğim için şanslı hissediyorum önümüz bayram inşaallah sağlıkla sıhhatle neticeye ulaşırız valizi hazır olmayan var miii
süsü püsü hediyesi ...
şahsen benim lokum kutuları içi boş bayramda dolduruyum diyorum kismet artık herşey olduğu kadar olmadığı kader
bu arada ben bu ara bildiğiniz kahve müptelâsi oldum benim kız çok seviyor
benim gibi hala ara ara midesi bulanan ve aşeren var mı ☺
bugün teee kartal adliyesine gittim yanlış trafik cezası yazmışlar itiraz ettim giderken dedim kendi kendime kızlarla paratoner gibiyiz
habire biseyler oluyor ama önemli olan kuzularimizin sağlığı....
Maşallah yaKızlar doktordan çıktım, rahim ağzı uzunluğu değişiklik olmamış ama kötüye de gitmiyor dedi. 35 mm olarak ölçüldü, 20 gün sonra gel dedi,gün verecek artık
niye hevesini kırdı tatlım sebep neymişBurdan birbirimizi takip etmek beni çok bilinçlendirdi
Çoğu şeyi sizden öğrendim
Hayırlısıyla hepimiz de sağsalim kucağımıza alırız yavrularımızı yine devam ederiz bu grupta
Ben de lokum badem şekeri gibi şeyleri almadım
Bulantı bende hala sabahları varArada yine çıkardığım oluyor ama ilk 3 ay gibi değil çok şükür
Aklım hep oğlumu kucağıma alışımdaki andadoğuma çok odaklanmmaya çalışıyom
Biraz da normal doğumdan hevesimi kırdı doktorum
Dönüp bakınca bazen çok zorlanmışım bazen yavrum için çok endişelenmişim ama her anı eşsizdi hamileliğin
Bugünlerimi çok çok özleyeceğim böyle muhteşem duyguları her isteyen tatsın inş
Yavrularımızın da su gibi ömürleri olsun tertemiz ve berrak kalsınlar hep
Onyüzden ben 2.ye çok beklemeyebilirim ahaha
Maşallah yaçok heyecanlıııııııı
Ay evet ben evlendim eşim ve ailesi habire kola içiyor, misafirliğe gidiyoruz önümüze kola geliyor, içimden diyorum ki tembel mi bunlar bi çay bi kahve yapmak zor mu geliyor da dayıyorlar kolayıBize gelen olduğunda soruyorum çay kahve nescafe kola soda ne alırsınız, kola diyorlar Sonra öğrendim ki eşim iş yerinde de şişe şişe kola içiyormuş mesai arkadaşlarıyla Neyseki şuan minimuma indirdi, eve nadiren alıyor, dışarda da pek şahit olmuyorum içtiğine.
Ben hamileyken iki kere ictim ikisinide aynı hızla geri cıkardım midem almadı resmen o asiti :)Zararlı olduğunu bilmesem herhalde ben de 3 öğün içerdim
ben zaten 1 aydır düzenli yürüyüş yapıyorum gün içinde de hareketsiz değilim işte extra pilatese başlıyorum gibi bisey olucak. doktor da öyle önerdi :) 5000 adım dedi 4 km yapar işte günlük
bak sonra doğuramama hastalığına yakalanırsın
Benimde rahim ağzım 31 di en sonKızlar doktordan çıktım, rahim ağzı uzunluğu değişiklik olmamış ama kötüye de gitmiyor dedi. 35 mm olarak ölçüldü, 20 gün sonra gel dedi,gün verecek artık
Burdan birbirimizi takip etmek beni çok bilinçlendirdi
Çoğu şeyi sizden öğrendim
Hayırlısıyla hepimiz de sağsalim kucağımıza alırız yavrularımızı yine devam ederiz bu grupta
Ben de lokum badem şekeri gibi şeyleri almadım
Bulantı bende hala sabahları varArada yine çıkardığım oluyor ama ilk 3 ay gibi değil çok şükür
Aklım hep oğlumu kucağıma alışımdaki andadoğuma çok odaklanmmaya çalışıyom
Biraz da normal doğumdan hevesimi kırdı doktorum
Dönüp bakınca bazen çok zorlanmışım bazen yavrum için çok endişelenmişim ama her anı eşsizdi hamileliğin
Bugünlerimi çok çok özleyeceğim böyle muhteşem duyguları her isteyen tatsın inş
Yavrularımızın da su gibi ömürleri olsun tertemiz ve berrak kalsınlar hep
Onyüzden ben 2.ye çok beklemeyebilirim ahaha
Maşallah yaçok heyecanlıııııııı
Benim 28 çıkmıştı 18gündür progestan fitil kullanıyorum vajinalKızlar doktordan çıktım, rahim ağzı uzunluğu değişiklik olmamış ama kötüye de gitmiyor dedi. 35 mm olarak ölçüldü, 20 gün sonra gel dedi,gün verecek artık
aynen öyle valla. 37den sonra da uygun tabi ama 38de gelmek istediklerini düşün, 1 haftalık spor sana etki etmez ki. bana doktorum 4. ayda squat yapabilirsin demisti. 6. ayda pilatese başlayabilirsin dedi tabi bunlar hep dozunda. bugün de günde 5000 adım dedi. inşallah kolay doğumlarımız olurİyi de şuan doğal süreçteyiz , doktor bana erken olabilir dedi neden erken olsun ki içerde gayet güzel büyüyor şuan yani siparişle olmuyor ama 38i tamamlasa veya tamamlarken gelse süper olur zaten önümüzdeki Cumartesi randevum var bakalım doktor nediyecek gelişimi yerinde mi ona göre gerekli aksiyonları alırım , ha tabi biz kendimizi yırtsakta bebek yine istediği zaman gelecek o ayrı
AA süper fikir, ben de oldum olası sevmem lohusa şerbetini, bayıla bayıla içeni de görmedim hiç, limonata ikram etmeye karar verdim sayendeBen lohusa şerbeti ikram etmem, içen de olmaz sanırım, ben içmem mesela hiç içmedim, bizim oralarda pek yok alışkın değilim ondan belki. Hastane odasında mini buzdolabı var mı acaba, ona bakıcam. Limonata güzel olur öyle bir durumda. Kola fanta ikram etmişti bir tanıdığımız da. İzmir'de acayip bir kola ikramı var nereye gitsem soruyorlar ya da sormadan direkt getiriyorlar, su gibi kola içiyorlar ilk geldiğimde garibime gitmişti, alıştım şimdi. Yengemin doğumunda hastanenin ikramıydı lohusa şerbeti, zaten misafir olarak gidince o hastane ortamında bi şey yiyip içesi gelmiyor insanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?